Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

francois
Érdekes akkor miért nem írjátok ki h "no warez" vagy "csak eredeti játékkal rendelkezõknek" van ez a topic, de amíg ez nincs kiírva addig egy rossz szót nem szólhattok azért mert ilyen kérdést teszek fel, másrészt meg csodálkoztok ha olyan beszólások vannak amik nem tetszenek, pedig ti gerjesztitek az ilyen hozzáállással.

hmmm deffekt van az agyadban ember 😊) mért 'kéne' !!!!! nekünk tunni azt hogy a lopott szutykodat hogyan kéne mûködõvé tenni???

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

joebacsi
keress tört vagy private ranked szervereket...de - mivel itt tényleg szinte mindenkinek eredeti van - ebben nem tudunk segíteni...azzal, hogy tovább kurtatod a jónépet, nemigazán érsz célt 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

<#banplz>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

francois
jah errõl van szó, akkor inkább tényleg ne segíts majd megkérdezem más bûnözõktõl...

hááát igen elégé röhejjesek vagyunk hogy nem akarunk mindig mindent ellopni és inkább megvesszük erdetibe 😞(

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

A hozzászólásodban található önellentmondásokra és öngólokra nem vesztegetem most az idõt inkább. <#vigyor1>

Minden jog fenntartva!

francois
ha itt nem tudjátok akkor... elég vicces...

Megtaláltam! Itt írják le a script mire figyel. Nem hinném, hogy tényleg ne lehetne hasonló scriptet tenni ranked szerverre, fõleg ha nem EA jelzésû szerver, hanem pl valamelyik klán mûködteti.

Minden jog fenntartva!

Fsensei
1.Tudod én azokhoz az emberekhez tartozom akik megnézik a dolgokat mielött véleményt mondanak róla.Lehet, hogy ez szerinted lámaság, de szerintem ez így normális...

2.Egy szóval se mondtam, hogy lenézem õket, csak azt mondtam hogy itt olyanok játszanak leginkább, akik nem tudják hogy kell regelni mert nincs szükség rá(ugyanis eredetijük van).De megválaszoltam a kérdését, és az csak egy megjegyzés volt...

3.Minek ez a regelés dolog?Mert ezek szerint én is regelve vok, pedig csak felmentem kipróbálni, hogy megnézzem milyen és utána elmondhassam a véleményem...

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

nemtujjuk! google a barátod!?

francois
és akkor melyik peatchel lehet törttel neten játszani?

francois
nekem felment😊

JCSR Apache
bandelpls thx<#nevetes1>

Amúgy szerintem 1.3 pecset törthöz nem lehet felranki.<#ticking>

francois
kellene egy kis segítség, felnyomtam a bf2-t(tört) meg az 1.3as patchet de amikor online akarok játszani egyikhez se enged be, pedig nem ilyen ranked serverre akarok bemenni. Punkbuster hibákat ír ki legtöbbször pedig azt is benyomtam.

és mért nem jáccol?? szép lassan nem lesz értelme 'viszatérnie' senkinekse

Csak azt mondta, hogy megvet és lenéz mindenkit, aki ezeken játszik.

A script ezeket a szabályokat hivatott betartattni alapvetõen. Vagyis maga a tüzérség engedélyezett a fõbézre, ill. akkor támadható ha már másik nincs is az ellennek.

Egyébként az elsõ kill után figyelmeztetés jár, a következõ esetnél már az elkövetõ is meghal és +30 másodperc spawntime (össz 45). Sokadik alkalom után talán repül is kifelé, de ez is eléggé meggátolja a spawncampet mert ugye vissza kellene kullogni minden halála után.

De ha kíváncsi vagy megkeresem a script default beállításait is. Valahol az oldalon le van írva.

Minden jog fenntartva!

egy szóval nem mondta senki hogy nem fogsz ilyennel találkozni 😛
koschwarz
ki is ez, ki is ez???!!!<#rolleyes>

szurkolok!<#eljen>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

mesor
Egy szóval nem mondta hogy nem teszi be a lábát ilyen serverre! 😛

Egyébként múltkor én is kipróbáltam az Antikot. (KTC-vel meg DonC-al)

Script ide vagy oda engem mégis sikerült leartyzni(2X) illetve ellenséges repülõnek lelõnie a fõbázisan.(a gyilkosom meg nem repült a serverrõl) Lehet én spwanoltam rossz helyre a fõbázison belül amit nem védett script. 😊

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

nem a stat miatt kérdeztem, már nem vagyok statláma. amíg nem megyek át teljesen a megváltozáson addíg nem játszom, de a visszatérés nagy lesz 😊
a lelked ojjan minn egy szarvas : nemes de szõrõs 😊))

Running
Mivan joe, ma ilyen beszólok Running-nak napot tartasz? Minnyá jó kitörlöm a becsmérlõ hsz-eidet és akkor sírhacc bezony.<#nyes>

joebacsi
igaz, hogy bocskoros, de végülis...😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

kBagyula
Aaaz, az! 😊

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Running
Én nem segítettem most, de nekem is nemes a lelkem ugye?<#smile><#idiota>

mesor
Sok sikert és mindent bele!

