Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Igaz hogy most a vége felé nem kicsit kezdõkbõl állt a csapat de elötte nagyon jó volt. <#pias>#pias><#eljen>#eljen>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
A mostani mapok: shárki, mustár, vékájlend, karkand, daliant és daking .
Nem eebben a sorrendben.
Igyunk sört jól!
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Vége lesz a nemlétezõ BF2 supportnok, és nem szidhatjuk legközelebb a jólsikerült peccseket ...
Az dühít a legjobban, hogy én kurvára szerettem a BF2-t, de manapság már nemvisz rá a lélek hogy nyomjam egész nap, sokkal több olyan game van ami jobban leköt ... eccerûen beleuntam a rengeteg hibába 😞
Egyedül azért járok fel szabadidõmben, hogy picit visszarázódjak a warokra ... de sajna sokat "esett" már így is a teljesítmény 😞
Útáááálom ... (Ha nem vitte volna el a megdöglött vinyóm a joyom profilját, és nem lennék lusta újracsinálni, akkor már lehet ennyit sem jáccanék vele ...)
Modokat viszont várom mint a messiást 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
-tRs-Landor
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
\"Once you learn to quit, it becomes a habit.\"Vince Lombardi
A bf2 motor szerintem bugokra van építve szal ezt kijavítnai csak 0-ról kezdve lehet.Ilyen fatálisan eltolt cuccot egy gyári mod se javít ki.<#banplz>#banplz>
A Battlefield 2142-ben ezúttal már 64-en írthatjuk egymást a sci-fi csatamezõkön, egészen pontosan 2006 október 19-étõl. Nagyon várjuk! 😊 "
Már elõre félek , megint szétesik a bf közösség már látom elõre ,hogy hullanak majd szét a klánok mert a felének bejön a másik felének el se indul ,mi lessz itt .Várhattak volna vele még egy kicsit.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
-tRs-Landor

-tRs-Landor
<#integet2>#integet2>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ezt mindig jó újra megnézni.<#worship>#worship><#taps>#taps><#nevetes1>#nevetes1>
A Horda szerveren futnak a custom mapok amik az infantry kupában leszenek. Lehet menni gyakorolni.
Horda szerver ip: 195.228.74.105 port: alap
Custom map letöltés:
ftp://195.228.74.105:22/Maps/
vagy
http://bf2huncup.fw.hu
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Most töltöm az EA Downloader -el.
A múltkor rajta volt a dzsip a heli tetején felszált a srác, vitte magával oszt bumm! Pont nem járt érte. De legalább megkeserítettem az életét!
Kurva anyját az eas pöcsöknek!
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub