Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BurnBaby
szia 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
tegnap pl próbálkoztam elasztikus pálinkával, fröccsel, pina coladaval, mégse segít 😊
terpeszem van, náthám, lázam és bedagadt a bal szemem.

összességében leamortizáltatok rendesn 😊)))

www.battlefield.hu

Archie2048
Burn Baby! Burn! 😊

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

PannonRobi
Ne máá. Igyál egy elasztikus Jagert, attól jobban leszel<#pias>

Pap leszek az qrvaisten...... The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

kBagyula
Thx!

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

kBagyula
mér? 😊

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

kBagyula
Tudnál egy linked adni ahoz a hotfixhez?

BurnBaby
legalább valakinek.. 😊 én még mindig romokban heverek a hétvége után 😊

www.battlefield.hu

Archie2048
Kezdek írigykedni 😊

AZ USI-re fel kell tenni a hotfix-et, és akkor már elvileg nincsen gond, ha a server is hotfixelt meg 1.3.
PannonRobi
De jó nekem 😊

kBagyula
A CoR szervere még nincs átpeccselve 1.3-ra, mert piros és az USI sem szereti valamiért az új foltot, legalábbis nálam kilép ha joinolok valahova vele...

Ne is emlitsd! Vagy ket hete nem is probaltam belepni, mert elotte, akarhanyszor arra jartam nem volt senki.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Beers
Én is észrevettem,majd nyomunk rá egy restartot!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Pedig Csoves nem is az a vizenjaro tipus. Ha ralosz, szepen meghal, ahogy illik.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

BurnBaby
beléd is 😊

www.battlefield.hu

Amúgy mi van itthon az USI-vel? A COR szerverre valamiért nem tudok belépni, az LPN se megy... Van egyáltalán mûködõ hazai server? CSak mert én szívesebben játszom, mint az alapjátékot, valahogy jobban leköt.
Archie2048
Uwu!
Én azért kérnék tõled egy videót, amikor tankkal harcolsz. Pláne arra vagyok kíváncsi, hogy tudsz kilõni egy ellenséges tankot 2 lövéssel. Ha alattad van a Tank, akkor max akkor halsz meg, amikor a karaktered szívinfarktust kap vagy meghal végelgyengülésben. 😊

kBagyula
Beléd is!

atomboy
Reggelt. Kene mar jatszanom, hetfoi vizsga ota nem jatszottam...
(おはよう😉

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

PannonRobi
Dobre Morgen

Reggelt. Éjjel még bebasztam, most kurvára fáj a fejem 😊.

ehh... tudod mennyit filóztunk tegnap, hogy rájöjjünk ki õ? mégse sikerült:|
Csak már zavarban éreztem magam.
Egyébként a tankkal nem is lehet különösebben jól csinálni a dolgot. Az egy kibszott erõs fegyver a lehetõ legnagyobb páncéllal és tûzerõvel, ráadásul könnyû vele bánni.
A repülõ dolgokkal egy csomót kell gyakorolni mire valaki megtanul vele harcolni.
A tankba meg csak be kell ülni, és lõni mindenre, ezt bárki könnyedén megcsinálja.
Vannak olyan játékosok akik minden jármûvel jól harcolnak, az ám a tudomány.<#worship>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

kBagyula
Reggelt!

Running
JELENTKEZÉS:

Dogfight Kupa 5 vs 5, 8 vs 8 - 64-es mapon:
A kiválasztott és módosított mapokon zajlanak a versenyek. Csak vadászgépekkel lehet repülni. Egyéni versenyen az gyõz akinek a legtöbb a pontja, csapatversenyeken a csapatok össz eredménye fog dönteni.

Desert Storm Kupa 5 vs 5, 8 vs 8 - 64-es mapon:
A versenyek módosított mapokon zajlanak, csak helit lehet használni és nincs TV-zés. Egyéni versenyen az gyõz akinek a legtöbb a pontja, csapatversenyeken a csapatok össz eredménye fog dönteni.

Akik nemcsak csapattal, hanem egyénileg is részt vennének a versenyen, azok jelentkezzenek nálam privibe, msn, vagy emailen: [email protected] mindkettõ cím. Természetesen minden jelentkezõt szívesen várunk, nemcsak klános emberkéket.

Zs0lt1
neked is ,)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Running
Reggelt. <#integet2>

Mersant
miért kell genyózni?<#fejvakaras>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

A hajót nem lehet elfoglalni csak felrobbantani.Leraksz jó sok C4-et és robbantasz.<#eljen><#eljen><#eljen>

Danee
ja, mindent 3x kellett elmondani, mert :"ts-en sokat dumálnak nem hallnuk semmit"

ERykk
Egyik olyan zászlót sem lehet, ami piros áthúzott körrel van jelölve a minimapon.

Zs0lt1
a hajót nem lehet elfoglalni.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Herold
Senki nem tud erre válaszolni?

Egyébként a demóban a hajót el lehet foglalni? Ha igen, hogy?

Ahhoj
te kivered nekem, en kiverem neked, de semmi buzulaas!!!

leveskocka
koszonom.<#worship>

ui:na ne szopjuk egymas farkat😊

II.ui:csak semmi buzulas!

III.ui.:hmmm...

IV.ui: kvittek leszunk legfeljebb😊
Ahhoj
fuu, megtanitasz ra hogy kell, nekem nem megy 😞

Boxer HUN
Mennyémááá!! Én meg most jövök a falvédõrõl....

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Na jóccakát nektek 😊.

Semmilyenbe

Boxer HUN
És milyen kapcsolatban vagy vele??

Boxer HUN
DTK = Oman, MEC main....

nem fujiryu sensei vagyok, hanem fujitsu meister 😊 ne keverj össze vele.

Boxer HUN
Amúgy megváltál(tak) a JCSR-tõl?? Csak mert hogy levetted a ruhát...

Ellenség voltam 😊

Boxer HUN
Pláne DTK-zni a heliért... <#ejnye1>

Asszem a legjobb kezekbe került.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

TK-zni sem szabad.

joebacsi
eredetivel tudsz itthon is remekül játszani, 2-3 rankeden tuti van mindig elég játékos...
kiegeket meg hanyagolhatod nyugodtan (ha láma sfes ûrfegyverekre vágysz, aztis simán ellehet intézni a kieg megvétele nélkül), csak felesleges pénzkidobás...alapjáték megy a legtöbb helyen...esetleg ha változatosságra vágysz majd ottvan pl az usi mod, meg hamarosan jönnek a nagyobb ingyenes modok...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"