Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Tess kiindulásnak az árakról...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
valaki mondjon már valamit hat nemigaz a #81078-ra
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Elsõ esetben tudtommal az EA-val kell tárgyalnod (de mindek? Ígyis ott vannak üresen a magyar randedek..)
Második esetben meg a private ranked adminjaival gondolom. Ennek már több értelmét látom, mert legalább lesz megint magyar. 😊 (A Dragon-os srácoknak nem jött össze úgy látszik. Tényleg, tõlük is megkérdezheted.)
Ráadásul itt azt mondta valaki, hogy a hivatalosra nem lehet scripteket rakni stb. Privat rankedre meg lehet, sõt! Úgyhogy ha normális szervert akarsz csinálni TK, basecamp stb nélkül, szerintem ez utóbbi jobb ötlet. És lesz is rá player szerintem. Anno a SoldiersPlayground eléggé tele volt.
Minden jog fenntartva!
a beszámolókat amint idõm van, de 2 nap szabin voltam múlt héten a rendezvény építése miatt, a lanon idõ nem volt (pedig aszittem vas reggel meg tom csinálni), tegnap éjjel vhogy nem volt kanalam, most meg melóban akarják behozatni velem a múlt heti kihagyást. tényleg igyekszem, de végesek a kapacitásaim 😊
www.battlefield.hu

-tRs-Landor
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
rangsorolt szervert szeretnék csinálni. valaki segítsen aki tudja hogy hogyan kell. vagy hol lehet bérelni?
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Következõ alkalommal már minden simábban zajlik majd le.
Egy megjegyzés ha lehet: valami bõvebb keretprogram hiányzott. Igaz az XBOX-ok jó ötlet volt, de azért a FIFÁ-t szerintem nem kellett volna erõltetni.
Igaz a csapatunk hozta a keretprogramot mindenkinek.<#hehe>#hehe>
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Na a másik véglet a fix.tv-s bagázs. Ott igaz hogy nagyjából képben vannak a srácok a virtuális térrel, viszont akárhányszor odakapcsolok, olyan érzésem támad mintha a helyi béluska18 illegális kalózadó mûsorát látnam.
Tehát: ne nézzetek tévét mert függõsegget okozhat!!!! <#idiota>#idiota>
-tRs-Landor
és az élmény beszámolo amit a 2 srác csinált a Armored Furyrol azok mikor lesznek kirakva?
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Isten igazából, ha nem lett volna az a sajnálatos közjáték, akkor még a Dr-oknak is gratuláltam volna, mert a heliben töltött idõmben összesen 6x szedtek le, és abból az egyik Dros tankkal puffantotta telibe a hátsómat, de hát nem így alakult <#banplz>#banplz><#ticking>#ticking><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
De teljesen lényegtelen az egész, örülök h végre élõben is találkoztunk és a 7th-t is láthattam, akiktõl mindig kikapunk. <#hehe>#hehe>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Mentségemre(ünkre) szóljon, hogy az elsõ meccs lett volna a lanon és az esti készülõdésben félrészegen, vagy teljesen?? 2 gép elszállt de úgy hogy Varánusz Windows reinstallt hajtott végre az éj leple alatt.Na ezért sem voltunk készen, 1.3as patchelés folyt a reggel 9es idõpontban.Ami azt illeti a végén ezt a meccset az FRX-nek adtuk tehát Admirális kolléga gyõzedelmeskedett tényleg kikaptunk...
Köszönet BB-nek amiért megoldotta a díjjak kiosztását és a srácok összecsõdítését. Sorry a bénázásért, de pénteken derült ki hogy a serleg és az oklevél külön életet élnek és valamiért taszítják egymást, ezért volt nehéz egy helyen lenniük. <#hehe>#hehe>
Köszönet a többi szervezõnek és sok klán vezetõjének akik nélkül a két kupa nem, vagy nehezebben jött volna létre.
Reméljük sikerül még magyar kupát összehozni késõbb is és lesz is rá jelentkezõ.
Kornél makinak meg jövök egy veréssel amiért elbújt a társai között és nem jött elõre mellém, pedig fõszervezõ volt õ is.
Üdv mindenkinek
www.battlefield.hu
www.czekoart.hu
www.battlefield.hu
Megvan: link
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
www.czekoart.hu
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
www.czekoart.hu
LOL
Szerintem innen bármelyikünk ha vaszélyben lenne az élete hamarabb felfogná, megoldaná, és kivágná magát abból a helyzetbõl mint ez a szerencsétlen pszihódoki.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Na ez a fontoskodás nem volt szimpi azok után, hogy DonC-al megegyeztünk megvárnak amíg a gépek elkészülnek.
Zsoltival is lehetett beszélni de mr Admiral nagyon keményre vasaltatta otthon anyucival az adminos pólóját és meg akarta mutatni ki a legény a gáton, na ez nem tetszett az Elasticus seggû fiúknak, azaz nekünk, pedig sok mindent lehet pakolni egy elastikus seggbe de ez itt már kilógott a lóláb rendesen....
www.czekoart.hu
Az esemény leírása:Elkérte a késem hogy elvágjon egy almát.
Elvágta, ezt követõen leejtette a késem, majd mindkét fél almát amúgy vajaskenyér effektusban. 😊))))Grat.
Nincs valakinek ismerõse az rtl kluppnál?
Vagy telefonáljon be valaki hogy ugyan adják ide avi-ba a riportot! Ja és lehetne vágatlan is mert a csávó filmezett úgy 1 órát kinn!<#vigyor3>#vigyor3>
-tRs-Landor
-tRs-Landor
Ennek a manusnak vágtad le majdnem az ujjait!<#pias>#pias>
BB Arany Cuvéé (édes)
Van belöle ezüst is,az félszáraz.
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu