Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TS Zolly
Na egy pill. Te azt akarod, hogy menjenek Magyar privatra Magyar játékosok innen??? He? Ha ja, akkor hasztalan a próbálkozásod. Itt mindenkinek eredeti van, csak, minek menének privátra.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Te most direkt csinálod, vagy tényleg nem vagy képes felfogni amit leírnak?

Minden jog fenntartva!

az orosz hummer - GAZ <#vigyor>

-tRs-Landor

Fsensei
Én élveztem a Dogfightot nagyon.Javaslom mindenkinek.Repülõtudás az nem kell hozzá, mert a rakéták lepattannak arról akit üldözöl és valaki másra mennek át😄DD

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

mesor
Sok az a 2000dpi!
Lehet hogy az asztalt vágja az egeredben lévõ lézer!
😉
<#nevetes1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

te úgy láccik az elejétõl kezdve nem kaptad el mirõl pofázok. van neked agyad testvér, megtanítottak olvasni? nem azt írtam h "hé hülyék, gyertek má jáccani ide mert én vagyok aki elsõre megtalál vmit gugliban, mert más azt se tudja mi az!". csak arra akartam ösztönözni ezzel pár játékos kedvû embert, hogy jöjjön és próbálja ki a magyar szervert, mert üresen áll. mert régebben volt egy magyar szerver ugyanitt rengeteg magyarral és azok nagyon jó játékok voltak, de az a szerver megszûnt. én és néhány régi megpróbál életet lehelni a magyarokba is újra. mert a régi magyar szerver a legkeresettebb volt ott, most meg nem használja senki pedig ugyanolyan jó.

uHs Gerzson
A ma esti egyéni Dogfight kupa elsõ köre lezajlott. Jövöhéten kerül megrendezésre a 2-dik kör melyre várjuk azokat akik nem tudtak ma eljönni.

Továbbjutok:
Horda_ Atwe: 26
JCSR F-s: 26
-tRs-Gerzson: 20
JCSR Apache: 20
Dragon-Magyar: 20
JCSR TP.Peti: 19
~LoB~David2006: 19

JCSR TP.Peti és ~LoB~David2006 még le kell játszani egy 1vs1 mecset, hogy megtudjuk ki a 6-dik a továbbjutó.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

sector512
Megpróbálom köszi. Sajna nem tudok játszani emiatt már 3 napja 😞

PSN: s3ctorHU

kBagyula
Valami árnyékolási problem. Szedd szét rakd össze újra. Vagyis az egered húzd le a géprõl.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Fsensei
A szerver ipjét ahol a snipákat kibannolják megkeresem holnap.Amúgy egy infantry szerver szóval onnan kell válogatni.Kicsit kerestek akkor meglesz.

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

sector512
Nem táp az tuti, a chipseten meg csak borda van. A legfurcsább hogy hallom mikor mozgatom az egeret 😊 <#nemtudom>

Kovács legény
lehet elkéne gondolkoznod végre...

www.czekoart.hu

kBagyula
Pl. az alaplapon található folytótekercsek valamelyike a proci környékén. Ilyen melegben nem csoda ha valamelyik esetleg zenél. 😊 Vagy a dvd íródban a hûtõventi.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

SigS
Táp?
Chipset huto? (bar az is venti csak sokan nem veszik figyelembe)

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

GoKu x
talán az olvasók

uHs Gerzson
Tápegység?

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TS Zolly
Battlefield2 dvd

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

sector512
Mondja már meg nekem valaki légyszi hogy ventillátorokon meg a vinyón kívül mi adhat még idegesítõ magas hangot egy számítógépben mert megõrülök! <#falbav><#conf><#help>

mesor
Na ezt én is utálom.
De van a mit még jobban utálok, ha egy klánost lelõvök többször egymás után azt bekattan és elõkapja az F2000-et na ettõl hányni tudnák!
De persze azért van, hogy használják.

Egyébként Jean életkora nem 10-15 év ezt a MM Lanról tapasztaltam.
(na persze ha nem kevertem össze valakivel és õ volt az a kis srác aki a döntõ elsõ körében restartolta a servert.<#nevetes1>)

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

TS Zolly
Unoka kérdi a nagypapát a szexrõl.
- hát kisunokám, eleinte állandóan csináltuk... késõbb minden nap egyszer...
- évek múlva már csak hetente párszor...aztán ahogy öregedtünk, már csak
évente egyszer...
- És most? Most milyen gyakran csináljátok?
- Már csak orális szexet csinálunk.
- Orálisat? Az milyen?
- Hát este nagymama lefekszik a saját ágyába és én is a sajátomba, majd azt
mondom neki : B*** meg!, mire õ is visszaszól: B*** meg te!

mNzJean
<#szomoru1>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

TS Zolly
Van ott egy Magyr zászló. Klik rá, és lön csoda.

