Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet, hogy a serial nem jó? Vagy az lehet a baj hogy nem raktam fel a patchet? Vannak még nem 1.3-as szerverek?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Úgylátszik ma mindenki frontbeteg <#law>#law>
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
Ez hasonlít ahhoz, mint amin én a wake islandon szoktam kiakadni. Ha egy amcsi elviszi a repcsit, nincs az az isten, hogy kiugorjon belõle a szárazföldön, mert ugye utánna megint kell harcolni érte :P
csak mert azon a pályán már többx copkodtam a bránert, hogy jó volt a kínai kommander, a helis, é két repcsis, és mindkét oldalon a tank is fragre várt, és képtelenség volt kijutni, de a repülõs csóka még akkor sem eszmélt, hogy talán nem répáznák az anyahajót, ha egyszer megtenné ezt a kis áldozatot...
IV. DOGFIGHT:
1. VÉNY – csawaallat - csapat és egyéni
2. VÉNY – Zsakmanyallat - csapat és egyéni
3. VÉNY – TBFBat - csapat és egyéni
4. VÉNY –
5. VÉNY – Putyi - csapat és egyéni
6. VÉNY – Fitymaaa - csapat és egyéni
7. Gerzson - egyéni
8. Pharolas - egyéni
9. Mester - egyéni
10. FRX-Deqwator - egyéni
V. DESERT STORM:
1. VÉNY - Intimrush - egyéni
2. Mester - egyéni
3. FRX-Deqwator - egyéni
- a foglalható ponton épp felszálló heli lelövése, de ugyanez NF ponton BC.
Forras: Na melyik klan honlapja?
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Ilyen szempontból meg lehet érteni uwut, de hát nincs az a normális szabályzat, amiben ezt rögzíteni lehet. Báááárrr .. ne lõdd le a helit, hacsak nem tudod, hogy za felszáll, akkor nem a csapatot segíti, hanem megy freggelni <#zavart2>#zavart2><#mf2>#mf2>
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
köszi
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
SWTOR - Insomniac Brotherhood (Hidden Beks)
Bocs asszem inkáb hanyagolom a szerverünket tök gáz, hogy hagyni kell magam megölni egy idióta szabály miatt.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Uwu mit csinál a tankod a mec fobasen?? ..na ezért majd letolok egy sallert <#nezze>#nezze>
Ha dtk-zik, akkor csapjátok ki õt, mert utánna megint ilyen balgaságok mennek, hogy bezzeg a 7th (lerágott csont).
<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas> Dátum: 2006.05.30. 14:17 Adta: Lteebee
Chat-en spam.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
- Az Armor kupa módosított alap, vagy custom mapokon zajlana. A tervek szerint légi jármûvek nélkül, sok páncélossal.
- A Dogfight Kupa a vadászgépekrõl szól. Módosított Custom mapokon zajlik majd a verseny 5 vs 5, vagy 8 vs 8 vadászgéppel. Ugyanolyan típusú gépek lesznek a pályán, hogy egyenlõek legyenek az esélyek. Csapatversenyek esetén a csapat összpontszáma fog számítani, egyéni versenyeken pedig a lelõtt gépek száma. A jelentkezõk számától függ hogyan zajlanak majd le a kupák, de mindenképp többfordulós versenyek lesznek.
- A Desert Storm Kupa hasonló mint a Dogfight csak éppen itt a helikoptereké a fõszerep. A gépekben csak 1 ember, a pilóta ülhet. TV rakétázás kizárva. A többi ugyanaz amit a Dogfight kupáknál leírtam.
Sok csapatnak elküldtem már egy táblázatot ahol megjelölhették mely kupákon indulnának. Akik még nem kaptak, azok keressenek meg engem, Running-ot. (msn: [email protected])
Ha egy csapat nem tud kiállítani minimum 5 embert például a Dogfight Kupára, de pár embert érdekelne, akkor egyéniben még mindig indulhatnak. Hozzátenném a csapattal való részvétel se akadályozó tényezõ, mivel az egyéni és a csapat versenyek külön zajlanak majd. Az egyéni jelentkezõk szintén keressenek meg engem a fent megadott msn címen, vagy ahol el tudnak érni. Egyelõre még csak a neveket gyûjtöm, és a csapatokat, mire mekkora az érdeklõdés.
Jó lenne ha még ezen a héten eldöntené minden csapat mire jelentkezne és egyéniben ki melyik kupán indul.
Hozzátenném, hogy nem feltétlen kell csak azoknak indulniuk akik például már kiváló repülõsök. Valószínûleg egyetlen csapat se lesz képes 5 kiváló pilótát kiállítani. Egyénire is jelentkezzen mindenki, mind1 az h tud repülni vagy sem. Szerintem egyedülálló lesz 10, illetve 16 vadászgépet a levegõben látni. Kiváló alkalmak lesznek ezek a versenyek a fejlõdésre, és tapasztalatgyûjtésre. Várunk minden jelentkezõt szeretettel.
Ötleteket, véleményeket, és mindent ami eszetekbe jut azt nyugodtan mondjátok el, küldjétek el nekem. A szabályok végleges lefektetésénél mindent át fogunk beszélni. Akik szeretnének a szabályok megalkotásában, a szervezésben, illetve bíróskodásokban részt venni, azok szóljanak.
Üdv Mindenkinek és BB a Királynõ
/Kornél és Running/
Infantry 6 vs 6, 8 vs 8 - 16-os map
Infantry 10 vs 10, 12 vs 12 - 32-es map
Conquest 8 vs 8 - 16-os map
Conquest 12 vs 12 - 32-es map
---------------------------------------------------
Armor Kupa 8 vs 8, 10 vs 10, 32-es map
Dogfight Kupa 5 vs 5, 8 vs 8 - 64-es map
Desert Storm Kupa 5 vs 5, 8 vs 8 - 64-es map