Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én még mindig a II.VH-s modot várom, lesz abból valami?😞
amugy jóreggelet!
www.czekoart.hu
Amúgy nyugaton a nagyobb CS-s klánok komplett gépeket kapnak,szerzõdésük van,stb. Azért az még egy más világ<#vigyor3>#vigyor3>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
"Battlefield 2 1.3 javítás - cumika újra
Halott ön már olyanról kedves olvasó, hogy egy javító csomag még több bajt idéz elõ? Ha igen, ha nem az EA/Dice újra megcsinálta, íme jótanácsaink ha nem akarja, hogy becses hajszálai hozzá nem értõ emberek munkája miatt menjen tönkre:
- NE használnd az 1.22->1.3 javítást, csakis a teljeset
- NE a join game használatával lépj be a csatatérre, hanem az ESC segítségével
- asztalra kidobás esetén variálj az audio beállításokkal (low/med/high)
- tapsolj és sikíts amikor a páncéltörõ lövedék ÚJRA átsuhan a páncélosokon, yeah!
- várd Te is türelmesen hotfixet"
<#hehe>#hehe>
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Most vettem meg a Euro Forcest, amit le kell tölteni, az ea downloader-rel és úgy telepíteni.
A downloaderben, viszont nem jelenik meg a game letölthetõsége, csak trailer-ek vannak.
A kérdésem az, hogy mi a folyamat menete, mit és hogyan kell csinálni?
SZÁJBARÁGÓSAN leírná valaki, nem szeretném elcseszni a dolgot.
Elõre is köszönöm a segítséget!
segitek Seenheiser PC 160sk ami kb 15.000 forintocska és ingyen megkapták már peig ugy hogy az Xternet nevében játszotak a fiuk nah ez aztan mar halladás...
Közelitünk a nyugat felé 😊)
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
..ja és Jó reggelt! <#integet2>#integet2>
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
www.czekoart.hu
jóéjt!
-tRs-Landor
Majd megkérdezem a pontos nevét😊
BB az biztos
Elastic An-usZ Boys
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
szerintem mondjuk a mostani állapotodban ideális lenne <#nyes>#nyes>
-tRs-Landor
Jah aki hozta a pezsgõt hogy kivolt az és mivoltaneve mert finom volt!?
www.czekoart.hu
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Hát ja.. Lehet hogy a tévések szagra jöttek? <#hehe>#hehe>
-tRs-Landor
Elvileg este 9kor nekünk volt OC meccsünk én meg nem ébredtem fel az ébresztõ órámra<#oooo>#oooo> Tudja valaki az eredményt?<#confused>#confused>
Elastic An-usZ Boys
Sajna csak szombaton voltam kint a lanon,ezért nem is játszottam GBC színekbe.😞
De végül is jó volt az a szombat is.😉
Az tetszett a legjobban amikor követtem kettõ valakit akikre tutira azt mondtam,hogy fegyenc és bk azok,10 perc követés után amikor a sportcsrnokhoz értünk na mondom most már úgyis elvezettek ide,na fogom magam és oda megyek hozzájuk.Mondom hali fegyi és õ meg vissza nézz rám és mondja bocs,de nem fegyi vagyok.Késõbb a beszélgetés során kiderült,hogy Piedon és badsec volt az.😄
FarockHUN aztán remélem nem kerestél vasárnap egész nap,mert nem tudtam végül kimenni:S
Gerzson neked meg nem felejtem el a bort.😄DDD
És gratula minden klánnak.<#taps>#taps>
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
A fejükre reggel azért kíváncsi lennék <#kuss>#kuss><#hehe>#hehe>
-tRs-Landor
<#banplz>#banplz>
-tRs-Landor
esetleg lehet hogy a közös használatú gépet kéne lecserélni egy kisebbre, arra úgy is elég egy kisebb vas, és akkor ócsóbban megvagyok 😊
cshu-ról származik, szal a nagytöbbség cs-s.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
egyébként ez már nem az elsõ alkalom, hogy kereskedelmi tvsek jöttek forgatni GPS rendezvényre, és aztán negatívan állították be a dolgot. Akkor ez elég nagy port kavart. Ezt a történetet a cs-el csak Sógyurma akciónak nevezik <#vigyor0>#vigyor0>
sztem ha bf2-re akarsz gépen venni, akkor ne ilyet vegyél, mert pl fél giga ram kurva kevés.
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
Na gondoltam magamba: anyád! Nem kell több vovos picsa.. <#banplz>#banplz>
Na de nem is kell gamer csaj, rájöttem.
Jött pénteken jjj-is; aszondja: naaaaa had jáccak! Erre beül az ölembe és elkezd lõdözni bf2-vel. És mitsem törõdve azzal hogy:
a: feleslegesen okoz nekem merevedést
b: ÉPP JÁCCOTAM BAZEG! <#idiota>#idiota>
-tRs-Landor
ugy állitják be hogy sok gyökér függõ volt csak ott,pedig mi bfesek is ott voltunk>😄
www.czekoart.hu