Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
[IRAM] leader
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Aztán teljesen magamtól rájöttem a javításra,a hiba kiküszöbölésére és aki veszi a fáradságot és ír nekem PM-et annak el is mondom,de a közösbe juszt se írom be,mert már egyszer leírtam és meg is kaptam egyesektõl(Peakman) hogy milyen köcsög vagyok,hogy nem akarom minden egyes kérdezõnek leírni,akár 100-adszor is.
A gogli mindenkinek haverja,én is onnan raktam össze az infókat amik aztán segítettek.
[IRAM] leader
"32bit alatt nekem megy ezzel a módszerrel rendesen, felelõsséget nem vállalok érte ha szétsüti a géped ;)"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A call of duty-nál egybõl csatakozott a szerverhez és indult a játék,de ennél nem akar összejönni.
Engem is ugyanúgy lefraggel, meg - idézem - "szarok a pofádba ulow", de az ilyen hsz-i fölött el tudok tekinteni, ahogy mindenki ilyen stílusú megnyilvánulásival teszem ezt.
Matteo te se reagálj mindenféle csótány írogatására :) szûrjed, vannak értelmes emberek is itt pl fuji...több nem jut eszembe<#hehe>#hehe>
a konfig már csak 10 perc volt
azóta 1 megabájt helyett 2-vel megy fel az adat másodpercenként,pedig az utorrent szerint nincs nyitva a port,bithu szerint aktív vagyok...szóval most akkor wtf?<#hehe>#hehe>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Bf2 höz kér jelszót?
Ha igen akkor belépsz a bf2-be ott ahol be kell logolni ott tudsz regisztrálni is.
Árpicsótány: Erre nem tudok mit reagálni, az értelmi szintedet mindenesetre nagyon jól belõtted ezzel. 30+, ugye? Ha egy 17 éves ember képes Veled normálisan beszélni, Te miért nem tudsz hasonlóan válaszolni?
Bala: Én sosem állítottam, hogy akár én, akár a
tessék, valaki rakja fel valahova, ahol mindenki látja, nincs kedvem leírogatni 100x
32bit alatt nekem megy ezzel a módszerrel rendesen, felelõsséget nem vállalok érte ha szétsüti a géped ;)
Xfire-nél mikor csatlakoznék egy szerverhez felhasználót és jelszót kér.
Hol lehet regelni?
Elõre is köszi
jobb ma egy sör mint holnap kettõ
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Sajnos az indulatok annyira elharapóztak már egyes emberekben, hogy kár itt prédikálnom.
Tutujgatom a saját kis közösségemet, eddig is jól megvoltunk, érdekes módon mert mindenki tiszteli a másikat, nem anyázunk, és végig hallgatjuk egymás érvelését ha vita vagy akármi van...Ennyi elég.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
hát komolyan ide jövök értelmeset kérdezni, kapok az arcomba egy olyan választ hogy nekem nem is lehet legál win7-em, elõttem már leírták ésatöbbi
aztán miután közlöm hogy megoldottam magamtól, egybõl mindenki felteszi a nagy kérdést hogy hogyan
hát elmehettek ti a sunyiba már nemazért ...
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
egyszerûbb ha kikeresed a post számát és beírod amikor kérdezik, vagy már megint én leszek a hülye?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"