Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kis érdekesség illetve TANULSÁG:
Pár napja említettem itt, hogy az egyik serverrõl bannoltak, mert többször lelõttem az egyik admint repülõvel. Amúgy is szeretem a repcsi-repcsi harcot, de mikor KubraDam-on semmi mást nem csinál, csak spawnoló repcsiket lövi akkor különösen elborúl az agyam!😊
Akkor ugyan hirtelen nagyon pipa lettem és fel akartam jelenteni az egész világot, de aztán sz@rtam rá... Ráadásúl egy másik adminnal való "beszélgetés" után törölték is!
Viszont más nem ezt tette, hanem a sok basecamp, rossz adminolás, szélsõséges játékstílús miatt egyenesen felnyomta az EA-nál a srácot.
Csatolt mellé egy csomó képet...gamingsource
Gondolom nem csak ez az egy miatt, ugyanis az EA forumán illetve más nagyobb közösségi fórumokon is jelezték a gyerek parsztságát!😊
Mindenestre A fentebb linkelt stat-on látszik a srác állapota!😊 Nem sokat kb. 200.000 pontot bukott!😄
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Hááát ... izé 😊
Apropó dzsó ... rucink lesz akkor? Vagy meló ezerrel? Vagy csak jó a zidõ 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Melyik magyar Ranked enged be külföldi IP-vel?
Tudnátok segíteni? Egyik munkatársammal jáccanánk, de õ szlovákiai és emiatt kidbta már pár Ranked ...
Nem tudjátok melyek mennek simán?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
má megnit zöldszar!<#nevetes1>#nevetes1>
1.) BF2 alapgame felrakódik.
2.) Patch 1.3 -ra!!!!! (Azért kell most, mert az alap (v1.0) gamára nem települ a booster)!
3.) Euro Force és Armored Fury felpakolása
4.) 1.3 -as patch újra rakása, mert ez a javítás már érinti az Euro Force -ot.
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Ha igen, rakd ujra a patchet arra, ami most van. Nekem igy oldodott meg.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
kb 15 perc után mindenki megunta 😄D
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
így kell csinálni ahogy õk...inni egy kurvanagyot lanozás helyett, osztán egyenesen menetelni felfelé a cb-n <#worship>#worship>
\"Once you learn to quit, it becomes a habit.\"Vince Lombardi
ugye 2 csapat volt,18an,2 vs.16,egy profi csávó meg haverom voltak ketten...haver lelõtt 2t,a másik meg 14et,de így,h.ájnídbekkáp,és tratratra,lelõtt zsinórba 4et,5öt<#eplus2>#eplus2>kicsit tudott a manus<#beka2>#beka2>
hopp,szóval 18an voltak 😊)))
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Beírom neki what are doing XY..??
Erre az admin kickel!!
Visszalépek , de betöltés után kilép!!!
Belépek nagy nehezen a serverre úgy 20 percel késõbb, de nincs hely és nem lépek be!
Addig joinolok míg belép és tölti!!
Szuper gondoltam és az a hab a tortán, hogy amcsi lehetek!! Belépek de a base camperek leszednek!!
A fõbázisra spawn-olok de ott egy ellenséges apc!!
pont úgy spwnoltam, hogy elütött!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
Ez volt a strike at karkandon!!!<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#gunyos1>#gunyos1><#gunyos1>#gunyos1>
http://bf2s.com/player/swy/
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Team GIGABYTE
szépvolt, büszke rád a csapatod <#hawaii>#hawaii><#eljen>#eljen>
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Team GIGABYTE
jujjjj,az gáz,még csak 2 mapot szedtem le,de lehet azokat is letöröltem<#hehe>#hehe>
Adatok: Horda Szerver: keresõbe: horda vagy ip: 195.228.74.105 port: 16567
Horda TS: ip: 195.228.74.105
ELINDULT A SZERVER! Lehet csekkolni.
-tRs-Landor
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
ez mi ez?
Team GIGABYTE
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.