Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fsensei
Az is a megváltozásod része hogy elfoglalhatatlan bázist kempelsz omanon, Janek?

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

mesor
Mondjuk ebbõl a megmozdulásból honnan veszed hogy különb vagy mondjuk janeknál vagy akármelyik más DTK-zó köcsögtõl?

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

mNzJean
Igen kérnénk tisztelettel vissza a jó kis gsbf2 es szervert , a jó kis városi mapokkal .<#violent>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Hát nem.

Nem írtam volna be, és nem akartam elvinni a helit, csak addig voltam ott amig spawnolt a kocsi. És mikor kilõttél, annyit mondtam hogy anyukádat. CSak egy jót röhögtem rajta, nem vettem komolyan 😊

A Horda szerveren futnak a custom mapok amik az infantry kupában leszenek. Lehet menni gyakorolni.
Horda szerver ip: 195.228.74.105 port: alap
Custom map letöltés:
ftp://195.228.74.105:22/Maps/
vagy
http://bf2huncup.fw.hu

www.gphungary.hu

ERykk
Ugynézem a gsbf2nek nem jött be ez az euro force-os mapos megoldás, mindig sorbanállás volt a helyekért,most meg full üres az egész<#levele>

megkétük-megkértük

Team GIGABYTE

az meg a másik,meg az is hogy megkétük,meg anyázott...

Team GIGABYTE

Pharolas
Na de milyen alapon?? Hisz most írta, hogy õ már csak gyalog nyomja <#hehe><#hehe>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Janek mindjárt beír hogy le dtk-tam a heliért
megvolt rá az okom...

Team GIGABYTE

mNzJean
különben probaképp ird be alul a keresõbe,hogy "tört szerver" és megtalálod a választ a kérdésedre.

mNzJean
Veszel egy servert , jól összetöröd és már játszhatsz is vele.<#hehe>

Amennyiben komolyan kerded akkor elmesz te a jo budos...
Ha csak szorakozol, akkor hasonlokeppen.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Sziasztok hoyg tudok tört szerveren játszani FAQ-ba nem találtam
szép mozi volt<#taps> köszönjük

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Nem árt a változatosság. Kulonben kiprobáltam a dockos pályát nagyon jo, pont infantryra való.

www.gphungary.hu

Tudom mar mi furcsa. Azert tunik minden mozdulat olyan nehezkesnek, mert iszonyatosan esetlenul mozog a fegyver az urge kezeben. Meg egy kicsit halszem optikas erzesem van. A kopterben olyan volt, mintha a lovesz jo ot meterrel ulne elorebb.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

LuluBono

Volt már? 😄

mesor
Inf kupába minek custom mapok!? <#szomoru1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Nem az iranyitas tunt nehezkesnek, hanem a mozgas. A Mariora meg ne eskudj meg! Mindig is az idegeimre tudtak menni az ugyessegi platform jatekok. A Half Life elso reszet is ott hagytam abba, mikor az idegen vilagban kellett egyik platformrol a masikra ugralni.

Na, ezt a videot érdemes megnézni. Egyrészt a kommentek miatt, másrészt hogy mekkora területeket terveznek ebben is. 😊 Remélem jól összerakott multi része lesz.
12. perc körül tessék figyelni pl meddig látni el. Ott kezd el csipázni.

Minden jog fenntartva!

joebacsi
"Valahogy szornyen nehezkesnek"
hát jah, nehézkesebb irányítani, mint egy bf2õt, ez tény, de ha így közelítjük meg a dolgokat, akkor a bf2õt is nehézkesebb irányítani, mint egy mario-t, és azért van egy kis különbség 😄
(pl marioban kevesebb bug 😊)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ha a Horda szerverre gondolsz azon már mûködik a battlerecorder.

www.gphungary.hu

Az OFP csodás volt... Emlékszem, amikor egy custom mission-ben 2 órán át barangoltam a hegyek közt KGB mesterlövészként õrjáratokat kerülgetve, hogy kilõjek egy tisztet a környék két falujának valamelyikében... Ez volt az eddigi legjobb FPS élményem.
Szerintetek az Armored Furyhoz is ki fognak adni dobozos verziót?

