Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
Miért van az, hogy mikor bejelentkezek az accountommal, nem csinál semmit, csak a feliratot mutatja, hogy CONNECTING TO ACCOUNT SERVER?
Lehet, hogy a serial nem jó? Vagy az lehet a baj hogy nem raktam fel a patchet? Vannak még nem 1.3-as szerverek?

Bazz! Ez csovesnek ment.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Hat... Lehet, hogy csak nekem tunik ugy, mert legtobbszor valahogy egy oldalra sikerul keverednunk. Ha masik csapatban leszel, legkozelebb lecsiterezlek, hogy jobb kedved legyen. <#vigyor2>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

mesor
Csak a hsz nekem volt címezve ezáltal kicsit félreérthetõ volt! <#eljen><#awink>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Pharolas
Az a <#kocsog> jel nem neked ment, csak úgy általánosságban, hogy mindig baj van velünk <#mf2>

Úgylátszik ma mindenki frontbeteg <#law>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

mesor
Mondjuk ezt a <#kocsog> jelet nem értem de ha neked ez jól esik...

Pharolas
Hát mondjuk akkor már egy ember igazán tehetetlen..kiugrik, jó esetben kifehéríti a zászlót...majd kapja a nyakába a bombákat, a heliáldást, majd jöhet az arty..ha nagyon szerencsés, akkor a második hullámban érkezõ buggy különítmény likvidálja.

Pharolas
köszönjük, már letárgyaltuk. Nem kell szítani a flémet <#eljen><#felkialtas>

ENgem az idegesít, ha waken az USA befoglalja az összes pontunkat, és a repülõsök még élnek és egyik sem ugrana ki hogy foglaljon, hanem fregelnek, és megvárják hogy lepörögjünk.

Running
hihi...sorry.<#hehe>

Pharolas
Running, mit keresek én a repcsis részlegben??? Azt se tudom, hogy mi az..tessék áttenni a helisekhez <#violent>

fejeztem be a mostani játékotÍgy

Pharolas
Magyarázhatja ezt az ember <#kocsog>

Ez hasonlít ahhoz, mint amin én a wake islandon szoktam kiakadni. Ha egy amcsi elviszi a repcsit, nincs az az isten, hogy kiugorjon belõle a szárazföldön, mert ugye utánna megint kell harcolni érte :P
csak mert azon a pályán már többx copkodtam a bránert, hogy jó volt a kínai kommander, a helis, é két repcsis, és mindkét oldalon a tank is fragre várt, és képtelenség volt kijutni, de a repülõs csóka még akkor sem eszmélt, hogy talán nem répáznák az anyahajót, ha egyszer megtenné ezt a kis áldozatot...

Running
Eddig 1 csapat jelzett vissza, és pár ember:

IV. DOGFIGHT:

1. VÉNY – csawaallat - csapat és egyéni
2. VÉNY – Zsakmanyallat - csapat és egyéni
3. VÉNY – TBFBat - csapat és egyéni
4. VÉNY – _Kirk - csapat és egyéni
5. VÉNY – Putyi - csapat és egyéni
6. VÉNY – Fitymaaa - csapat és egyéni
7. Gerzson - egyéni
8. Pharolas - egyéni
9. Mester - egyéni
10. FRX-Deqwator - egyéni

V. DESERT STORM:

1. VÉNY - Intimrush - egyéni
2. Mester - egyéni
3. FRX-Deqwator - egyéni

atomboy
NEM BC:
- a foglalható ponton épp felszálló heli lelövése, de ugyanez NF ponton BC.

Forras: Na melyik klan honlapja?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Még meg i kérdeztem tõled valamelyik nap hogy nem zavar-e a név .

Archie2048
A tegnapi 7th serveren lõtt screenshoton az sajna nincs rajta, hogy egy klán tagjai simán TK-zták a többieket, hogy õk szállhasank be egy fegyverekkel ellátott forgószárnyas repülõ alkalmatosságba. (nah most majdnem hivatalos voltam)

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

mesor
Meg kell várni míg felszáll! Ha a levegõben van akkor már kész a harcra nem? Ha még nincs olyan magasan akkor simán le lehet kapni tankkal! :)

Pharolas
Csak hát ugye itt is az a probléma, hogy a legtöbb játékos nem is törekszik arra, hogy ha be van szorulva a fõbasera, akkor elinduljon pontot foglalni. A magyarokra fõleg jellemzõ, hogy amikor felszállnak a helivel, akkor inkább elmennek freggelni, nemhogy hátul elsunnyogva befoglaljanak egy pontot.

Ilyen szempontból meg lehet érteni uwut, de hát nincs az a normális szabályzat, amiben ezt rögzíteni lehet. Báááárrr .. ne lõdd le a helit, hacsak nem tudod, hogy za felszáll, akkor nem a csapatot segíti, hanem megy freggelni <#zavart2><#mf2>

Running
francba lebuktam.<#eplus2> én törni mádzsár.....<#nyes>

Zs0lt1
Gerzsinél ne várj helyesírást, mert az számára ismeretlen fogalom.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Sziasztok, bocs ha volt errõl szó mostanában, de az All Seeing Eye megfeküdt az 1.3 óta, vagy csak nálam döglött be? Tudniillik nem lát szinte egy szervert sem.

köszi
BurnBaby
most látom tied az eredeti... akkor te vagy az ,)

www.battlefield.hu

BurnBaby
fudzsi rjú :)

www.battlefield.hu

Kovács legény
én jobb vagyok nálad

www.czekoart.hu

Archie2048
fusera szerszám :)

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Running
BB-nek most van barátja?<#ravasz1>

Running
<#hehe><#vigyor2><#nevetes1>

Hát én fujicu májszter vagyok, az õvét nem tudom hogy kell kiejteni :)

BurnBaby
helyesírás, barátom... :)

www.battlefield.hu

Running
Már betettem ide is, te maki.<#hehe>

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Igaz.<#eljen><#eljen>

Én se járok a sajátunkra csak fizetem a részemet,így legalább nem szídnak...

csoves1976
Félreértések elkerülése végett nem az oviban érzem magamat, hogy panaszkodjak itt mindenféle dologról. Szeretem a 7th szerverét a szabályai és annak kemény betartatása miatt illetve, hogy nem csak 4 map játszható rajta állandóan (lásd GSBF2). Kellemetlenül érintett, hogy beszorulunk a fõbézre és két felszállási próbálkozásból 2x lõ ki egy közeli hegytetõn állomásozó 7th-s tank úgy, hogy még a rotor sem pörgött fel rendesen. Tessék betartatni és betartani is a szabályokat, ha már azok így lettek meghozva a szervereteken.

SWTOR - Insomniac Brotherhood (Hidden Beks)

Nem voltam a fõbézen. Középrõl lõdöztem arra mert nem tudtam játszani a míg Csöves a levegõben volt, egy megoldás maradt...
Bocs asszem inkáb hanyagolom a szerverünket tök gáz, hogy hagyni kell magam megölni egy idióta szabály miatt.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Kovács legény
ugyhallottam hogy van itt két kölök akik rámakarnak hasonlítani!

www.czekoart.hu

uHs Gerzson
Újra hasznositjuk a konzerv dobozát <#hehe>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Pharolas
Na bazz <#shakehead>

Uwu mit csinál a tankod a mec fobasen?? ..na ezért majd letolok egy sallert <#nezze>

Ha dtk-zik, akkor csapjátok ki õt, mert utánna megint ilyen balgaságok mennek, hogy bezzeg a 7th (lerágott csont).

Mit csináltál?

<#felkialtas><#felkialtas> Dátum: 2006.05.30. 14:17 Adta: Lteebee
Chat-en spam.

