Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

yipeee vazze éneis átõtöztem :DD köcce Dzsótata :DD

de elõnye ennek a logónak hogy nem ojjan kinyílóbecsukódóvilLOGO :DDD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Yan
nem csak neki ;)
thx Joe, jó lett <#worship>

&#165; xfire: kistekila

mesor
Viszont annál több amcsi katona a háttérben! :)

Joebacsi az ok hogy ne legyen hangsúlyos a névhez képest de, hogy szinte alig látszódjon az azért nincs rendben! ;)
(építõ jellegû kritikának szántam :P )

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

joebacsi
épp az a lényeg, hogy az kevésbé legyen hangsúlyos a névhez képest, mert így jobban kijön a különbség a tagok között, és nincs az, mint pl a ratyi trsnél, hogy mindegyik ugyanolyan :D
bár a tetves optimalizáció miatt tényleg kissé jobban kifakult, mint kellett volna...majd kitalálok még rá valamit :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Csuhai G
Császtok!

Botokkal szeretnék játszani SP-ben, de nem csak 16-al, hanem 32-vel, vagy ha lehetséges akkor 64-el! Találtam megoldást erre a FAQ-ban, de sajnos én bármit álllítgatok a AIDefault.ai-ben, ugyanúgy csak 16 személyes a "szerver". Valaki megtenné azt a szívességet, hogy átküldi E-Mailben a MÓDOSÍTOTT AIDefault.ai fájlt és akkor én meg bemásolnám a helyére. A lehetõ legtöbb bottal szeretnék játszani! (asszem 64 a max, de lehet, hogy SP-ben csak 32).

Elõre is köszönöm!

E-Mail címem: [email protected]

Üdv.: Csuhai G

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

DummyBoy
Vagy világosabb ... de legalább így is már van saját rucink :)

<#worship>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Kovács legény
Az RDHA felirat lehetne hangsúlyosabb!

www.czekoart.hu

Bocs.
de gizda a rucid

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

joebacsi
és üzenetküldési kényszer?
(az utóbbi 3 simán mehetett volna 1 hozzászólásba...)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

feledékenység nem szokott ebbe lenni? mert amit 5percel ezelõtt csináltam elfelejtem...
"betegnek nehézségei vannak a koncentrálással, és figyelme könnyen elterelõdik. Ritkábban tanulási zavarok is jelentkezhetnek az olvasás, írás és számolás területén. Az indulatkezeléssel sok betegnek komoly nehézségei lehetnek, ez alkalmanként agresszív viselkedésben és nem helyénvaló szociális magatartásban jelentkezhet. Alvászavar is elõfordulhat, leginkább gyakori felébredés, alvás alatti beszéd formájában.
A magatartási problémáknak széles skáláját láthatjuk tehát"

Ez mind szokott lenni :O
megtaláltam magyarba. ez az én problémám,mind igaz...
magyarul nincs?

Minden jog fenntartva!

atomboy
Erdekes diszkobaleset, sehol egy fa. :)

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Zs0lt1
Aztán nehogy diszkóbaleset legyen belõle!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Kovács legény
õõõõ akkor nagy ótót kõ venni babuska:)

www.czekoart.hu

BEAST
TRS különítmény :O

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

uHs Gerzson
mi? hogy? merre? meddig? mit? mennnyit? fulladásig? <#wow3>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TS Zolly
babád ám neked a tudod ki! <#mf2> Azokat a hogyis hijják TRS különitményt, meg azt a pár CoR-ost is hozd magaddal. :D

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Kovács legény
hetente más a neved kis geci modon viselkedsz mindig igérgetsz hogy megjavulsz oszt nem és megint nevet váltasz és kis geci modon viselkedsz mindig igérgetsz hogy megjavulsz oszt nem és megint nevet váltasz és kis geci modon viselkedsz mindig igérgetsz hogy megjavulsz oszt nem és megint nevet váltasz és kis geci modon viselkedsz mindig igérgetsz hogy megjavulsz oszt nem és megint nevet váltasz és kis geci modon viselkedsz mindig igérgetsz hogy megjavulsz oszt nem és megint nevet váltasz és kis geci modon....

www.czekoart.hu

Kovács legény
ahogy lesz kocsi már repülök is babám

www.czekoart.hu

mi az a turet-szindróma? mik a tönetek?
mijjet NYULASAT??????<#mf2><#hehe><#conf><#csodalk><#csodalk><#csodalk><#csodalk><#csodalk><#csodalk>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

TS Zolly
Kabe me té! Há nem te gyüsz ide????

