Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

atomboy
szotar.sztaki.hu -n keresd meg a kovetkezo szavakat:
"Please wait and try again later."

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Promi
Nem
quack
hi
régebben játszottam a bf2-vel, eredeti, most újra megjött hozzá a kedvem, a kérdésem az hogy a szervereknek nagyobb része átállt szpesöl forszisz-ra meg a többi kiegre?

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

SZIASZTOK!

s.o.s kéne 1 kis segitseg... megvettem a BF2 kiegér Armored Furyt... csak nemtom letotleni 1 hiba kodot ir ki allandoan az ea letolto szarja...<#gun>

Error: 7049:605
Content is no longer available for download.
Servers maybe updating. Please wait and try again later

na ezt irja ki...
segitsen valaki <#worship>

örök hála
Promi
Meg nemkapta meg az expertet, pedig megvan hozza minden.Talan picit kesik.
Danee
mi itt a baj?

Zs0lt1
nna jó, ki lehet fogni jó társaságot, de az elmúlt idõben amikor megpróbáltam magyar publikra felmenni, akkor csak nagyon balfaszok voltak 1-2 klánossal.
szal inkább bevállalom azt a plusz 20-30-as pinget ,)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

nna, akkor így
Robogo
Király a cuccos!<#eljen><#wink>

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

a képcsatolás meg ki van lõve...<#wow3>
Nem akarok noobnak tûnni, de ez hogy lehet?
Kovács legény
nah igy már csini

www.czekoart.hu

Promi
nodositasok = modositasok
Promi
BF2SP64_103.exe
Ezt letoltod, az alap BF2 -re telepited, es 64 -es mapokon tudsz jatszani botok ellen, de a botok ugyan ugy mozognak majd mintha 16 -os map lenne.A neten viszont nemfogsz tudni jatszani majd a nodositasok miatt.Tehat erdemes 1 kulon konyvtarba installalni az alap BF2 -t, kulon amivel jatszol neten (ha jatszol).
DummyBoy
Hmmmm ... a kevlár nem sarkantyúbiztos? <#wow2><#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

<#nevetes2>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Beers
Viccnek is rossz b+!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

joebacsi
jah, valami westernbe képzelted magad, és a sarkantyút rajtahagytad a csizmádon, ami meg beleállt a koponyámba, mikor rámugrottál...biztosan eztörtént :D

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Beers
<#mf2>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

DummyBoy
Az a gáz hogy azokra nincs bot support ...

Ezt a problémát esetleg modokkal tudod megoldani ... pl a Coop V4-el (Ha nincs belõlle azóta újabb ...) és hasonlókkal, csak annyi a különbség, hogy ezeknél a modoknál nem azokat a spawnokat használják mint a BF2 nagyobb pályáin ...
Szóval kicsit mások a pályák ...

@JoeBá: nekem is a TrackIr van porondon most (Az elkövetkezõ pár hónapban arra fogok gyûjteni magyarul :) ) ... 3-hoz is lehet Vector DOF kieget kapni, de sajna az is 30 ropi újonnan ... ha nincs ló jó a szamár is effekt :)

de repülõvel jól tudsz zuhanni ,de az ejtõernyõs dolog Peninsulán nem volt 1szerû ,beszartam a röhögéstõl.<#nevetes1>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

lol <#banplz>

-tRs-Landor

joebacsi
nem, én egyáltalán nem szoktam hazudni, maximum csak nemmondok igazat ;)
jaja amúgy fasza kis köröcskék voltak, bár nagyon azért nem tagadhattam le, hogy már egy ideje nem játszottam :D

