Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mesor
Én mindig beférek magyar rankedre (mondjuk egy kis elõnyöm van is<#vigyor2>). De a ti serveretek nagyon jó volt!<#eljen>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

válasz: 😊)

szerintem nem kell több magyar ranked! (?)
illetve néha mikor van idõm külföldieken nyomom(juk) részebn meg amúgyis félig üresek a magyar rankedok 😉)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Archie2048
Kérdés:

Szerintetek kell még több magyar ranked szerver?
Ill. esténként kénytelenek vagytok külföldi szerveren játszani?

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Pharaoh
Úgy, hogy 1350 óra játékból 1271-et Karkandon nyomta, ott is tankkal. Úgy könnyû 5.5-ös SPM-et csinálni.

Pharaoh
Az SMP-ed nem valami magas. A sniperkedés nem hoz sok pontot a konyhára.

köszi 😄 de nem erre gondoltam hanem a listából eltûnik-e ha x ideje nem volt aktivitás

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

felpillanto
-=RD=-Volx 449,581 hogy lehet ilyen sok pontot össze gyüjteni?

uHs Gerzson
A listában elöttem Running van, a ganyé <#violent>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

felpillanto
vagy hihetetlen béna vagyok

mesor
lehet látni hogy az illetõ mikor játszott utoljára. Valami last battle címszó alatt ha jól emlékszem.

kBagyula
Ha az a "Last battle on" bekezdés annak minõsül akkor igen. 😉

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

felpillanto
731.vok és nyomom mint állat nem tudom hogy lehet annyi pontot össze gyüjteni bisztos valami kigyóvan a dologba

tényleg: a statlistában nézik az inaktivitást??<#conf>

<#vigyor2><#taps>

aza 1090 jó ha megvan 800

felpillanto
Király ez a forum .
Puszi mindenkinek (havercsotany)

Pharaoh
Összesen van 1113, de ebbõl sok lehet a már nem aktív és a több nickesek. Itt a lista

koschwarz
az biztos, hogy hivatalosan, az account szerver szerint úgy 1100 játékos van (ha janekot alteregóit is belevesszük, akkor valójában csak 1090)<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

kBagyula
Kevés az szerintem. A napokban tiszteletem tettem az Antik szervereken néhány körre és rettentõ sok hazai gémert láttam. Igaz, jobbára tört BF-el játszhatnak ott, de õk is játékosok.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

kBagyula
Ennek csak schrank fog örülni. Persze ha hagyod magad. 😊

mesor
kb 900-1000 között

Fsensei
Sztem is wolf a legjobb helis de már én is harcolok az elsõ helyért...Épp most térek át egérre szóval aki velem akar helizni az kétszer gondolja meg hogy beszáll-e... 😄

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

uHs Gerzson
+ mindenki hoz magával még egy embert <#nevetes1>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Running
Rendben akkor ráteszek még 100-at!

Tartom, es emelek harommal.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

kBagyula
1101, a haverom most vett egyet. Estére már betanul. 😄

Danee
akármit mondassz szvsz Wolfguy a legjobb helis magyarországon. kezdetben Promi volt a legjobb, de nagyon ritkán látni.

Running
1100

Archie2048
Szerintetek hány aktív BF2 játékos van kis kedves hazánkban? Itt most leszámítva a nick váltásokat, hús-vér emberek számára vagyok kíváncsi.

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Promi
Jovanna a tobbesszamba magamat is beleertettem.😊))
Sheltemnek írtam teeeeeeee<#nezze><#nezze><#nezze>

szeszt mindenkinek 😊)

hát ha a 7th-ból lett az ánusz akkor a 25th-ból mi lesz?? kelbimbóklán??!! 😊) lol

kBagyula
Múltkor a Tarraba Quarry-n tankal lõttem le az arabok bomberjét. Hogy hogyan sikerült magam sem tudom. 😄 Csak úgy jött szembe én meg becsuktam a szemem és lõttem egyet... ki is lépett a kép pilóta a szerverrõl szinte azonnal, megsem várták, hogy spawnolhassanak. 😛

Running
A 25th a PCEF-bõl alakult új klán.

schrank
amikor már lángol a heli akkor már csak pár mp és felrobban ilyenkor érdemes lõni bármivel mert az kapja a pontot aki legutoljára sebzi
de én ezt már olyan tökélyre fejlesztettem hogy ha látom az amúgy full HP-s heli olyan manõvert hajt végre aminek tuti kocc lesz a vége azonnal lövöm amivel csak tudom biztos 4 pont <#taps>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Promi
Ojanom nincs mert ha akcio van akkor nemerek ra videozni.😊
Keresem a nagyszaju fordulasos rugassal leszedo embereket.😊
Aztan meg a fak,bokrok,hazak mogott bujkalva reszketve talalok rajuk.😊))
JCSR Wolfguy
Ja, nemtom én még nem találkoztam velük...

\"Once you learn to quit, it becomes a habit.\"Vince Lombardi

JCSR Wolfguy
De azért a Desert Storm kupára eljöhetnél...Tiszta heli figt TV raksi és Gunner nélkül.

ERykk
Az is egy klán

mesor
Szerintem az valami új klán láttam már pár ilyen prefixes srácot public serveren.

JCSR Wolfguy
Te Running, mik azok a 25th-k a csapatok neve mögött??

Sheltem
Izébizé, akció közbeni Heli movied nincs? Ez szép meg jó meg minden de eksönöst néznék azse baj ha félórás, úgysincs most melóm idebenn.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Chuck Norris féle fordulásos rúgással szerintem még az F15 öst is lekapod. Csak jókor kell jóidõben, viszont lehet picit fájni fog utána a kislábujjad.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Promi
Jobb neked ha nem ismersz.😊<#vigyor>csak vicc.
Amugy tul lusta vagyok en mar az ijen partykhoz.
Eleg nekem itthon bekapcsolni a gepet.😊
Amugy se vagyok pesticsako.
Most mire vagsz fel? Arra, hogy nehany gyanutlan helit le tudsz loni egy .50-es geppuskaval? <#eplus2>

En mar pisztollyal is lottem le helit. Csak ugy ralottem, az meg lezuhant, es en kaptam a killt. Biztos valami nagyon erzekeny alkatreszt trafaltam el.

A kovetkezo nagyobb lepcsoben kessel akarok helikoptert leszedni az egrol, aztan ha az is megvan, akkor atterek a medkites heli vadaszatra. Utanna nem tudom... talan megprobalom felugrasbol szetrugdalni. <#miaz>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Promi
Akkor upgradelni kellene a tobbi mazsinak is cs -rol bf2 -re.😊
JCSR Wolfguy
Promi, te nem jössz erre a Desert Storm kupára amit a Futó ember szervez?? Jó lenne veled talákozni végre egy jó kis verseny keretein belül. Kár hogy lanra nem jöttél, szívesen megismertelek volna élõben is.

atomboy
Meg lehet... tobbunknek van mar bf2. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Sheltem
Kiru <#eljen>

Promi
Tudom, de a BF2 ben nincs Mazsola klan.😊
kBagyula
Má bocs hogy beleszólok, de 2006.06.06. a hivatalos megjelenés dátuma, azaz ma.