Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mCkennny02
unlow<#lama>

\"falusi raj csávók\" ez lennétek ti azt hiszik hogy õk a már hájgok. haggyál már leszarom magasról mit irtok\". Hájg Full Pro Über Gamer

Fujiryu
http://www.youtube.com/v/n9qP8iNIoV4

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Haggyad az egészet.Náluk ez kovácsolja a közösséget, hogy az egyik elküldi a picsába azt aki segítséget kér és utána röhögnek azon, hogy mekkora nagy emberek voltak.Az idejövõ emberek 1% kap normális stílusban segítséget.De ne törd magad.Ezek már felnõtt emberek... :)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Fujiryu
Na mert ti mindig segítõkészek vagytok...Az értelmes poénkodás 50% ebben a topikban a segítségkérõ emberek melegebb éghajlatra küldése és félrevezetése...

esetleg leírhatnád, hogyan sikerült, hogy legközelebb tudjunk segíteni az idetévedt követelõdzõknek

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Zerénd
Igazad van. Akkor egy értelmes témára térjünk át. Hogy kõ zumoni? :DDD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

jappy
"A hülye kérdéses embereket meg küldjétek saját magatokhoz.Ti vagytok a szeretõ családapáék.Engem mint kocka játékost kurvára nem érdekelnek a kezdõ nyomorékok és törlöm az összes segítségkérõ hszt." ezt fuji barátod irta.

mirõl beszélsz?

jobb ma egy sör mint holnap kettõ

féligazság

féligazság
szeretjük mi a fogyit meg a kennyit meg a fiatal korosztályt

...hmmmm... igen...

pedal to the metal...

Srácok nem azért, minden tiszteletem az idõsebbeké, és a jobb játékosoké, de nem érzitek nevetségesnek, ahogy itt osztjátok egymást? Néha feljön a vitatéma hogy szar magyarközösség meg minden, hát basszus csodálkoztok, ha a nagy és õsi SG-n ilyen az alaphangulat? Mintha 13-14 évesek írnának ide.

Lehet itt hibáztatni Kennyt meg Fujit, vagy a másik oldalról Jagékat, de én amióta olvasom a fórumot (régebb óta, mint regisztráltam) itt csak a folyamatos vita megy, értelmes társalgás ALIG. Sajnos nem veszitek észre, hogy azokon kívül, akik ide írnak, mindenki nagy ívben kerüli az SG fórumot...A csapatok és az emberek is egyénenként egymást osztják, nem csoda, ha jön valami újonc, meg le van anyázva nagyrészt. Érdekes, engem is idegesítenek, meg minden, de mivel hazai szinten a második legnagyobb Bf fórum a miénk, van annyi türelmem, hogy segítek nekik...Lehet jönni hogy ki hány éve játszik, az utánpótlást jelentõ új embereket nem kellene elüldözni...

Nem szeretnék senkit sem megsérteni, de ennél finomabban nem tudom leírni...lol
mackosajt
"Sorry, the Windows 7 RC is no longer available for download. If you’ve got the download and need a product key, they’ll be available until October 21, 2009.

To look up your product key or get a new one, just go through the steps like you're starting a download. Go to the bottom of this page, pick your version and language, and click go. From there, sign in with your Windows Live ID, and your product key will appear on the next page.
"
Letölteni MS-tõl már ugyan nem lehet, viszont ha végig haladsz a letöltés felé vezetõ úton, kulcsot még október 1-ig kaphatsz. Persze hogy legyen értelme a kulcsnak, ahhoz kell szerezz egy már letöltött win7-et.
Vagyis tényleg ingyen osztják.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Na látod megy ez, csak akarni kell. (csak hogy maradjunk a fosásnál)

1-2 oldalt? végre valami használható
kezdtem azt hinni, hogy itt csak a fosás aranyszabályairól és társairól olvashatok ...

(egyébként már megoldottam a problémát saját kútfõbõl ...)
tessék JYDV8-H8VXG-74RPT-6BJPB-X42V4

[IRAM] leader

nandorb
ingyen osztogatjak a kulcsokat?szerezz nekem is egyet

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

2x

sajnos, mi hivatalos tájékoztatást/megoldást nem adhatunk erre a problémára, ellenben kérdezze meg pb-t vagy win7et.

köszönjük, hogy minket választott.

Fujiryu
Értelmesen elpoénkodni...Ahahahah.Ez a legjobb vicc amit hallottam.Ha ezen nevetek akkor az már "értelmesen elpoénkodásnak" számít?<#vigyor5>

Fujiryu
A szokásos kockagyerek a sarokban szöveg fel se tûnt gondolom neked ebben a topikban, mert a 30+ hájggémerek között ez a szokásos módi :)

Jahh és komolyan kérlek, ha nem tudsz értelmesen elpoénkodni itt, akkor tedd vissza a cumit és nézegesd ahogy nõ a szõr a pöcsödre, ne itt baszd a rezet...

