Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azóta beleszoktam a jóba és már a 700-ast csak végszükség esetén használom ...
Melóba meg valahogy elviselem ... MX310 + asztal ... mintha smirglin egereznék az otthonihoz képest ...
Mellesleg a DPI nem minden ... nekem a teflontalpak, az on-the-fly sensi és a programozható gombok jönnek be nagyon (2000DPI-nél majd megõrültem BF2-ben ... le kellett venni a sensi-t a picsába hogy tudjak játszani ...) ráadásul egy jó padon úgy csúszik mint Forró kés a meleg vajban a híg fos tengerén 😊
Szeressem 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Viszont a kényelemre adok ... ez az egy engedélyezett hobbim van, nem iszom (sokat ...) nem járok diccsóba, kibirok egy ilyen kiadást egyszer és ha van értelme akkor miért ne?
Ki kell próbálni és rájön az ember ... Tényleg Trabant Ferrari különbség ...
Ráadásul nem kötelezõ ... biztos van olyan ember aki nem érzi a különbséget ... De az nem is vesz ilyet ...
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Én pl most az istenért sem cserélném le a 800dpi-s egeremet mert ezt szoktam meg és ez a jó nekem.
LAN-on kipróbáltam sector razorját hát azt se tudtam merre vagyok a kezem minden rezdülését érezte és forogtam össze-vissza mint a hülye gyerek. De mondjuk ha egy hónapig csak razorral játszanék biztos megszoknám én is. 😊
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ha a 2000 forintos egér olyan jó miért nem használják professzionális célokra azokat?
Mellesleg pár dologban én is így gondolkodom ... minek egyeseknek Ferrari ... a Trabanttal is lehet közlekedni!!!
-tRs-Landor
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Ma megvettem a dobozos/kódos verziót a MM-ban.
Meg is jelenik a cucc a downloader-ben, de amikor a DOWNLOAD NOW-ra nyomok, egy hibaüzivel kilép.
"Error: 7049:605
Content is no longer available for download.
Servers maybe updating. Please wait and try again later."
Volt már ilyen valakinek?
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
-tRs-Landor
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
hát bazdmeg ez itt sg-n islátszódik. 😄
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
amúgymeg off:
lepusztultam kajálni, tvt bekapcsolom így 1 hét után: tv2 híradó: úristen mennyi szegény beteg bárányhimlõs kölök van a korházakban, az oltás sajnos nem ingyenes, meg nemis kötelezé, így ez nagyon kényelmetlen helyzet...bla-bla...
nahmost mindenki tolta egyszer a bárányhimlót 1, max 2 napig szarvolt a lurkónak aztán annyi, mostmegmár tüsszent kettõt, és van egykis láza, ésmár kétségbe van esve mindenki...tudtam hogy korcsosodik, meg hülyül a világ, node ennyire? 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
lol... ;>
-tRs-Landor
ez meg sem fordult a fejemben
köszönöm!
sose nyomd fullba a kretént
Lehet elállítottad a géped óráját..
..vagy a múltból írsz, és ott még meg sem jelent a game!!! <#idiota>#idiota>
-tRs-Landor
A gondom a következõ: szerettem volna letölteni az AF-et. Követtem az utasításokat, a pénzt le is vonták a számlámról, de mégsem tudom letölteni. Mit ronthattam el?
A EA Downloader a kovetkezõ kép van:
Üdv.
sose nyomd fullba a kretént
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
-tRs-Landor
szerintem
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
ha lany lenne, akkor meg remenytelenul elkeseredettnek 😊
de nem mondok inkabb semmit, biztos csak mi ertettuk felre.
szerintem
szerintem
remélem ez mûködni fog nem úgy mint az EF <#falbav>#falbav>
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor
kisoff
Valami info van már az uj foltról? Mikor jön a béta?
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....