Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bea_> Minek nezel engem??
^dY^mIXx3R^> embernek :P
Bea_> Ezt masnak is mondtad mar?
^dY^mIXx3R^> nemnagyon
^dY^mIXx3R^> ilyen komolyan nembeszélgettem senkivel
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Srácok 23.-án pénteken 8 órától szervezünk egy Dogfight és Desert Storm map próbát (Kubra Dam-on és Dalian Planton).
Akinek van kedve az jöjjön, remélem jó sokan leszünk és tolunk egy hatalmas funmeccset.
mapok : www.szurkulet.hu > letöltés
Adatok: Horda Szerver: keresõbe: horda vagy ip: 195.228.74.105 port: 16567
Horda TS: ip: 195.228.74.105
Egyébként meg nem értem... :P
Mi a j a bfben, és miért kell mondatok elõtt használni? Meg miért pont a j? És a csben miért k? :D :P
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
Egy kérdés:
A K a cs-ben olyan mint a J a BF-ben mert a kiscsávó gyakran használja a mondatok elött.
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
Töltöm a szervert erre kidob join-nál.
Már 10 mp-je ott fagy, erre kérdezik tõlem ts-en hogy miért akarom karkandot.
-Kérdezem hogy mi?
-De nem te indítottál vote-ot karkandért?
Na most ez hogyis van?Kifagyott és ezzel indítottam egy szavazást??<#banplz>#banplz>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Talán azért mert már vagy 15x próbáltam most is és mindig invalid a keyem?
Leves... :( kezd elmenni a kedvem. lehet egyébként még crk-ve nyomulni?
Amúgy visszaolvastam csak úgy látszik hogy pont rossz oldalakat
köszönöm szépen, remélem a harctéen találkozunk;-)
Legjobban ezt tetszett amikor aus ezt elmesélte:
Valaki mondja,hoppá be is foglalták a közepét.Úgy tûnik bejött a taktika.Valaki más:igen egy apc-vel.:DDDD
Tényleg jó kis war volt köszönjük mégegyszer.Az utolsó körbe nagyon ment nekem a sniperkedés.:D
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Together we'll fly someday...
Generál, beílleszt, kötõjelek kitöröl, aztán annyi?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Es persze: <#wave>#wave>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Egyébként üdv neked is!
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Koncentrált Csapatmunka!!!
Üdvözlöm az összes BF2 Fanatikot!!!!
Koncentrált Csapatmunka!!!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
This Player Name does not exist in Statistics.
You must play before registering!
mi a gond?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.