Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a lényeg,h.tényleg nem túl skilles pléyerekbõl állt,de azóta minden ember fejlõdött,ne kelljen sorolnom kit hova vettek föl/hova jelentkezett...igaz,a JCSR-ben még nincs volt HTS-es,de ki tudja<#ravasz1>#ravasz1><#law>#law>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Armed Assult egy gamma 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
sok profi játékos fórumozó között eláshatom magam én is a kb 1:3-as gyilok/halál arányommal<#vigyor>#vigyor>
lényeg, hogy gyorsan kell rángatni az egeret nekem meg az nem megy ha közben hagymás vajas kenyeret zabálok <#vigyor1>#vigyor1>
Atombój: <#vigyor2>#vigyor2> és szerinted a bf2-re vár ojjan jövõ minn a cs-re?? én kétlem
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
+ valszeg a választásnál figyelembe fogjuk venni a bf2 bugjai, félkészállapota, peccsei és az EA/DICE hozzáállása körüli mizériját is...<#szomoru2>#szomoru2><#schmoll2>#schmoll2>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Team GIGABYTE
Team GIGABYTE
a bf2142 világa egyrészt rohadt távol áll tõlem, másrészt nincsenek illúzióim, hogy nem lesz egy ugyanolyan bughalmaz, mint a bf2. viszont ha a bf2-höz kiadják az ultimate 1.4-es peccset, ami egycsapásra minden bugot kijavít, és connection problemek sem lesznek, akkor adok egy esélyt a 2142-nek is.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Én még mindig nem gondolom komolyan hogy ez a sci-fi bf életképes lesz. Fõleg egy ET mellet.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
azért azt mondom hoyg tud jáccani....
Team GIGABYTE
Mondjuk én tv-vel most se tudok lõni.<#idiota>#idiota>
Team GIGABYTE
Team GIGABYTE
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
és amikor bejutok, akkor is megnézeti velem a desktopot<#shakehead>#shakehead>.
egyébként kipróbáltam hétvégén, hogy ha nem a mini image-dzsel indítom, hanem a lemezzel, akkor nem dobott ki olyan sûrûn. ez egy hétvége tapasztalata, de a miniimidge-es indítással biztos hogy sûrûbben ledobált.
Pont azért jó ez a desert storm kupa, mert én szívem szerint kivenném a TV rakétát a játékból. Csak azért kellett megtanulnom használni, mert távolról mindig kipufantottak iszonyat magasról.
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...