Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Viszont arra is van bizonyíték, hogy a hozzászólás elolvasása után rájönnek, hogy nem nekik szól.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Rendkívül sok dolognak utánanézett, hogyan kell beállítani és tényleg nem sok idõ.Tudom, hogy titeket nem érdekel.Én is havonta ha játszom, de akkor jól jön, hogy max minden 5dik golyó porzik public szerveren és egy tárból 5-6 embert leszedek úgy, hogy a másik gépen közben torrenteznek és flashjátékokat játszanak 😊
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
2., Az összes többi"
ebben nincs benne semmiféle dolog a 2-es csoportra vonatkozóan.egyébként pedig azért van ki a faszom a topic-kal,mert
a)mindenki magára vesz mindent,holott kibaszottul nem neki szól.egy kurva görgetést kellene csinálni,de NEM,mindenkinek muszáj egy postot intézni Fujihoz,hogy takarodjon innen,csak beszólni tudtok mindenkinek "kk összetart" címszóval.észrevehetnétek már milyen szánalmasak vagytok ezzel,pont annyira,mint amikor kenny mindenkinek annyit ír,hogy "új gép"...
b)Fuji írhatna kevesebbet,de direkt polgárt pukkaszt,csak ti ezt nem veszitek észre<#wow3>#wow3>
c)fújtok arra aki valami mást akar,ami nektek akár csak semleges is(ki nem szarja le,hogy van másik topic?)
át kellene már ugrani a dolgokat,mert az,hogy mindig mindenki mindenbe beleugat,az ÓVODÁS szint,legyen valaki -20 vagy 30+ éves...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
\"falusi raj csávók\" ez lennétek ti azt hiszik hogy ők a már hájgok. haggyál már leszarom magasról mit irtok\". Hájg Full Pro Über Gamer

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
amúgy ti kötekedtek mekkenivel folyton, szal ne gyere azzal, hogy ki mit un, mert mi meg ezt unjuk már. amúgymeg csak arra a hszedre reagálunk, miben a mi kis társaságunkat fikázod.
Jöhetnél te is és akkor már õ is igazi hájg lenne a módosult kontraszt miatt<#hehe>#hehe>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Érdekes módon amint átmentünk a másik topikba tudtunk normálisan beszélni, anélkül, hogy az õselittel kellett volna vitázni, viszont ti még mindig ott tartotok, hogy minden hozzászólásomra tartalomtól függetlenül egy takarodj a hájg topikba felkiáltással reagáltok.Kicsit unalmas 😊
\"falusi raj csávók\" ez lennétek ti azt hiszik hogy ők a már hájgok. haggyál már leszarom magasról mit irtok\". Hájg Full Pro Über Gamer
<#wave>#wave>
Érdekes módon volt 2-3 ember akit érdekelt amit írtam és olyan is volt aki nem kezdte el leírni, hogy õt nem érdekli, mert SIKERÜLT felfognia, hogy nem neki írtam a hozzászólást.Ha erre rájönnétek és felfognátok, hogy ez a topik nem csak azoknak van akik csak publicolni akarnak, hanem azoknak akik ezzel a játékkal játszanak és ez a játék érdekli õket akkor lehetne lenyugodni és továbblépni.Azért mert te nem akarsz valamit, attól még más akarhat.Ezt kéne felfogni...
Nem értem miért olyan nehéz megállni, hogy ne írjátok le minden alkalommal a szövegeket és miért nem tudjátok egyszerûen átugrani a hozzászólást és hagyni, hogy esetleg olyanok szálljanak be a beszélgetésbe akiket érdekel...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
1., Aki csak szórakozásból játszik pár naponta/hetente/havonta és nem érdekli hogy kell beállítani a hitboxot meg a többi baromságot stb...
2., Az összes többi a
Battlefield HÁJG - igazi játékos topik -ban van
<#mf2>#mf2>
Ez itt nem a hájgságról szól, mert sokáig az itteniek többségével nem volt semmi bajom és nem is nekik írtam amit írtam, de ugye mert õk egy közösség mindent magukra vesznek még azt is amit nem kéne és kollektíve az összes ember sértõdik meg.
Kár neked itt csitítani a népet, hogy ne legyen itt flém, mert a legtöbb amit elérhetsz az annyi, hogy téged is kiutálnak, mert megváltozni azt sose fognak.Nekik az a menõ, hogy másokat fikázhatnak és elküldhetnek a picsába.Ettõl lesznek közösség...
Van saját topikotok, ott mondjad a népednek az okosságot. <#felkialtas>#felkialtas>
Fuji: Igazából az egész SG-t, hájgostul, sima topicostúl hagynom kellene, és foglalkozni a saját csapatommal, de vagyok olyan fasz, hogy megpróbáljak értelmesen beszélgetni az itteniekkel is...
Mindenki: Az a baj, hogy az itt fórumozók el vannak telve attól, hogy õk már mióta játszanak, meg minden, és ezért ahelyett hogy közösen "munkálkodnának" egy magyar közösségen, inkább egymást, meg az újoncokat oltogatják...Amíg ezt a viselkedést se az elvileg tapasztaltabb idõsebb korosztály, sem az elvileg tisztelettudóbb fiatalabbak nem tudják levetkõzni, soha nem jutunk/juttok tovább ennél a szintnél...Ennyit akartam, sry, ha valakit megsértettem, de én ezt látom.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
😄DD
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"A hülye kérdéses embereket meg küldjétek saját magatokhoz. Ti vagytok a szeretõ családapáék. Engem, mint kocka játékost kurvára nem érdekelnek a kezdõ nyomorékok és törlöm az összes segítségkérõ hszt."
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"A hülye kérdéses embereket meg küldjétek saját magatokhoz. Ti vagytok a szeretõ családapáék. Engem, mint kocka játékost kurvára nem érdekelnek a kezdõ nyomorékok és törlöm az összes segítségkérõ hszt."
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
<#hehe>#hehe>
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."