Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Nekem anno (Most is megvan, de nem használom ...) MX700-asom volt, azzal játszottam, azért vettem Razer-t mert 8 óra játék után fájt a csuklóm ...

Azóta beleszoktam a jóba és már a 700-ast csak végszükség esetén használom ...
Melóba meg valahogy elviselem ... MX310 + asztal ... mintha smirglin egereznék az otthonihoz képest ...

Mellesleg a DPI nem minden ... nekem a teflontalpak, az on-the-fly sensi és a programozható gombok jönnek be nagyon (2000DPI-nél majd megõrültem BF2-ben ... le kellett venni a sensi-t a picsába hogy tudjak játszani ...) ráadásul egy jó padon úgy csúszik mint Forró kés a meleg vajban a híg fos tengerén 😊

Szeressem 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
Geostacionárius ívbõl szarok a Pr0-ságra ... azzal a heti 2 óra játékommal akár még Aimbot és Wallhackal sem lennék Pr0 ... Ráadásul a pontjaimat is leszarom ... KDR-estõl SPM-estõl mindenestõl ...

Viszont a kényelemre adok ... ez az egy engedélyezett hobbim van, nem iszom (sokat ...) nem járok diccsóba, kibirok egy ilyen kiadást egyszer és ha van értelme akkor miért ne?

Ki kell próbálni és rájön az ember ... Tényleg Trabant Ferrari különbség ...

Ráadásul nem kötelezõ ... biztos van olyan ember aki nem érzi a különbséget ... De az nem is vesz ilyet ...

kBagyula
A Razer-ben az "On the Fly sensi" a nagyon jó. Nekem csak DBplasma van ugyan, de 1 éves létére nagyon tuti még mindig. Egyébként csak kiskezûeknek ajánlom, mert nem túl nagy jószág.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

mesor
Ez az egér téma megszokás kérdése.
Én pl most az istenért sem cserélném le a 800dpi-s egeremet mert ezt szoktam meg és ez a jó nekem.

LAN-on kipróbáltam sector razorját hát azt se tudtam merre vagyok a kezem minden rezdülését érezte és forogtam össze-vissza mint a hülye gyerek. De mondjuk ha egy hónapig csak razorral játszanék biztos megszoknám én is. 😊

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

kBagyula
Ezt múltkor elegánsan megoldottuk Zolchi-val: Nekiálltunk a jármûvekbõl hentelõ jószágokat C4-ezni ki-ki a saját oldalán. 😊 Megjegyzem gyorsan abba is hagyták.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

BEAST
várj kitalálom ... drága egérrel te leszel az überpr0 ...tényleg.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

DummyBoy
Bahhh ... ezt már sokszor hallottuk, meg hogy a textil egérpad jobb mint a drágák, meg hog a sima faasztal is jobb ... igaz ...

Ha a 2000 forintos egér olyan jó miért nem használják professzionális célokra azokat?

Mellesleg pár dologban én is így gondolkodom ... minek egyeseknek Ferrari ... a Trabanttal is lehet közlekedni!!!

szar is vagy

-tRs-Landor

minek nektek ilyen egér? 😊 nekem a 2000Ftos is elég 😊
atomboy
Azt hiszem, igazuk van... Elobb warlordon MEC SFkent teleraktam az atvket c4-el, majd mentem a tanknak... 10-12 tank ment levegobe... 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

79Alba
JA

▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓

FCH kari
játszottam ma a késé szerveren valami HUN hydralisk vagy ki a szent szar képtelen volt késsel pisztolyal bánni erre tank apc és egyebekkel jöt és még ö csalozott engem. ha már csinálnak ilyen szervert akkor lehetne admin rajta ha nincs akkor felesleges szerintem igy müködtetni, ja nem =SAC=Kari néven ha nem Kari

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

dicehater
Íme némi insider info kedvenc idegölõnk folytatásáról: Bf 2142 - ami jó hír, de nem meglepõ: a srácok egyáltalán nem voltak elájulva a látottak alapján, õk is inkább a BF3-nak szurkolnak...

Kovács legény
nemtom milehet a hiba ,de én nemlepõdök már meg semmin az 1.3 óta

www.czekoart.hu

Persze az AF-ról van szó... 😊

Hello!

Ma megvettem a dobozos/kódos verziót a MM-ban.
Meg is jelenik a cucc a downloader-ben, de amikor a DOWNLOAD NOW-ra nyomok, egy hibaüzivel kilép.

"Error: 7049:605
Content is no longer available for download.
Servers maybe updating. Please wait and try again later."

Volt már ilyen valakinek?