és ha a srörhöz hozzáadunk egy a-t, az elsõ 3 betût megváltoztatjuk akkor az jön ki mama-.

igen ez az oldal az, de nem a szlovákoknak gyûjtök játékosokat. akit érdekel, és dob egy kurva mailt, annak leírom h miért csinálom. mert hosszú történet.

[email protected]

TS Zolly
Azt tudtátok, hogy a mama szó betüi közül egyet elvesztek, hármat meg megváltoztattok, akkor azt kapjátok, hogy sör?

Crem
NEM!
azt a dátum miatt írtam!😛

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

mNzJean
fizessek esetleg neki?<#fejvakaras>

Crem
SG Fórum - VIP fórumozók

Kik a VIP fórumozók?

Azok a fontos emberek, akik az SG Fórum törzsközönségét alkotják. A VIP jog megvásárlásával a fórumban a nem VIP forumozókhoz képest extra jogokat kaphatsz, és egyúttal támogatod az SG.hu Fórum üzemeltetését is.

A VIP fórumozók jogai

50 MByte tárterület a Galériában
200 Kbyte maximálisan feltölthetõ képméret
Saját üzenet törlésének lehetõsége bármely témában a hozzászólástól 4 percig
Saját üzenet szerkesztésének lehetõsége bármely témában a hozzászólástól 4 percig
Választható megkülönböztetett üzenet fejléc szín
Választható 150x25 pixel nagyságú logo
16 Kbyte maximum logo méret
Csillagokkal jelölt VIP státusz az üzenet fejlécében

IGEN!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

mNzJean
na egy szónak is száz a vége ,ezek szerint csillag csak akkor lessz ha fizetek..?

Crem
Itt van BORG! Írj neki!😛

mNzJean
lehet ,hogy kezdek bekattanni ?<#wow3> Pedig most már a végére járok ennek a csillag kérdésnek.<#wilting>

Crem
A VIP regisztrációval jár a tárhely illetve a 200kb kép feltöltési lehetõsége + a csillagok...

mNzJean
köszi , de ezt a regisztrácios témát még mindig nem vágom , ha nem lennék regelve akkor nem tudnék ide irni , pedig : Regisztráció idõpontja: 2005. 06. 26. , akkor meg hol van a csillagoooom ? <#idiota>

Danee
<#nevetes1><#nevetes2>

TS Zolly
No mproblem. Ugyis tudjuk, a valódi életkorod 10-15 év. <#nevetes1>

Crem
Olyan mint egy rossz qrva!😄 Sumák módon tagadná , hogy milyen öreg!😄

Danee
regisztrációnál ott van: ezt az adatot csak egyszer adhatod meg, többször nem változtatható... mivel ez általában nem szokott változni menet közben .. szoval érted<#zavart1><#zavart1><#zavart1><#nevetes2>

Crem
jah!😄 védett korban vagyunk!😄DDD

Crem
Azt maximum egy admin tudja megnyitni neked, hogy át tudd írni. Ha van favorit adminod akkor írj neki.

Promi
Ha jol tudom azt mar nem modosithatod.
Crem
<#vigyor1>

Promi
Ebbe a korban mar meg 1 ezunk.<#vigyor>
mNzJean
A másik problematikám , rosszul adtam meg a születési dátumomat ,ezt miért nem engedi utólag javitani? sry az off ért de ez nekem fontos lenne.

TS Zolly

Crem
de legalább nem ütöttük ki egymást!😛

Promi
lol 2 #86145 -os hsz.😊
Crem
milyen hasznos dolgok???😊)))

A csillag ráadás a hasznos dolgokért kell fizetni!😄

Promi
Csak ha regelsz naluk akkor mutatja a csillagokat(te kis csillagharcos).😊)
mNzJean
Vazze pont ma vagyok 1 éves az SG-n , és nem kaptam csillagot , akkor ez most ,hogy van? Csak ha fizetek akkor van csillag ,vagy egy év után jár? Igazából a csillagot leszarom ,inkább a vele járó hasznos dolgokra lenne szügségem.Ha valaki tud ebben a témában valami okosat pls , irja le. THX<#worship>

TS Zolly
ha a topic keresõbe beirod privat ranked, q sok postot ad ki.