Engem max annyit láthattál ott, hogy jófejségbõl beraktam a servereteket a PH-ra...
Mutass egy hszt, ahol 20minuszoztam.
Segítek, nem fogsz találni, szal lekophatsz...

Fujiryu
Érdekes módon titeket is láttalak már ott, pedig semmi keresnivalótok nincs még a közelében sem :)

Fujiryu
Ez valóban a háta mögött van...Amúgy meg én csak aztmondam, hogy ilyen magasszintû érvelést egy Zolly vagy Boxer szintû lángelme képes összerakni az eddigi tapasztalatok alapján :)

Amúgy jó trükk,ezt át kellene venni...azt írja álj a fehér vonalra ,ott várakozz...ha azt teszed,egy idõ után fogja és kibasz...blocked vehicle! üzivel....ügyes...nagyon ügyes.<#boxer>

[IRAM] leader

Megyen má Magyar bf 1.5 szerver,mer a németekkel már ki van pöcsöm...szánalmas amit az adminok csinálnak.Beugrottam vagy kétszer(na jó talán többször is) az induló repcsi elé,hát ezek a mocskok nem kidobtak.<#eplus2>
Egyébként sem értem,ha sorban állás van a repcsiért,akkor azt az adminnak is be kéne tartani,vagy ha nem ,akkor ne várja el a játékostársától,hogy õ megtegye.

[IRAM] leader

Ellenjegyeztem.<#eljen>

[IRAM] leader

jappy
A háta mögött ne ugass Boxerõl! Két hónapja sg-t se látot!! Te gyáva fireg. A fene a kurva anyádat!

jobb ma egy sör mint holnap kettõ

Hivatalosan jogodban áll 1-2 oldalt visszaolvasni követelõzés nélkül...

MSDN-en már fent van a hivatalos verza, oskolába osztják a kulcsot hozzá, ergo hivatalosan és jogosan használom, úgyhogy kérem a választ a problémára :P
Jó reggelt!ezez már megint itt rontja a levegõt...ez addig nem nyugszik míg valamelik 30+-os veszi a fáradságot és tényleg jól McKeny.<#eplus2>

[IRAM] leader

könnyen lehetséges. <#smile>

Van saját topikod, ott oszd az észt, szeva...

itt veszprémben van olyan rendõrnõ aki feljelentette a saját apját valami autókázós vétségért :O valami rokona lehet akkor Fujinak? :D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

nem különösebben érdekel ki van 02keni verzió mögött .. akár te is lehetsz ;) lehet mindenféle összeesküvés elméletet gyártani rá hogy miért te vagy az .. ennyi

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

na, feljelentetted saját magad a modiknál?!<#wow3>

havercsotány
ne kezd már megint plíz <#levele>

dzsuker jó reggelt <#hehe>

Fujiryu
Pont arra céloztam, hogy elkezdhetnél.Több értelme lenne mint az ilyen hozzászólásaidnak :)

30+ ftw :)

schrank
ez undorító, szerintem a kutya sem nézné jó szemmel ha az ólja tetején leszopnád magadat <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

mackosajt
Nem anyázok értelmetlenül, és nem fogok lesüllyedni a te szintedre sem.
Csak húzz szépen vissza a topikodba, és ott csevegj. Vagy azért vagy itt, mert ott dögunalom az "élet"? Sajnállak, hidd el.

Szép álmokat Fujika.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

OrionHungary
http://www.youtube.com/v/28qULPXZfP4&feature=related

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Fujiryu
Ahahah.Jobb lenne ha te is beállnál az értelmetlenül anyázókhoz.Így nem lenne nyilvánvaló, hogy nem vagy képes értelmezni azt amit írok :)

mackosajt
Viszlát! örülök, hogy örömet okoztam neked, de azért ne erre izgulj fel.

Fujiryu
A felfogóképességben topikvvezetõ is bekapcsolódik a beszélgetésbe.Egyre izgalmasabb :)

Manoboy
Mondtam, hogy ne rakd fel a 7-t. <#vigyor5><#vigyor5>

mackosajt
vagy csak egy -30as akarja a 30+ra terelni a dolgot, és közben vadul kapálózik, nehogy lebukjon.

Schrank: windows7 RC - jogosan használható, ergo lehet kérdezni a hibák miatt nyugodtan. Ingyenes 2010 júniusig.

Fujiryu
Ez az érvelés, hogy a 02-t odaírja a végére és eredeti nick lesz és nem utánzat pedig a logó ugyan az egy Boxer vagy Zolly szintû alkotmányjogászra vall, mint annó a gz89es nickkel.De ne igazán foglalkozz vele, ez is csak egy ilyen 30+, nincs jobb dolgom mint mások bõrébe bújni poén.Nekik ez az élet amire olyan büszkék :)

OrionHungary
a megoldás 1:05 - 1:18 között
http://www.youtube.com/v/t5mxacJrB4I

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."