Fsensei
Razor copperheadot vettem végül

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Danee
Fuji Razert vett, de nekem holnap jön az MX 518-am 😊

múlt hét óta 8-ról 9%-ra nõtt az sg hölgy tagjainak a száma.. <#wow3>

-tRs-Landor

Yan
nem adtak szabolcsban kaját? 😊

&#165; xfire: kistekila

joebacsi
jó, mivel egyre populárisabbá vált az sg, ezért egyre többször lett jelen az a probléma, hogy nem mindenki utp kábellel a seggében született, de ez szvsz annyira azért nemvészes, mint pl egy ilyen kvázi full alapdolog, mint a bárányhimlõ...<#wilting>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Gyûlölöm ezt a mocsok netkódot! Az elõbb Sharqui-n összefutok egy mediccel a házak mögött, nosza kést elõ (sniperként sok más esélyem nincs), hopp mellé ugrok, nyissz- porfelhõ. Arrébfut. Nyissz-porfelhõ. Lehasal, én a hátára ugrom, nyissz-nyissz-nyissz-nyissz-semmi majd újratölti a puskáját és gond nélkül lelõ. Majdnem csúnyán helyben hagytam a billentyûzetemet <#falbav><#falbav>
Templar75
És MX-518-ra esett végül is a választás? Ha igen akkor miért nem veszed vissza az érzékenységet ha TV-zel?

Zs0lt1
"tudtam hogy korcsosodik, meg hülyül a világ, node ennyire?"
hát bazdmeg ez itt sg-n islátszódik. 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

joebacsi
csak 300 valamennyi, de spec most erre se visz rá a lélek 😊
amúgymeg off:
lepusztultam kajálni, tvt bekapcsolom így 1 hét után: tv2 híradó: úristen mennyi szegény beteg bárányhimlõs kölök van a korházakban, az oltás sajnos nem ingyenes, meg nemis kötelezé, így ez nagyon kényelmetlen helyzet...bla-bla...
nahmost mindenki tolta egyszer a bárányhimlót 1, max 2 napig szarvolt a lurkónak aztán annyi, mostmegmár tüsszent kettõt, és van egykis láza, ésmár kétségbe van esve mindenki...tudtam hogy korcsosodik, meg hülyül a világ, node ennyire? 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Zs0lt1
jaja tök sok tök érdekes dolog történt. olvasd szépen vissza mind az 500-700 hszt 😄

joebacsi
re, vót hétfõ óta valami érdemleges?

lol... ;>

-tRs-Landor

Landren
valóban a dátum nem volt jó
ez meg sem fordult a fejemben
köszönöm!

sose nyomd fullba a kretént

Swy
ne szivasd már!!
Én is teljesen kilennék!!

http://bf2s.com/player/swy/

Swy
hol van a EF címe ott? Lehet régi a dánlóder?

http://bf2s.com/player/swy/

Countdown to relase 485 days? <#wilting>
Lehet elállítottad a géped óráját..
..vagy a múltból írsz, és ott még meg sem jelent a game!!! <#idiota>

-tRs-Landor

Landren
Sziasztok!
A gondom a következõ: szerettem volna letölteni az AF-et. Követtem az utasításokat, a pénzt le is vonták a számlámról, de mégsem tudom letölteni. Mit ronthattam el?
A EA Downloader a kovetkezõ kép van:

Üdv.

sose nyomd fullba a kretént

ém példúl 2 méterre levõ célpontotsem tom eltalálni a tévémmel ... kurvanehéz ám az!! 😊))

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Danee
igy probálod leplezni h nem tucc tv-zni <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Fsensei
És a TV rakétánál valamiért megnõ az érzékenysége szóval még egy álló tankot is nehéz kilõni...

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Fsensei
Megérkezett az egerem.Egész jó csak még nem állt rá a kezem😄Szóval most ingyenfregnek számítok😄

remélem szigeten kinnt lesznek megint <#hehe>

-tRs-Landor

alma2
Elozo postokbol tanulva, ha ennyire raerek, inkabb irok egy dalt a szarrol, garantalt siker 😊

szerintem

félrene érccs nem akartam Bandinkát bántani .. csak egyiccipicit cinkelni 😉))

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

alma2
en csak kitartonak hivnam 😊
ha lany lenne, akkor meg remenytelenul elkeseredettnek 😊
de nem mondok inkabb semmit, biztos csak mi ertettuk felre.

szerintem

hmm <#eljen> Õ 'A' problémamegoldó, Wolf kiscsiska hozzá képest!! <#vigyor2><#hehe><#hehe>

alma2
Ezzel azt akarod mondani, megvetted az EF-et nem birtad mukodesre birni, ezek utan megveszed az AF-et is ?

szerintem

Zs0lt1
dejónekeeed

az armored fury azért jó, emrt minden pályán kb 10tank van. és nem a pontszerzésrõl szól, mert nagyon-nagyok a pályák. nekem 2óra játék alatt kb 150pont jött össze benne, de legalább nem tkznak, csak a heliért 😊
bandika64
Hehe,megvan az Armored,most töltöm Ea Downloaderrõl 😊
remélem ez mûködni fog nem úgy mint az EF <#falbav>

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

ZOLCHI
Legalább jól érzik magukat.<#vigyor2>

kisoff
Valami info van már az uj foltról? Mikor jön a béta?

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.

item
Kényszerrucit rájuk, meg napi 24 órás õrizetet! <#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

mesor
Ez nem a kánikula hatása!
Már régóta ilyenek. 😄

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

ZOLCHI
Mondhatnám :besz@rás amilyen hülyék.
Bizti a kánikula hatása.

Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.