172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#171489 -
-
#171487 Igazából az egy modon belüli mod volt, valaki csinált egy 2. világháborús pályát a hozzá tartozó fegyverekkel és járművekkel. A 200 megvolt ha jól tudom, de azon kívül minden hétvégén fut egy 128 slotos szerver, a normál PR mapokkal.
-
#171486 vagyis már ma este -
#171485 Holnap este 8-kor valami nagyszabásu parti lesz ehhez a modhoz, 200 főre számítanak a szerveren, elég merész
-
#171484 Nem sok a magyar és elég szívás ha nem tudsz rendesen angolul mert kirúgdosnak a szakaszokból pedig amúgy jó lenne. -
#171483 Hali! bocsi a hülye kérdésért de érdemes leszedni a legújabb project reality-t? sokan játszák? de ami a még fontosabb,sok magyar? :) ha valaki tudja a megoldást szívesen meghallgatom! előre is köszi!
D. -
#171482 Meglessük!Köszi! -
#171481 AIX mod. -
#171480 Üdv mindenkinek!
Egy gyors kérdés/szavazás/amit akartok:
Szeretnénk 3-an LAN-on botok ellen egy jót harcolni,eddig a BF2All64 moddal nyomtuk ami ugyebár csak annyit tesz,hogy felnyitja a 64-es coop mapokat. Viszont szeretnénk valami ütősebb moddal játszani. Ütős alatt azt értem,hogy legyen benne sok jármű legelőször is,mert én pl. vadászgépeken és helin szeretek lenni,mig bátyám pl. tankkal. Az unokatestvérem meg szintén vadászgép+heli. Szóval mit ajánlotok?
Bocsánat ha hülyén fogalmaztam kicsit késő van már :)
Válaszotokat előre is köszönöm! -
#171479 Ezt nyomjátok már Sergivel
-
#171478 -
#171477 megkérek mindenkit, hogy csak bf2-es dologgal kapcsolatban írjon ide bassza meg a fasz....:-) -
#171476 mármint olyan szar, hogy az már a bf2 vel vetekszik :D -
#171475 Olvasgasd a bf3 topikot és megtudod . -
#171474 bc2vel vetekszik(azt mondják) -
#171473 Mi van a BF3-mal? Fos? Akkor ne gyűjtsek új gépre? -
#171472 A microsoft fight simulator-al próbálkoztam régebben ,csak gagyi joystick-om van, majd veszek egy pengét, az armában is tetszik a repkedés ,főleg a free.
Az idegsokkos bf3 után felüdülés repcsizni. -
#171471 Jaja, bár az X-Plane-hez azért már elég fanatikus szimulátorrajongónak kell lenni. -
#171470 Ez de király
-
#171469 -
#171468 -
#171467 Jupi ,csináltam egy lámpi arma videót
-
#171466 Működtek úgy másfél éve, ja -
#171465 mindenkinek működik az patch nem mai gyerek -
juviktor9 #171464 Miért neked működnek ezek a funkciók a patchel? -
#171463 Biztos hogy nem attól van. -
juviktor9 #171462 Hello! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy rendelkezem egy eredeti BF2 Complete Colletction lemezzel, feltettem a játékot stb.. Viszont ugye le kellett töltenem az 1.5-ös patchet is, mert addig nem engedett fel a kiegészítőkő pályáira. Ezzel nincs is gond, csak mióta feltettem a patchet, azóta nem működik parancsnoki módban semmilyen segítség kérés (pl. radar, tüzérségi támogatás, jármű ledobása, utánpótlás stb.) Ez másnál is így van? vagy mi a gond? tényleg elrontotta a patch a játékot?? -
#171461 Ez nem a jatek hibaja,nem rendes rangos szerveren jatszol hanem "private ranked"-en. -
Bana7 #171460 Sziasztok egy nagyon idegesítő hibája van a battlefield 2 játékomnak.Nyomom a játékot mint állat rendszeresen kapok előléptetés és kitüntetéseket.De amikor megnézem a BFHQ-t akkor azt írja hogy játékidő 0 perc.Rangom semmi.Múltkor már elég magas rangú voltam akkor elmentem és amikor visszaértem nem volt semmi a rangomból.Nagyon idegesít már.Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném. -
#171459 Akkor sztem töröld is le a játékot, mert ha ez a része nem begyere akkor ne is játssz ezzel a játékkal mert neked való. -
#171458 Van még aktív bf2-es klán? :) -
#171457 Süt a nap Orosházán, amúgy meg erről szól a játék spot-olj meg kommunikálj . -
#171456 Nem lehet valahogy kikapcsolni ezeket a szarfos rádió üzeneteket??? mert nagyon idegesítő, gondoltam felrakom újra a gamet, fél óráig nem bírtam, az állandó habalab balalad!!!! habahalad balallad!!! undorító arab pofázást. eddig semmit nem találtam, se konzol parancsot, de még a audio.con fáljba se beállítást. -
Morpeus #171455 Az 1.41-et magától felrakta. Az 1.5 meg úgy néz ki, hogy eddig nem volt fent. -
#171454 ja, elég lett volna felrakni a simát, meg a spec forcest mert a többit a patch is felrakja -
Morpeus #171453 BF2 Complete collection-t vettem. Ebben benne van az összes rész. Van a kézikönyv hátoldalán 3 széria szám.
Szóval akkor alapból fent van az összes rész? -
#171452 a két kieg, armored fury, és euro force (ha jóltom ez a nevük) a patch el kerülnek fel, a spec forcest kell csak külön felrakni, ha nem olyan bf et vettél aminél az is benne van és csak a cd kulcsot kéri. Patchelésnél 1.41 és 1.5 öt kell felrakni -
Morpeus #171451 Üdv! A napokban vettem meg a BF2-t és az lenne a kérdésem, hogy hogyan kell a két kiegészítő csomagot aktiválnom? Mert 404-et kapok arra az oldalra amit a "kézikönyv" ír. -
#171450 nálam nincs ilyen