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

BEAST
ez történik ha valaki túl fiatalon szabadul rá a számítógépre , vagy méginkább az internetre ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kovács legény
engem nemkell keresned ,csak szólj megmondom a cimem,jóvagy nállam egy-két sörre:) csak azt nem tom hogy a kutyát addig megkössem-e:D

www.czekoart.hu

Kovács legény
akkor tégy ugy és felejtsd el az SG-t ,töröld ki a kedvencek közül is söt az egész winfost töröld a gecába a gépet is dobd ki az ablakon, csak elösször csavarozd le a rácsot!

www.czekoart.hu

Egyébként egyre inkább úgy tûnik nekem, hogy beteg vagy. Mármint pszichés problémáid vannak. Beszélj a szüleiddel, vagy az iskolaorvossal, és forduljatok szakemberhez. Már-már turet-szindrómára utaló viselkedést produkálsz.
Most ezt tényleg jóindulatból mondom! És nem szégyen, ha pszichológushoz vagy pszichiáterhez jársz.

Minden jog fenntartva!

Na megcsináltam de most ha mennék 1 szerverre akkor ezt irja ki:Could't execute program.Go to wiev->Options->Games to configure this game.
de, nem is fogok.
Nem lenne egyszerûbb ha nem is írnál ide? Esetleg _te_magad_ beírhatnád ide a fórumba a címed. :) Talán eléggé visszatartana tõle, hogy így viselkedj.

Minden jog fenntartva!

<#sniffles>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

De hát tudjuk a címét. Legalábbis 1 percnél tovább annak sem tart kideríteni aki még nem tudja. <#eplus2>

Minden jog fenntartva!

én tudom hogy milyen köcsögül viselkedek, meg beszélek, és minden nap elhatározom magamban hogy megváltozok, meg minden, de nem megy, ne reagáljatok arra amit írok plz, hagyjátok rám azt ennyi, nem kell velem foglalkozni. Talán majd pár év múlva sikerül.

kicsit csöpögõs lett de ez az igazság<#shakehead>
joebacsi
ehh...magunknak is épp hasonlo rucit találtam ki :(
mind1, majd ha túl nagy lenne a hasonlóság, majd perelj nyugodtan :D

Kandurex
jaja, köszi! (már idõszerû volt)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kösz
méé? :))) valami bajod van vele?? elõ a farbával!! :DD te rotor ratyi

Zs0lt1
lol :D

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Danee
neked se ártana :D

höh bundátváltottál?? ez amúgy jobb minn az elõzõ ;))

ZOLCHI
Nem is állítottam az ellenkezõjét.
Ugyanis a FAQ-ból származik.

Ha az emberi agy elég egyszerû lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerûségünkben erre már nem leheténk képesek.

Yan
BSZN SigS! <#pias>

&#165; xfire: kistekila

uHs Gerzson
Inkább megyek BFV-zni ott legaláb az M16 vs Ak-47 az úr <#mf2>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

alma2
Elso ranezesre tok ugyanaz mint regen volt, na meg ami a FAQ-ban van.
Javits ki ha nem !

szerintem

ZOLCHI
Mielõõt rákérdeznél! A neved és jelszavad a pontozott rész helyére írod.

Ha az emberi agy elég egyszerû lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerûségünkben erre már nem leheténk képesek.

ZOLCHI
Mert ugye a FAQ-ban ezis benne van ám!!!
Na figyu :
Mint azt már sokan tapasztalhattuk az 1.03-as Battlefield 2 patch után ismét nem lehet szerverre csatlakozni a közkedvelt szerverböngészõ programmal, az ASE-val. Örömhírt közlök veletek, ugyanis a TotalBF2.com fórumozói megoldották ezt a problémát. Íme a megoldás: -->

- Elõször is ha éppen fut az ASE, BE KELL zárni!
- Az ASE mappájában lévõ filters.txt fájlt meg kell nyitni
- Meg kell keresni a következõ sorokat:
Battlefield 2
ServerType: GS
- Itt lesz egy ilyen sor:
JoinTemplate: {EXEPATH} +restart 1 +joinServer {ip} +port {port} [ +password "{PASSWORD}"]
- Ezt a sort ki kell cserélni a következõre:
JoinTemplate: {EXEPATH} +joinServer {ip} +port {port} +username .... +playerPassword .... [ +password "{PASSWORD}"]
A felhasználó neved ugyanaz, amilyen néven játszol és bejelentkezel az account szerverhez. Ezáltal a bejelentkezõ képernyõt is átugrod, egybõl az EA üzenetét fogod látni, amit eddig külön be kellett zárni, de most bezárás nélkül pár másodpercen belül csatlakozni kezd a szerverhez.

Me0w
xfire, vagy belso szerverkereso. Ase felejtos 1.3 ota.

Together we'll fly someday...