Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Remélem elveszik a pontjait ennek a kecseg adminnak.
Nagy villanás biztosíték lecsapódott én meg bambán néztem magam elé egy marék hamuval a kezemben illetve magam elött.
A biztosíték mentette meg az életemet, de olyan fényes villanást azóta se láttam. 😄"
nálunk most volt egy hasonló a végén a biztidoboznál...sorkapocs valahogy rosszul helyezõdött be, fázisok egymásnak tódultak😊
villanyszerelõ õrületbe kergetése....ahogy én tettem...csináltass!
- külön köröket, konnektorra és a szobai világításra (praktikus, mert ha a szobában van villany babrálhatod a konnektort...ha meg csillárt szerelsz konnektorból közelbõl van delej
- riasztó
- leendõ légkondinak "hely" plusz a kondenzvíz elvezetés falban😊
- képvilágítás (imádják szerelni)
- házon kívüli konnektorok és díszvilágítás
- garázsba legyen 380V😊
- csillagpontos TV hálózat..szobákba plusz teraszra
- minden szobában + terasz zsineges net, pl kamrából kihúzogatva
- hangszóró-csatornák rejtve
- hangszóró kivezetés a teraszra....😊
most ennyi jutott eszembe, ami a bevállalt ár mellé még jött szerelnivaló😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Biztos azért bannolt, mert tudta hogy az ellenfele, akit mindig lekésel az mazohista és erre élvez el ... Csak örömet akart neki szerezni ... de az fáj neki ha lepisztolyozzák ... és Te megtetted ... gonooosz vagy nagyon gonoooosz ... Nem a majom játékát rontoddad el hanem a lekéselt gyerekét!!!
Hogy Ontopik is legyek 😊 Ált.isk. osztálytársam és az 1 évvel fiatalabb öccse eccer 2 hétig nem jöttek suliba ... majd megjöttek ... 2mm-es haj, semmi szemöldök, rákvörös arc ... WTF???
Begyújtottak a srácok, az idõsebbik csinálta, az öccse segített neki ... utánna talált egy flakont, és bedobta a kazánba ... (egy fél flakon petróleumot ...) ... még jó hogy ennyivel megúszták ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
chello clasic szint
asszem 9350 HUF
a tyilivízor 3500 HUF
😊"
azért mert, megfenyegetted õket...."-Jöttök vazz vagy körbekléjmórozom reggelre az irodátokat"
különben is csókos vagy, meg rangos, meg klános...😊 amúgy a upcvel semmi gondom nem volt sose...a satimex /rubicomot meg majd meglátjuk az elsõ lövés után😊
Tele vannak a szerverek statbuzikkal!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
hát erre meg azt írom ,hogy tényleg jó!:
- álomkóros vagyok, mióta itt alszom....de komolyan, és szerintem pont a levegõ miatt van...
"amugy nekem is nagy meglepi volt amikor pénteken megrendeltem a netet és hétfõn bekötöttték"
mer itt laksz valahol a környéken?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Egyébként a kép kamu...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
én is ideges lennék, ha nem tudnék a statomra recskázni<#hehe>#hehe>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Felmentem egy szerverre karkandozni, és látom hogy egy srácnak 346 pontja van.
3-4 mp-enként késelt meg valakit. Mondom magamban a rohadt stat padder.
Kb 2 percig bírtam magammal, aztán beszóltam neki. Persze semmi válasz. Utána mondom, hogy ha van fenn admin, akkor rúgja már ki stat padding-ért. Megint semmi válasz. Ezután elhatároztam, hogy megkeresem, és véget vetek ennek.
Odamentem, és látom, hogy fekszik a földön, vele szemben 2 ellenfél, lekéseli az egyiket, a másik meg arra készül, hogy feléleszti. Szépen megvártam, amíg kisüti , majd agyonlõttem mind a két ellenséget pisztollyal. 😊 Ezután a gyerek felállt, felém fordult, és 3 mp múlva kibannolt a szerverrõl. Játék megzavarása indokkal.
