Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Please wait and try again later."
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
régebben játszottam a bf2-vel, eredeti, most újra megjött hozzá a kedvem, a kérdésem az hogy a szervereknek nagyobb része átállt szpesöl forszisz-ra meg a többi kiegre?
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
s.o.s kéne 1 kis segitseg... megvettem a BF2 kiegér Armored Furyt... csak nemtom letotleni 1 hiba kodot ir ki allandoan az ea letolto szarja...<#gun>#gun>
Error: 7049:605
Content is no longer available for download.
Servers maybe updating. Please wait and try again later
na ezt irja ki...
segitsen valaki <#worship>#worship>
örök hála
szal inkább bevállalom azt a plusz 20-30-as pinget ,)
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Ezt letoltod, az alap BF2 -re telepited, es 64 -es mapokon tudsz jatszani botok ellen, de a botok ugyan ugy mozognak majd mintha 16 -os map lenne.A neten viszont nemfogsz tudni jatszani majd a nodositasok miatt.Tehat erdemes 1 kulon konyvtarba installalni az alap BF2 -t, kulon amivel jatszol neten (ha jatszol).
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Ezt a problémát esetleg modokkal tudod megoldani ... pl a Coop V4-el (Ha nincs belõlle azóta újabb ...) és hasonlókkal, csak annyi a különbség, hogy ezeknél a modoknál nem azokat a spawnokat használják mint a BF2 nagyobb pályáin ...
Szóval kicsit mások a pályák ...
@JoeBá: nekem is a TrackIr van porondon most (Az elkövetkezõ pár hónapban arra fogok gyûjteni magyarul :) ) ... 3-hoz is lehet Vector DOF kieget kapni, de sajna az is 30 ropi újonnan ... ha nincs ló jó a szamár is effekt :)
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
-tRs-Landor
jaja amúgy fasza kis köröcskék voltak, bár nagyon azért nem tagadhattam le, hogy már egy ideje nem játszottam :D
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
igazából az fogott meg, hogy armed assault támogatja elég szépen...sarok mögül mostmár tényleg úgy nézel ki, hogy kinézel a valóságban is :)
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Zs0lt1 egyébként ma délelött és most kurva jót játszottam a GSBF2(Joebacsiekkal) és a EA HU I-es servereken. Nagyon élvezetes és pörgõs játék volt.<#worship>#worship><#eljen>#eljen>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Most lett 46 ropi a 4 ... az kicsit derága nékem :(
a májkroszoft felvásárolta az összes bf modkészítõ csapatot, mert a passziánszt trilógiává akarja bõvíteni...sajna ez a büdös nagy helyzet :(
Joe: Dcon a tökéletes megfogalmazás mert mások készitik ;)
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Shit ... Mindegy, jön a BS nekem, aztán körberöhögöm a kopterlámákat ...
OFF: Árkád szar lesz, KA-50 hidegindítási process 13 perc ... Most láttam rólla videót ... Komoly lesz :)
köszi gerzsi, hogy levetted a vállamról a bejelentés terhét :D
Én is ezeket várom már nagyon ... POE, DC, FH ...
nna jó ez viccnek is rossz :DDDDDD
egyébként én néha szoktam bf2-ni, csak inkább megyek külföldi szerverekre, mint honi szerverekre, mert pl az FTA vagy a TiG klánok szerverein kurva jókat lehet játszani, bár azért is szeretek oda játszani, mert még bfv-s wa koromban megismerkedtem velük és iszonyat jó fejek vannak mind2 klánnál :-)
yan:
majd heggesztek neked nagyméretû logot, ha ez a vágyad, de ezt vedd vissza, mer nagyoncsúnyán pixeles :)
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
De jó rucitok van ... a végén kiderül hogy a fél topic csaláttag :)