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Csuhai G
Király, sikerült! Köszi szépen! De lenne 1 problémám...igaz, hogy 32-en vagyunk, de a pályák ugyanolyan kicsik, mint a 16-osnál! (pl. Gulf of Oman-nál vagy micsodánál nincsen anyahajó, csak a szárazföld!) Van erre valami megoldás?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

joebacsi
hát nálam x52 helyett valszeg inkább egy trackir okosítódna be, bár ezis odébb van :)
igazából az fogott meg, hogy armed assault támogatja elég szépen...sarok mögül mostmár tényleg úgy nézel ki, hogy kinézel a valóságban is :)

uHs Gerzson
semelyik, csak probáltam vicces lenni <#bee1>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

mesor
Mert Joe hazudik!!!!! :P

Zs0lt1 egyébként ma délelött és most kurva jót játszottam a GSBF2(Joebacsiekkal) és a EA HU I-es servereken. Nagyon élvezetes és pörgõs játék volt.<#worship><#eljen>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

DummyBoy
Én letettem a 4-esrõl ... megpróbálok egy 3 pro-t szerezni használtan ...

Most lett 46 ropi a 4 ... az kicsit derága nékem :(

joebacsi
13 percig legalább meg lehet vizslatni kényelmesen az összes porszemet a trackIR4-el a pilótafülkében :)

joebacsi
az összes :(
a májkroszoft felvásárolta az összes bf modkészítõ csapatot, mert a passziánszt trilógiává akarja bõvíteni...sajna ez a büdös nagy helyzet :(

uHs Gerzson
Ez most nem lesz Lock on OFF b+ :DDD
Joe: Dcon a tökéletes megfogalmazás mert mások készitik ;)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Zs0lt1
melyik lett cancel bazzeg?

DummyBoy
... ezménemvanbenneaDCtopikbanagybetûkkel????

Shit ... Mindegy, jön a BS nekem, aztán körberöhögöm a kopterlámákat ...

OFF: Árkád szar lesz, KA-50 hidegindítási process 13 perc ... Most láttam rólla videót ... Komoly lesz :)

joebacsi
dc canceled...sajna ez már rég nyílt titok :(
köszi gerzsi, hogy levetted a vállamról a bejelentés terhét :D

uHs Gerzson
most mondjam azt hogy leáltak a fejlesztésel? :DDDD

DummyBoy
Na majd a POE fog neked tecceni én látom :)

Én is ezeket várom már nagyon ... POE, DC, FH ...

Zs0lt1
háya evvan, majd a bf2142.
nna jó ez viccnek is rossz :DDDDDD
egyébként én néha szoktam bf2-ni, csak inkább megyek külföldi szerverekre, mint honi szerverekre, mert pl az FTA vagy a TiG klánok szerverein kurva jókat lehet játszani, bár azért is szeretek oda játszani, mert még bfv-s wa koromban megismerkedtem velük és iszonyat jó fejek vannak mind2 klánnál :-)

DummyBoy
Bakker ... éfél óta itt lógok és el is felejtettem ...BSZN SigS :)

mesor
Mostmár faszányos!!
:)
<#eljen>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

DummyBoy
Jaja :) Sajnos Ti már nem nagyon operáltok BF2-es közegben ... :(

joebacsi
nah felkapcsoltam a lámpát a felirat mögött, mosmá remélem a diszlexiásokkal is kompatibilis :P
yan:
majd heggesztek neked nagyméretû logot, ha ez a vágyad, de ezt vedd vissza, mer nagyoncsúnyán pixeles :)

uHs Gerzson
Hülye, spames, újrucival villogó kordások :D

de ;))

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Yan
mert nekem vastagabb van... mindenböl
;)

(Daminak ment)

&#165; xfire: kistekila

Zs0lt1
néémáá csak nem te is kord(h)a gyuri fan klub tag lettél? :DDDD

DummyBoy
Ne a felsõ beállításokat változtasd, hanem az alsó 4-5 sor elõl töröld ki a "rem" tag-et ... és kész is ...

uHs Gerzson
Bééééé lehet kápni a kis lompost! ez a logo máig az egyik legegyszerübb és mások által "kopintott" mechanika öröké élni fog :DDD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

DummyBoy
Szvsz 120x20-ban jobb ... nagyon széthúzza a nevedet :)

De jó rucitok van ... a végén kiderül hogy a fél topic csaláttag :)

Yan
enyém szebb <#bee1>
(mert Yan van rajta)

&#165; xfire: kistekila