Bosszútáljatok az frx-ért! <#eplus2>

Arms elég erõs csapat és elég erõszakos a taktikájuk.

Köszi a segitséget.Vannak még a világon nemes lelkek,mint ti.<#wave><#wave><#vigyor2><#vigyor2>

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

arra tiedet kéne kérnie!! <#mf2>

atom: jóvan akkor ráfogok mindent majd .. (lehet kipróbálok néhány csítet + megyek anyázni) <#nyes>

kBagyula
150 pont kell hozzá, majd megvárod amíg frissíti a statszerver magát az +1 óra kb.
Ha használsz prefixet akkor így kell beírnod a regisztrációkor a szövegboxba: prefix_nevedamitajátékbanhasználsz.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

koschwarz
egyébként sokáig nem tudtam mi az a m8, amit szoktak néha beirogatni, de már tudom<#vigyor2>

150 pontot kell gyûjtened (persze nem muszáj egyszerre), ha ez már megvan akkor játszanod kell valamelyik private szerveren és ugyanarról az IP címrõl ugyanazzal a nick névvel tudsz majd a bfstats oldalán regisztrálni, szal rögtön játék után próbáld esetleg várnod kell fél órát hogy a szerver frissüljön ahova az eredményeidet küldi amin játszottál.

Nincs külön topic a nem eredeti gémnek, minden itt megy ami a játékkal kapcsolatos (a tört szerver téma is).

koschwarz
na pont ezen akar rolling on the floor laughing<#vigyor>

atomboy
A jelszavadat mar tudja. <#eplus2>

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Köszi,hogy megvédtél(én annak vettem).Mennyi pont kell a reghez?Ha segitesz?É amúgy van nem eredeti gémes topic is?

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

méé kérded? szerintem közepes a statom .. <#finom><#vigyor2>

És akkor mi van?
Eredetivel is külön regelni kell a bfstatson.

Legközelebb inkább azt írd hogy "bocs de itt 99% official-rankeden nyomul" ami persze nem igaz de tökmind1

Benne van. Csak a sok <#lama> nem képes odáig eljutni és rákattintani.

Minden jog fenntartva!

Kovács legény
köcce majd este megnézem

www.czekoart.hu

Running
Többet nem játszunk ezzel a csapattal és ilyen típusú infantry-t.

koschwarz
fraps

Fsensei
renderer.drawfps 1

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

mesor
Szerintem csak problémákat szülnek az ilyen megbeszélt szabályok.

Fsensei
Fakkba benne van😄

Fsensei
Remélem rendesen elpicsáztátok õket😄DD

Kovács legény
hugy lehet megnézni bf2-ben az fps-t? mert még sosemnem néztem

www.czekoart.hu

Running
Hát öcsém ezt beszólásnak veszem és megvédem magam. Tudod aki lõni nem tud, rakjon kléjmórt. <#zavart1>

Tegnap cb infantry-n ilyen flag by flag típusú meccs volt. Megbeszéljük hogy nincs c4 meg kléjmór, oké indul a buli. Mi az elsõ? Egyik Hordás belefutott egy kléjmórba, mondjuk jó semmi gond, akkor ezekszerint lehet rakni. Egybõl vettem a váltást, õk is belefutottak...erre restartoltak h nem tudjuk a szabályzatot. Persze már csak 1 zászlójuk volt.
Aztán megbeszéltük h jó, csak c4 nincs, kléjmór lehet. Oké, kezdõdik a meccs, marad utolsó zászlójuk, erre kezdõdik az ugatás h kléjmor nincs és még egy ilyen kill után restart lesz. Én gyorsan visszaszámoltam, h igen 1-be az elõbb robbantak bele, amiért cirkuszolni kezdtek, aztán hopp van még egy mögöttem a kerítésnél frankó helyen épp arra indultak. Gondoltam hátha megúszom és nem futnak bele, de már láttam h belefutottak a gyíkok a kis drágaszágomba. Persze egybõl ment a restart. A 3. restart már nem tudom miért volt, de ekkor már túl sok kedvünk nem volt a csapathoz, fõleg h a szájukat is kellett volna mosni párszor.
<#hehe>

Fsensei
Mert nincs elég pontod még, vagy nem azzal a neveddel akarsz regelni amivel játszol...Egyébként ezt a kérdést nem ide kéne feltenni, mert itt 99%-nak eredeti gaméja van...

Fsensei
Azért infantryban az ellenfelek szerintem néha felteszik a kérdést, hogy ez a Running maki infantryzik vagy csak gyakorolja claymore telepítést<#taps><#banplz>