172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#171449 Az fasza, de annyi időm nincs... :S! -
#171448 Nektek nem szarakodik a PB mostanában? Nekem naponta kell futtatnom a pbsetup.exe-t, máskülönben kivág communication failure meg handshaking failure hibákkal.
Érdekes módon ez úgy történik, hogy bekapcsolom a gépet, felmegyek BF-ezni, akkor még nem dob le. Kilépek és később visszamegyek valamelyik szerverre, és akkor csinálja ezt. -
#171447 A Project Reality-t még játsszák, csak oda kellene egy csapat. -
#171446 poe2 4db üres szerver..... -
#171445 Most néztem, 1 cq 2 coop....!
A normális játékot nem preferálja már senki?!
Megnézem a poe-t, hátha..! -
#171444 Kösz Beers
csak 1 szerver van?
-
Gyuszopapa #171443 Lesz. -
#171442 Ha esetleg valakinek lenne kedve hozzá! -
#171441 Nekem mikor melegedett akkor "húzta" az árnyékokat meg a torkolattüzet. -
#171440 nekem a legtiptoppabb állapotban is fekete oszlopok voltak néhol, /ignore ra raktam őket és játszottam tovább, ott van ez van szokd meg -
#171439 Nem hinném,csak ennél csinálja, a 3-al pl. semmi baja. -
#171438 Haldoklik a videókarid -
Kevésbé komolytalan válasz? -
#171436 Ne nagyon basztasd
-
#171435 TF2 -
#171434 Sziasztok!
Mit lehet tenni az ellen ha furcsa árnyékok cikáznak néha a földön?Régebben nem csinálta ezt... -
#171433 -
ddt500 #171432 Ja és van amikor 4-5 órát játszom gond nélkül. -
ddt500 #171431 Egy pár hónapja azt tapasztalom, hogy connection lost-al ledob a szerver. (bármelyik). Nem kezd el szaggatni, nem rossz a pingem nincs connection probelm hanem egy pillanat alatt kivág a főmenübe. Ezután rögtön vissza tudok menni. ezeken a szervereken azt látom, hogy folyamatosan disconnectelnek az emberek. Mondjuk írni nem írnak róla, hogy bármi gondjuk lenne. Más játékkal, meg a netezéssel nincs gondom. Szar a netem és véletlenül a Bf2-nél jön elő vagy a szerverekkel van a gond? Más tapasztalt ilyet? Én a netre gyanakszom de nem értem, hogy tud ennyire gyorsan kirakni a főmenübe. 1mp nem kell neki hozzá. Ha én akarok lecsatlakozni akkor megy ilyen gyorsan. -
Gyuszopapa #171430 BUÉK. -
#171429 Pasziánsz? -
#171428 Csecs! Vagyok csak olyan játékokkal játszok ami nem basz fel -
#171427 BUÉK -
#171426 BÚÉK mindenkibe -
n003 #171425 Mindenkinek BÚÉK :)
amit szeptemberben vettem konfig 170k-rt kalácsom előtt 240ből lettvolna meg köszönhető a vinyó és a mi kis nemzeti valutánk szárnyalásának :) -
#171424 te még élsz:-)? -
SzinesGeza #171423 VGA nekem is kellene - vmi 2Gb-os - de most még horror árban vannak.
Talán ha majd kijön a HD7000 sorozat (és lemegy a többi ára). -
#171422 Eltelt a két év ,mennie kell
De előtte kell még egy kombinált tűzhely is.
-
Gyuszopapa #171421 Azt a procit kár még lecserélni. -
#171420 Nem a Bf3 miatt akarok procit venni, most egy 4magos Phenom van , két évente lecserélem a cuccot , videókarit már vettem a többi meg később.
Azért kösz. -
Gyuszopapa #171419 Akkor nekem mákom volt,36000-ért jutottam hozzá. -
SzinesGeza #171418
Nekem ezen fut pl a BF3.
Bár a nyáron még 38.498 Ft-ért vettem. Fasza a forint!
-
fighter111 #171417 Vedd meg, és ha akkor is szórakozik, írj ide, vagy a battlefield.hu-n a BF2 fórumába, ott is aktívak még az emberek! -
#171416 vedd meg.... -
SkyCrane #171415 Sziasztok! Lenne egy nagy kérésem és nézzétek el nekem ha esetleg nem ide való lenne a hsz, de itt látok a játékkal kapcsolatban a legnagyobb aktivitást még ha nem is az a rész amiről itt beszéltek általában. A problémám az lenne, hogy a Battlefield 2 nem megy rendesen a gépemen. A gépen Win7 64bit van. A hiba pedig, hogy folyton ledob tálcára a játék. Néha azzal hogy hiba az exe-be, máskor pedig minden zokszó nélkül csak kilép és nem ír ki semmit. A kompatibilitási módot már állítottam Win7-re és XP-re is, futtattam rendszergazdaként is de semmi eredménye. A játék egyébként tört verzió és alap 1.0-ás verzió. Nem szándékozom javítani mert utána a szerverre nem tudok majd felmenni. Még annyit hogy nekem mikor felraktam a játékot kiírta hogy a játék csak 32bit alatt volt tesztelve... nem tudom ez mennyit számít. Még egyszer elnézést ha nem ide való a hsz, de remélem tudtok nekem segíteni. Már több mint 1 hete nem találok rá semmilyen megoldást.Jó lenne ha valaki mondana nekem valami okosságot amit még esetleg nem próbáltam.
-
#171414 ez nem wow -
#171413 Hagyjad, benézett WOW topigba...szerencsétlen flótás -
#171412 most topikot tévesztettél vagy csak én nem értem, hogy ez hogy jön ide ? -
#171411 ilyenkor legszívesebben sírnák
"vannak szép boss képességek. Directive 7 endbossa meg jó gyakorlat Eternity Vault első bossára. Amúgy meg HC flashpoint bossok nagy részénél már lehet skippelni taktikot ha van egy bizonyos szintű gear. Pl BT Darkos bossa, ugye a droid, kis robbanó probe-okkal elég szivatós volt friss 50-esen, de most kb full nuke klános runon és teszünk magasról a probeokra jön kb 3-4, amit healer lazán lekezel" -
Suffering #171410 Na meglett a BF 2, viszont nem megy zökennő mentesen. Mindenhonnan kidobál, hogy pnkbstrb.exe-vel nem tud kommunikálni. frissitettem pbsetup-al pedig, meg használtam pbsvc-t is. Illetve akkor müködik egyedül ha minden játék inditás előtt lefutattom a pbsvc-t. Msconfig-ra hiába állitom át automakusra a pnkbstrb.exe-t. miután vége a játéknak egyszerüen eltünik a listábol. és ilyenkor ujra kell használni a pbsvc-t, hogy ujra ott legyen a listában. Vki-nek Vmi javaslata van?
Még egy kérdés: Hogy lehet külső szerverkeresőből (pl. Gametracker-ból) rácsatlakozni szerverre? mert mikor rámegyek ott, hogy Join game, akkor elindul a BF2, behozza account bejentkezős képernyőt majd utána a szerver listát, pedig nem azt kéne...