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Fsensei
Nem váltam meg csak van ey gyerek aki az enyémhez kibaszottul hasonló névvel játszik...Nem zavar mert jól keni:D

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

TS Zolly
Millen véletlenek vannak mi? Fujuryu-sensei és meister jelentése szinte ugyan az. Mintha Csöves1976 és Vizvezeték-szerelõ1976 lenne egy idõben egy szerveren. <#vigyor>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

csoves1976
Kivéve 7th-t.

csoves1976
Fenébe... <#szomoru1>Pedig már kezdtem jónak érezni magam ebben a ratyi gaméban... Ha már csítereznek az jó jel. Erre tessék...

csoves1976
Pedig Boxer tényleg 2 különbözõ játékos. Tegnap Fujuryu-sensei és a .meister is 1xre volt bent a szerveren, miközben senseit mi is arról faggattuk TSen ki a fene ez miféle rokona, barátja stb. Még csak nem is ismeri.

Running
Végetért a Lan party, mindenkinek volt ideje kipihenni magát, lássuk mik a tervek a közeljövõre. Indíthatunk ismét sima Conquest és Infantry kupát, vagy ezeket kiválogatott Custom mapokon.
- Az Armor kupa módosított alap, vagy custom mapokon zajlana. A tervek szerint légi jármûvek nélkül, sok páncélossal.
- A Dogfight Kupa a vadászgépekrõl szól. Módosított Custom mapokon zajlik majd a verseny 5 vs 5, vagy 8 vs 8 vadászgéppel. Ugyanolyan típusú gépek lesznek a pályán, hogy egyenlõek legyenek az esélyek. Csapatversenyek esetén a csapat összpontszáma fog számítani, egyéni versenyeken pedig a lelõtt gépek száma. A jelentkezõk számától függ hogyan zajlanak majd le a kupák, de mindenképp többfordulós versenyek lesznek.
- A Desert Storm Kupa hasonló mint a Dogfight csak éppen itt a helikoptereké a fõszerep. A gépekben csak 1 ember, a pilóta ülhet. TV rakétázás kizárva. A többi ugyanaz amit a Dogfight kupáknál leírtam.

Sok csapatnak elküldtem már egy táblázatot ahol megjelölhették mely kupákon indulnának. Akik még nem kaptak, azok keressenek meg engem, Running-ot. (msn: [email protected])

Ha egy csapat nem tud kiállítani minimum 5 embert például a Dogfight Kupára, de pár embert érdekelne, akkor egyéniben még mindig indulhatnak. Hozzátenném a csapattal való részvétel se akadályozó tényezõ, mivel az egyéni és a csapat versenyek külön zajlanak majd. Az egyéni jelentkezõk szintén keressenek meg engem a fent megadott msn címen, vagy ahol el tudnak érni. Egyelõre még csak a neveket gyûjtöm, és a csapatokat, mire mekkora az érdeklõdés.

Jó lenne ha még ezen a héten eldöntené minden csapat mire jelentkezne és egyéniben ki melyik kupán indul.

Hozzátenném, hogy nem feltétlen kell csak azoknak indulniuk akik például már kiváló repülõsök. Valószínûleg egyetlen csapat se lesz képes 5 kiváló pilótát kiállítani.  Egyénire is jelentkezzen mindenki, mind1 az h tud repülni vagy sem. Szerintem egyedülálló lesz 10, illetve 16 vadászgépet a levegõben látni. Kiváló alkalmak lesznek ezek a versenyek a fejlõdésre, és tapasztalatgyûjtésre. Várunk minden jelentkezõt szeretettel.

Ötleteket, véleményeket, és mindent ami eszetekbe jut azt nyugodtan mondjátok el, küldjétek el nekem. A szabályok végleges lefektetésénél mindent át fogunk beszélni. Akik szeretnének a szabályok megalkotásában, a szervezésben, illetve bíróskodásokban részt venni, azok szóljanak.

Üdv Mindenkinek és BB a Királynõ 

/Kornél és Running/

Infantry 6 vs 6, 8 vs 8 - 16-os map
Infantry 10 vs 10, 12 vs 12 - 32-es map
Conquest 8 vs 8 - 16-os map
Conquest 12 vs 12 - 32-es map
---------------------------------------------------
Armor Kupa 8 vs 8, 10 vs 10, 32-es map
Dogfight Kupa 5 vs 5, 8 vs 8 - 64-es map
Desert Storm Kupa 5 vs 5, 8 vs 8 - 64-es map

Archie2048
Helló :)