A neve:
Statja
Hírek 2006-07-06 by Steve79
Ave Horda!
Tegnap lejátszottuk CB-n az eddig legnehezebb infantry meccsünket a francia Antik csapata ellen. Nem hiába tologattuk az ellenük való játékot, nagyon tudnak a srácok. Nagyon büszke vagyok a csapatra, hisz nem vallottunk szégyent, mert mi is 2szer lepörgettük õket (s ts-en azt az önfeledt örömöt (két szer is) nem fogom elfelejteni ).
Eredmények a mi szerverünkön:
Strike at Karkand
113 - 0 USMC/Horda (Többi képet nem engedi feltölteni a weblap)
198 - O USMC/Antik
Masthuur City
148 - O MEC/Horda
163 - O MEC/ Antik
Line up: Atwe, Fuji, Keke, Rotor, Steve
Összesítve 361-261 az Antik javára!
Gratulálok a csapatnak!!
Ezzel a vereséggel a 17. helyre estünk vissza az Infantry ladderen!
A Horda legyen veletek! Meg aztán semmi összeesés
Steve79
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
Jo par evvel ezelott amikor meg nem nagyon voltak ennyire divatban ezek az atkozott gozkifuvasostologatosmelegitolap cuccok,volt nekunk egy patinans darab,aminek raadasul valami tervezozseni egy halom femet tett bele a talpan kivul ha jol emlxem akkor eppen a fogantyuja volt meg fembol.Amig feltoltottem vizzem es bedugtam semmi gond nem volt vele,hanem amikor ki akartam vasalni az ingem akkor ert a kellemes +lepi.Ugyanis sikerult egy kiadosat szkandereznem a 220-al.Termeszetesen o nyert.Mondanom sem kell,hogy egy fel oraig utanna elegge kellemesen zsibbadt a jobb karom.Azota kicsit fenntartasaim vannak eme szerkezettel(bar ahogy elnezem a nagyresze mar muanyag,de vasalni azota only dry,vagy sehogy)<#violent>#violent>
Together we'll fly someday...
(aki még kispöcs annak elmondom hogy az izzó belsejében volt a vukk és õ világított)
www.czekoart.hu
Biztosan mindenki ismeri a (Ez urban legend sztori ...) takarítónéni az intenzíven mesét ... Nállunk ez ipari porszívó vs 5 összeszerelõ állomás + az én monitorozó gépem-el történt meg ... Jött a néni porszívózni, hozta ArtuDitu-t, bedugta az elsõ konnektorba, bekapcs ... semmi ... kikapcs bekapcs ... megint semmi ... a háta mögött lévõ 6 munkaállomáson egyszerre beálló sötétséget persze észre se vette ... Ha fentrõl nézted, egszerû volt megtalálni a takarítónénit ... ott kellett keresni ahol elsötétedett az összeszerelõrészleg 😊
De õ nem tehet rólla ... bezzeg a jóképességû "villanyszerelõink" ... valaki megnyomta a piros gombot, majd újraindításkor nem figyeltek oda és lenyomta a kismegszakítót a renccer ... De olyan magasan volt hogy nem volt olyan létránk ezélt szóltak a "villanyszerelõknek" ... kijött 2 "szakember" hosszasan vizsgálgatták a problémát majd az egyik tartva a létrát a másik elindult felfelé ... Fent kismegszakítók, szám szerint 16 ... ebbõl 15 az egyik irányba áll ... 1 pedig eltér a többitõl (Értelemszerûen ugye ...) Elhangzik "A" kérdés: "Melyik az?" mire a másik "Próbáld ki!" ... A "kolléga" kiválasztott egyet a 15-bõl majd azt is lekapcsolta ... "Hopp, ez nem az ... következõ ..." a 3-nál már 4-en üvöltöttek neki, engem mag ott csitítgattak, ki ne rugjam alólla a létrát ... 3 komplett sort lõtt le ...
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
ja igen,és a mûvelet késõbb egy táp+CPU+lap cserével végzõdött...<#szomoru1>#szomoru1>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D