Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Minden jog fenntartva!
Minden jog fenntartva!
2.Egy szóval se mondtam, hogy lenézem õket, csak azt mondtam hogy itt olyanok játszanak leginkább, akik nem tudják hogy kell regelni mert nincs szükség rá(ugyanis eredetijük van).De megválaszoltam a kérdését, és az csak egy megjegyzés volt...
3.Minek ez a regelés dolog?Mert ezek szerint én is regelve vok, pedig csak felmentem kipróbálni, hogy megnézzem milyen és utána elmondhassam a véleményem...
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
Amúgy szerintem 1.3 pecset törthöz nem lehet felranki.<#ticking>#ticking>
A script ezeket a szabályokat hivatott betartattni alapvetõen. Vagyis maga a tüzérség engedélyezett a fõbézre, ill. akkor támadható ha már másik nincs is az ellennek.
Egyébként az elsõ kill után figyelmeztetés jár, a következõ esetnél már az elkövetõ is meghal és +30 másodperc spawntime (össz 45). Sokadik alkalom után talán repül is kifelé, de ez is eléggé meggátolja a spawncampet mert ugye vissza kellene kullogni minden halála után.
De ha kíváncsi vagy megkeresem a script default beállításait is. Valahol az oldalon le van írva.
Minden jog fenntartva!
szurkolok!<#eljen>#eljen>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Egyébként múltkor én is kipróbáltam az Antikot. (KTC-vel meg DonC-al)
Script ide vagy oda engem mégis sikerült leartyzni(2X) illetve ellenséges repülõnek lelõnie a fõbázisan.(a gyilkosom meg nem repült a serverrõl) Lehet én spwanoltam rossz helyre a fõbázison belül amit nem védett script. 😊
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Minden jog fenntartva!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Bosszútáljatok az frx-ért! <#eplus2>#eplus2>
Arms elég erõs csapat és elég erõszakos a taktikájuk.
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
atom: jóvan akkor ráfogok mindent majd .. (lehet kipróbálok néhány csítet + megyek anyázni) <#nyes>#nyes>
Ha használsz prefixet akkor így kell beírnod a regisztrációkor a szövegboxba: prefix_nevedamitajátékbanhasználsz.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Nincs külön topic a nem eredeti gémnek, minden itt megy ami a játékkal kapcsolatos (a tört szerver téma is).
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Eredetivel is külön regelni kell a bfstatson.
Legközelebb inkább azt írd hogy "bocs de itt 99% official-rankeden nyomul" ami persze nem igaz de tökmind1
Minden jog fenntartva!
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
Tegnap cb infantry-n ilyen flag by flag típusú meccs volt. Megbeszéljük hogy nincs c4 meg kléjmór, oké indul a buli. Mi az elsõ? Egyik Hordás belefutott egy kléjmórba, mondjuk jó semmi gond, akkor ezekszerint lehet rakni. Egybõl vettem a váltást, õk is belefutottak...erre restartoltak h nem tudjuk a szabályzatot. Persze már csak 1 zászlójuk volt.
Aztán megbeszéltük h jó, csak c4 nincs, kléjmór lehet. Oké, kezdõdik a meccs, marad utolsó zászlójuk, erre kezdõdik az ugatás h kléjmor nincs és még egy ilyen kill után restart lesz. Én gyorsan visszaszámoltam, h igen 1-be az elõbb robbantak bele, amiért cirkuszolni kezdtek, aztán hopp van még egy mögöttem a kerítésnél frankó helyen épp arra indultak. Gondoltam hátha megúszom és nem futnak bele, de már láttam h belefutottak a gyíkok a kis drágaszágomba. Persze egybõl ment a restart. A 3. restart már nem tudom miért volt, de ekkor már túl sok kedvünk nem volt a csapathoz, fõleg h a szájukat is kellett volna mosni párszor.
<#hehe>#hehe>