Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Archie2048
Nostromo

ha még valaki nem látott volna ilyet

Én is jelenleg Razert használok, kellemes a fogása és a két-két oldalán található gomb teljesen scriptelhetõ. (egy gombnyomással elvileg tökéletes delfinezést lehet végrehajtani, vagy bármi mást ami több gomb lenyomás combóját igényli) Teljesen szimetrikus. Igaz balkezes vagyok, de jobb kézzel használom mint az "átlag" emberek. Ár/Teljesítményben talán a legjobb.

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Danee
<#eljen>

Kovács legény
a bal kezem viszont imádná a pofád<#mf1>

www.czekoart.hu

Fsensei
nekem 3d pro volt hát 1.5 hónap és szarrá ment, utána egy hasonló Trust az is.Mondjuk az 1 hónap alatt😄

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

atomboy
Hepi borzdej Sig. <#wave>

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

ERykk
Nekem is attack 3 van.Végülis még balra tudok vele repülni😛

Danee
BSZN SauerSig 😄

Danee
nekem joy-ból már fél éve birja a Logitech attack 3-am, de Joebácsi nem jósolt neki hosszu jövõt.

úgy gondolom , hogy mint már valaki irta, 10 e ft felett már majdnem mindegy milyen egeret veszel, azok már télleg jók szoktak lenni, mindenki válassza azt ami neki kényelmes

HBD Sig!!!<#pias>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

mesor
De ha te egyedül vagy õk meg öten akkor már te vagy a kisebbség!
<#mf1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Fsensei
Én meg az ilyen csicskákat utálom, akik általánosítanak valamirõl, amirõl az ember nem thet...

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

ERykk
<#levele><#gunyos1>

akkor jó, mert õk a kissebség 😛
Fsensei
Nekem a két legjobb haverom balkezes😄

Fsensei
Ez saitek és Gabának állítólag már két éve hibátlanul mûködik, és nekem is már kétszer több ideig bírta hiba nélkül mint bármelyik Logitech😄Azt a kéztartót le kell csavarozni, szétszedni és a vízszintes lapot megfordítani majd a Joy másik oldalára visszacsavarozni.Így lehet Balkezes Joyt csinálni a Cyborg evo-mból.

mesor
Gondolom õk meg téged!

HBD Sig!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

de útálom a bal kezeseket... :|
ERykk
Nekem is van egy kétkezes joyom de kb 2 hét után tönkrement. Valami logiteches szar😊

HBD Sig

Fsensei
Az utolsó kör elején befostunk hogy veszítünk mert már 196-187-nél bennvoltak öten a Southon szóval akkor volt két pause között lement 191-re a tiketjük és asszem 190 alá kellett vinnünk hogy megnyerjük a kört😄

ERykk
TNX utánanézek

Fsensei
Ja és HBD SIG

Kovács legény
akkor megvagyok nyugodva, kicsit gáz volt hogy épp henteltem és õk is engem és egyszercsak mijapicsa!!!! nagy csattanás és nemlátok semmit, mondom magamban ennyire nemlehet realisztikus 800*600ban😄

www.czekoart.hu

Fsensei
Razor=Razer látszik hogy most keltem...

Fsensei
A Razor egerek szimmetrikusak szóval ha balkezes vagy akkor neked a Razor tökéletes választás lehet.Ja és megnéztem a Joystickomat azt is át lehet alakítani balkezessé, ha még érdekel a balkezes joystick.

Kovács legény
boltot nemtok de kétkezes egeret igen
A4 tech wop-35
jobb-bal click ,2görgõ és 1-1gomb mind2 oldalán .Nekem ez volt két évig
amugy jobban jársz ha átszoksz jobb kézre ,nekem is átkellett sokmindenben😞

www.czekoart.hu

Fsensei
Nyugi KLeglény megnyertük a meccset😄.Az elején nekem mákom volt és egyedül befogtam a ródot csak utána nem maradt ott senki(4 v 6 -ban játszottunk a vihar miatt, mert wolfi is leesett...)és buktuk, de elég sokáig tartott nekik míg lebírtak pörgetni minket.Szóval úgy lett az utolsó kör 139-0 nekik.Az elején a körnek úgy volt hogy Odni feljön de amikor már biztos volt hogy nem veszíthetünk akkor már nem akart feljönni😄

ERykk
Nem tudja valaki, hogy van-e olyan bolt ahol adnak jobbfajta balkezes egereket, pl ilyen g5 féléket?Olyan kéne aminek az oladalán is van két gomb.

uHs Gerzson
HBD Sig!!!

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Kovács legény
BSZN SIG!!!4

www.czekoart.hu

Heppi bórdéjj Sig!! 😊)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Looserke
váázzzzzz <#mf2><#vigyor>

Kovács legény
julius eleje😄

www.czekoart.hu

Looserke
de valami infó lehetne a pontos dátumról... <#vigyor3>

Kovács legény
még nincs julius

www.czekoart.hu

Looserke
van valami új hír az 1.4-es patchról??? Állítólag július elején kellene megjelennie nem?

Kovács legény
reggelt
rohadt hihar miatt elszállt az áram az esti meccsünk közepén<#boxer>

www.czekoart.hu

gyógyreggelt 😊)
gyerekek !!! minek veszekedni .. ha verekedni is lehet 😉)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

DummyBoy
KötöSZköggyek 😊 Nemmén a komolyabb egérpadok felén 😊

Ellenben ebben a kategóriában már olyan mindegy ... amelyik a legkényelmesebb ...

És Jóéjt mindenkinek 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

kBagyula
Megajóreggelt!

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

csaba67
LOGITEC G5 a jo egér!

DummyBoy
Hmmm ... azon idézõjelek és a tripodos "béka" kapcsolatából arra merek következtetni hogy a JÁTÉK szó valós jelentésétõl igen keményel elrugaszkodva közelítetted-e meg a problémámat? -e 😊

DummyBoy
Ja bakker ... nem mindenki kocaegerész 😊

Napi 12 órában tologatom melóban a patkányt, utánna otthon még 4-et ... hozzászoktam már ... csak nem mindegy hogy egy 96g-os kütyüt rángatsz komolyan egész éjjel vagy egy fél kilóst 😊 😊

A jobb egértõl igenis lehet jobban játszani, de ettõl függetlenül a gyakorlást és a rutint nem tuggya helyettesíteni ... ennyi ... Ráadásul attól még senki nem lesz jobb mert egeret cserél ... de ha megtanulja használni az látszódhat ...

Bármelyik Pr0 ellen kimernék állni BF-ezni úgy hogy kezébe adok egy gagyi egeret 😊 😊 (Igaz hogy egy minimum 10 éves golyós szutykot kapna ami kontakthibás <#hehe> ) ... Utánna meg hisztizhetne hogy az egér nem számít ...

jaja! vigyázzál magadra Dummyboy! Még a végét trippodromot kapsz! <#nevetes1>

-tRs-Landor

schrank
na ne nagyképûsködjél hogy 8-10 óra "játék" után szoktad csak érezni a csuklódat te kis popeye <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

na te beszélsz?
néézél csak a comm. topikba! <#eplus2>

-tRs-Landor

joebacsi
látom szerelmi háromszög van kialakulóban 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

BEAST
<#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

joebacsi
egér azért számít...inkább pl a tizen-huszonezer forintos billentyûzet a parasztvakítás élén az ilyen felmatricázott vackokkal 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

nekem ez az egerem, és nem fáj a csuklóm 😊

Nah BEAST, DummyBoy, ne veszekedjetek, hiszen ti bárátok vagytok!!! <#vigyor3>

-tRs-Landor