Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SigS
<#papakacsint>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

Becenévnek elmegy :D De fonetikusan "dóm" vagyunk :)
SigS
Bazzeg én eddig Dömé-nek mondtam, bocsi <#zavart1>

Nem baj...értem én<#eplus2> majd elmúlik,Te még fiatal vagy,kinövöd.

[IRAM] leader

A Pc Dome egy számtech oldal és online újság, ennek a fórumán jött össze pár játékos a Bf2 megjelenése után, õk alapították a Communityt...:-) Arra utaltam csak, hogy szeretett Dome-nk szerverei nem ilyen instabilak, hogy topicoc tûnnek el meg fel. :D
IRAM a kircsi....<#eljen><#eplus2>

[IRAM] leader

Má ne haragudj,de mi a fasznak az a hülye xfire..ott a parancsiknja oszt indítsd azzal.Mit jáccod a nagyot,hogy egyból a szerverre??

[IRAM] leader

Köszi!!Csak van egy aprócska probléma.Ez az userek egy részén segít,konkrétan nekem se jött be.
Aztán teljesen magamtól rájöttem a javításra,a hiba kiküszöbölésére és aki veszi a fáradságot és ír nekem PM-et annak el is mondom,de a közösbe juszt se írom be,mert már egyszer leírtam és meg is kaptam egyesektõl(Peakman) hogy milyen köcsög vagyok,hogy nem akarom minden egyes kérdezõnek leírni,akár 100-adszor is.
A gogli mindenkinek haverja,én is onnan raktam össze az infókat amik aztán segítettek.

[IRAM] leader

Pc Dome forevahh :D
havercsotány
bugos az egész sg mostanában ide szoktak eltünni a toikok

Nekem mükszik.
havercsotány
Veszett jó csajok topikból ?<#hehe>

ezt azért nagybetûvel. :D

"32bit alatt nekem megy ezzel a módszerrel rendesen, felelõsséget nem vállalok érte ha szétsüti a géped ;)"

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Nemtom...lehet én csinálok vmit szarul, regeltem, beírom a jelszót az Xfire-be el is indul a játék de csak az offline profilt írja ki.
A call of duty-nál egybõl csatakozott a szerverhez és indult a játék,de ennél nem akar összejönni.
HTS s3rg1nh00
kérdés,hova a faszba tûnt a másik topic?

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Ha Bf2-ben értendõ a dolog, akkor 2 emberben bízok meg, az egyik én vagyok. ;-)

Engem is ugyanúgy lefraggel, meg - idézem - "szarok a pofádba ulow", de az ilyen hsz-i fölött el tudok tekinteni, ahogy mindenki ilyen stílusú megnyilvánulásival teszem ezt.
Manoboy
Win7 punkbuster javítása köszönet peaknek érte!

Win7 pb probléma javítása

havercsotány
az elsõ sor a haveromnak ment:)

havercsotány
ilyennek is kel lennie, vagy legyünk olyan mint te? Az lenne már csak a rajság<#hehe>
Matteo te se reagálj mindenféle csótány írogatására :) szûrjed, vannak értelmes emberek is itt pl fuji...több nem jut eszembe<#hehe>

HTS s3rg1nh00
bazmeg,1 óra alatt sikerült megtalálnom a router tápkábelét
a konfig már csak 10 perc volt
azóta 1 megabájt helyett 2-vel megy fel az adat másodpercenként,pedig az utorrent szerint nincs nyitva a port,bithu szerint aktív vagyok...szóval most akkor wtf?<#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

jó, csak szólok, hogy volt már aki megbízott benne, pedig nem kellett volna. :)

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Fujiryu
Vannak itt értelmes emberek, de van 4-5 olyan aki csak értelmetlen hozzászólásokat írogat végig, semmi többet :)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Manoboy
Xfire van reged?
Bf2 höz kér jelszót?
Ha igen akkor belépsz a bf2-be ott ahol be kell logolni ott tudsz regisztrálni is.

Mint írtam lentebb, nem értek egyet Fujiékkal sem mindenben...Téged sajnos nem vittek be az erdõbe, csak tanácstalanul nézelõdsz a puszta közepén...

Árpicsótány: Erre nem tudok mit reagálni, az értelmi szintedet mindenesetre nagyon jól belõtted ezzel. 30+, ugye? Ha egy 17 éves ember képes Veled normálisan beszélni, Te miért nem tudsz hasonlóan válaszolni?