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

koschwarz
emléxem, az ofp alapjátékban a nem kampányos küldetéseknél volt asszem a legtolsó küldi, aminél figyelmeztetés is volt: 1000MHZ-s proci vagy annál nagyobb szükséges hozzá<#vigyor2>.

egy nagy frontális gyalogos támadás volt, majd amikor elfoglaltuk a célt, vissza kellett verni az ellentámadást...bakker lehet hogy elõkeresem a gammát<#worship>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

A lentebb belinkelt video alapján nem tûnik olyan mûanyagnak. Nekem tökéletesen elegendõ grafikailag amit láttam ott. Nem zavar ha netán a bf2 alatt marad ebbõl a szempontból, cserébe a hatalmas bejárható hactérért (mert bármennyire is elámultak néhányan a bf2-ben levõ területektõl, az ofb-ban nagyságrenddel nagyobb volt), a komplexitásért, és a realisztikusabb játékért.

Minden jog fenntartva!

koschwarz
megnéztem én is az armed assault trélerjét, nekem bejön, tisztára ofp fíling, ráadásul asse baj ha nem lesz csili-vili agyoneffektezett graf, legalább futni fog. mondjuk ha ilyen hatalmas területek és ennyi npc lesz, akkor kell majd memória meg proci bõven.

JCSR Apache
Nem lehetne a kupákat battlerecorderes szerveren tartani?<#crazya>

Nem még csak az infantry kupásak a repcsis/helis mapok még nincsenek készen.

www.gphungary.hu

bf2 után egy kcsit tényleg bádogkatonának tûnnek de nekem sokal jobban bejött az ofp mint eza nemtommi 😞

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

koschwarz
állítólag idén októberben megjelenik a 2142, na hogy eltaláltuk azt az 5-6 hónapot??.....<#hehe>

A multkor lattam videot az Armed Assaultrol. Valahogy szornyen nehezkesnek, es (nem tudom jobban kifejezni) muanyagnak tunt. Pedig az OFP nagyon kellemes jatek volt.

HTS s3rg1nh00
vagy akármeik magyarra,csak jöjjön már vki 😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

HTS s3rg1nh00
s amik a heli/repcsi kupában lesznek?szeretnék gyakorolni,be kell súlyoznom a G5-öt is,mai szerzemény<#wink>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Kandurex
Itt találsz. Bár nincs magyar, az egyetlen Magyar törtszerveren amin van élet, az 1.0 és folyton tele van 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Már megjelent az Armed Assault?? Ha igen és hozza azt kb amit az ofp, csak mai szinten akkor dobom a fenébe ezt a bughalmazt. <#idiota>

Minden jog fenntartva!

Gyertek gs.bf2 szerverre játszani.

Hi all
A Horda szerveren futnak a custom mapok amik az infantry kupában leszenek. Lehet menni gyakorolni.
Horda szerver ip: 195.228.74.105 port: alap
Custom map letöltés:
ftp://195.228.74.105:22/Maps/
vagy
http://bf2huncup.fw.hu

www.gphungary.hu

ScOrpY
1.1.2878 (1.3) verzióra tudtok mondani tört szervereket? mert amik a faq-ban vannak nem jók

Enny1

Tudtommal a magyar EA rankedek közt több is üresen áll sokszor.
Deviszontellenben! Privat rankedra meg lenne igény szerintem. Az antik 1 2 3-on alig fér be sokszor az ember. Ráadásul szegény magyar playernek nincs magyar private ranked. <#smile>

Minden jog fenntartva!

fv82
Császtok már vagy fél éve nem játszottam és lenne egy kérdésem. Melyik patchet tegyem most fel? 1.3 az jó? Vagy van újjabb?

\"Majdnem párom lett!\"

koschwarz
monnyuk az is igaz, hogy nem a multis része volt az erõssége

joebacsi
nah elvileg itt a multis részére is rágyúrnak szépen 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

jahh ott ha meglõttek akkor elfeködté oszt annyi vót 😊) sajnos egy 26-30 fõs szerveren ment a gém a végére már nem láttunk a lagtól 😞(

koschwarz
imádtam az ofp változatos küldetéseit, amiket ráadásul tényleg úgy csináltál meg, ahogy akartad, sztorija is volt, ráadásul nem is rossz, mindent, tehát tényleg mindent lehetett vezetni, skodával száguldoztam<#vigyor2>, de helitõl vadászgépig, tanktól mindenféle légvédelmi szarig minden volt benne, már akkor is.

szeintem a legnagyobb királyság volt annak idején, és azt kell hogy mondjam, még ma sem csináltak hozzá hasonlót.

koschwarz
ugyanaz a bohemia interactiv készíti, mint az ofp, ami az isten és az etalon a taktikai háborús fps-ek között<#worship><#taps>

megnéztem a hivatalos oldalát hát ez ofp egy az egyben 😊))

ERykk
Hát azért a végére jó kis klán lett😊