Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
Together we'll fly someday...
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
de ha még ahoz sincs gerinced hogy bocsánatot kérj...
nem támadni kéne egybõl csicska gyerek hanem normálisan játszani ,legalább magyar szervereken ,ha meg arra vered hogy elbaszd más játékát akkor menj a saját szerveretekre
www.czekoart.hu
Vagyis nem értem mit hisztizel mikor ugyanezt csináljátok
Igazán visza vehetnétek a arcotokból..
Tisztelet a kivételnek
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
és nemtom mit irtak rólam a 7th-sok
www.czekoart.hu
Válaszoltam. 😊 Igen én vagyok az.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Egy nagy pohár meleg kakaóval veszem be...
Tudod!
A kakaótól jobban alszok a viagrától meg nem gurulok le az ágyról!😄
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Be kell kapnom egy Viagrát, hogy élvezzem a játékot!<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Én igazából akkor szoktam pipa lenni, amikor a csávó látja, hogy ketten várunk a helire..ráadásul klántársak, azért is odajön..és az isten kérése se szedi ki a másodülésbõl...ilyenkor van, hogy meg kell várni, míg 5-6x leszedik, majdcsak elmegy a kedve<#kocsog>#kocsog>
www.czekoart.hu
Team GIGABYTE
Team GIGABYTE
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Team GIGABYTE
Barmelyik elektronikai szupemarket-be kapsz ilyet 3-4 e Ft-os áron.
PSN: s3ctorHU

www.czekoart.hu