Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"falusi raj csávók\" ez lennétek ti azt hiszik hogy õk a már hájgok. haggyál már leszarom magasról mit irtok\". Hájg Full Pro Über Gamer
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
mirõl beszélsz?
jobb ma egy sör mint holnap kettõ
pedal to the metal...
Lehet itt hibáztatni Kennyt meg Fujit, vagy a másik oldalról Jagékat, de én amióta olvasom a fórumot (régebb óta, mint regisztráltam) itt csak a folyamatos vita megy, értelmes társalgás ALIG. Sajnos nem veszitek észre, hogy azokon kívül, akik ide írnak, mindenki nagy ívben kerüli az SG fórumot...A csapatok és az emberek is egyénenként egymást osztják, nem csoda, ha jön valami újonc, meg le van anyázva nagyrészt. Érdekes, engem is idegesítenek, meg minden, de mivel hazai szinten a második legnagyobb Bf fórum a miénk, van annyi türelmem, hogy segítek nekik...Lehet jönni hogy ki hány éve játszik, az utánpótlást jelentõ új embereket nem kellene elüldözni...
Nem szeretnék senkit sem megsérteni, de ennél finomabban nem tudom leírni...lol
To look up your product key or get a new one, just go through the steps like you're starting a download. Go to the bottom of this page, pick your version and language, and click go. From there, sign in with your Windows Live ID, and your product key will appear on the next page.
"
Letölteni MS-tõl már ugyan nem lehet, viszont ha végig haladsz a letöltés felé vezetõ úton, kulcsot még október 1-ig kaphatsz. Persze hogy legyen értelme a kulcsnak, ahhoz kell szerezz egy már letöltött win7-et.
Vagyis tényleg ingyen osztják.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
kezdtem azt hinni, hogy itt csak a fosás aranyszabályairól és társairól olvashatok ...
(egyébként már megoldottam a problémát saját kútfõbõl ...)
[IRAM] leader
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

köszönjük, hogy minket választott.

Mutass egy hszt, ahol 20minuszoztam.
Segítek, nem fogsz találni, szal lekophatsz...
[IRAM] leader
Egyébként sem értem,ha sorban állás van a repcsiért,akkor azt az adminnak is be kéne tartani,vagy ha nem ,akkor ne várja el a játékostársától,hogy õ megtegye.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
jobb ma egy sör mint holnap kettõ
[IRAM] leader
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
30+ ftw :)
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Csak húzz szépen vissza a topikodba, és ott csevegj. Vagy azért vagy itt, mert ott dögunalom az "élet"? Sajnállak, hidd el.
Szép álmokat Fujika.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Schrank: windows7 RC - jogosan használható, ergo lehet kérdezni a hibák miatt nyugodtan. Ingyenes 2010 júniusig.
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."