Bala: Én sosem állítottam, hogy akár én, akár a csapat jó játékos lennék/jó játékosokból állna. Ha valaki rajtunk csinál fragmovie-t, csináljon, istenem, hova sz*rjak? :-) De nem mostanában lesz az sem, hogy Kenny ellen warozzak önszántamból ;-)
igen, konkrétan ráhozza a frászt a procidra és kijön belõle a füst ...
havercsotány
mijez ilyezgetõs videlyó?

http://rapidshare.com/files/277770295/pbfix.zip.html

tessék, valaki rakja fel valahova, ahol mindenki látja, nincs kedvem leírogatni 100x

32bit alatt nekem megy ezzel a módszerrel rendesen, felelõsséget nem vállalok érte ha szétsüti a géped ;)
azt írd be amit kér a játék amúgyis. ea acc

Sziasztok

Xfire-nél mikor csatlakoznék egy szerverhez felhasználót és jelszót kér.

Hol lehet regelni?
Elõre is köszi
csak majd vigyázz, nehogy felkerüljön ide a kennivideója amit veletek játszott és majd mutogatja, milyen lámák vagytok... mint itt ezt már többször megtette

jappy
igy van menj csak és buzulgass a saját kis közösségedben:-)

jobb ma egy sör mint holnap kettõ

jappy
KUSS NE POFÁZZ

jobb ma egy sör mint holnap kettõ

Bogdogege
Te szegény, nem veszed észre ,hogy bevittek az erdõbe

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Erre annyit tudok írni, hogy Kenny a minap egyrészt szerzett nekem reget HUNTS-re (tudom, mindenki tud, de a szándék a lényeg), mivel az elõzõ acc-om törölve lett ok nélkül...A másik pedig hogy szeretett volna segíteni az EA HUN-okat átállítani 1.5 rankedre, de mivel Zsivago az ilyen ügyeket maga intézi - érthetõ módon - így nem szorultunk Kenny segítségére. De segített volna...Sokat hallottam róla és van is egy véleményem, de bennem van annyi, hogy tiszteséggel beszélek minden Bf2 játékossal, õ - igaz, másodjára de - ugyanígy beszélt velem, ennyi...Ja igen, nem vagyok 30+, de még csak 20 se...

Sajnos az indulatok annyira elharapóztak már egyes emberekben, hogy kár itt prédikálnom.

Tutujgatom a saját kis közösségemet, eddig is jól megvoltunk, érdekes módon mert mindenki tiszteli a másikat, nem anyázunk, és végig hallgatjuk egymás érvelését ha vita vagy akármi van...Ennyi elég.
Bogdogege
Egyetértek

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

havercsotány
uncsi, uncsi,blablabla hülye gyerekkel nincs értelme vitába szállni bla bla lejárt lemez segítünk ahol tudunk vak vagy nem veszed észre magad blablabla barom blabla bla bleblé blabla szopdki faszt balabléblla...stb bla blé bla:):D kabe vegyí gumipicsát oszt tömjed blabla blé...stb b34

aki általánosít annk nincs igaza mert pont egy olyan emberkével kötegelsz aki az esetek töbségében segít az eltévelygett ÁTutazókon

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

ja, értem. akkor húzhatsz is tovább innen. :)

SigS
<#worship>

azt izélem, hogy amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten
hát komolyan ide jövök értelmeset kérdezni, kapok az arcomba egy olyan választ hogy nekem nem is lehet legál win7-em, elõttem már leírták ésatöbbi
aztán miután közlöm hogy megoldottam magamtól, egybõl mindenki felteszi a nagy kérdést hogy hogyan
hát elmehettek ti a sunyiba már nemazért ...
7pöttyös ne röhökj :DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

KáTéCé
<#hehe>

azt mondtad, magadtól jöttél rá. akkor meg mit izélsz?

Fujiryu
Szerintem meg inkább mutassad meg, hogy vannak értelmes emberek akik tudnak segíteni :)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

bahahahahaha ez a lol teteje ha egyáltalán van neki, ha elõttem már leírták akkor minek írjam le megint? ^^
egyszerûbb ha kikeresed a post számát és beírod amikor kérdezik, vagy már megint én leszek a hülye?
SigS
Szerintem neked a magánéletben komoly gondjaid lehetnek <#confused>

Fujiryu
Sajnos páran nem bírják a feszültséget, de izgalmat akarnak :)

hmm .. ajjaj :D ezt a témát ne feszegessük .. fõleg szerintem a te megítélésedre nemsokan kívácsiak ;)

schrank
nna kipróbálom az új szervert csinálok majd eredménytábla szkrínsotot aztán ámuljatok-bámuljatok <#mf1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Fujiryu
Ja és egyébként nehéz titeket egy társaságnak nézni.Én kapásból két csoportot különböztetek meg köztetek értelmi szint alapján :)