Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

No warez szöveggel:

BurnBaby
egyre érdekesebb a topik kép 😊

www.battlefield.hu

HTS s3rg1nh00
a faq holnapra el is fog tûnni?😮

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

HTS s3rg1nh00
sztem még a warezos dolgot csináld meg,és akkor tökély lesz a háttér 😉

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

csak kár hogy nincs meg a jobb és bal oldali csaj lába 😛

szerintem jó 😊

Kandurex
szvsz jobb, nem?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Banner v2

Kovács legény
csajok szeretik a vagány csákókat😊

www.czekoart.hu

Kandurex
Gyerekek biztos illik ez a tapló szöveg ezekhez a bombázó nõstényekhez? 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

jóólesz ez 😊) tényleg hajaz a warlordra bár ott egy kicsit több az aljnövényzet ami ápol és eltakar 😉)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

joebacsi
a zinternetrõl f@szláma

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
isten õrizz...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Honnan lehet letolteni az 1.4et?

At tudnad nekem kuldeni a bf2 feliratot? jol atalakitottam a bannert 😊

joebacsi
jók a képek!
(megnéztem vagy kettõt 😄)

amúgymeg a negatívum sztem annyira nemis negatívum, egyszerûen csak átcsusszan a játék az ánríles ugribugriból (ami nem ugrálgatás, hanem hasalgatás, de ez lényegtelen 😊) egy kissé reálisabb formába...nembaj ez szvsz 😊

joebacsi
statbuzi e vagyol?

schrank
a 1.4-es szerverek rankedek is mert a rankeccság az keeeelllll <#vigyor3>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Fsensei
Hát én is kipróbáltam az 1.4-et...

POZITÍVUM:Az új pálya nagyon jó lett.Kicsit az SF-es Warlord pályára emlékeztet.A MeC bázist két úton lehet támadni amibõl az egyik egy gázló.A pályán rohadt sok Jeep van, és fedezék.A fedezék hasznos, mert csak ott lehet életben maradni...

NEGATÍVUM:Gyalogosként esélyed sincs nyílt terepen, mert amikor lehasalsz és utána felálsz 1.5 mp-ig semmit nem tudsz csinálni csak gyalogolni(se lõni, se hasalni, se ugrani)Szóval jönnek majd a PKM-esek újra.A tanknak az ágyújában a töltésidõt megnövelték.Én 5 mp-t mértem.Ugyan így a TOW-nak is nagyobb lett a töltési ideje.

Az új pályáról csináltam 60 új képet amit ezen
a linken megnézhettek...
Aztán csak pozitív véleményt a képekrõl mert 3 órát szaroztam velük😄DD

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

joebacsi
jah, a fûrészpor, meg a lap forgása valahogy nincs összehangban 😊

joebacsi
de, a topik arca eltolt valamit 😊

Yan
ilyen fiatalon én is a feliratot nézném <#hehe>

&#165; xfire: kistekila

Danee
FAQ-ot óvassá kérdezés hejet...
ez kinek a mûve?

Danee
következõbe le is veszem 😄

Kovács legény
hugyhugy fehér a faq aminek pirinek kéne lennie?

www.czekoart.hu

Crem
NEM! Ez eredeti!!!!😊

Egyébként onnan lehet látni PS nélkül, hogy kamu: nézd meg a kõrfûrész lapot!😉

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Egyre kisebb a BF2 logo!😊)))))))

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

joebacsi
jah, eddig azthittük hogy jancsikánk csak szimplán kis buzzancs, de ennyi személyiségtorzulás (nick) arra enged következtetni, hogy itt valami mégmásabb dologról lehet szó 😄

joebacsi
tudtam, hogy még valaki a mi toodynkon kívül, csak elfelejtettem ki az 😊
amúgy akkor
ezis kamu? 😞

SigS
Te melyik voltal? <#eplus2>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

DummyBoy
Ezt reggel csináltam a Júzerbár topikba, de neked is odaadom, használhatod 😊

<#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Danee
valóban, majd megpróbálom megint 😊

joebacsi
szarabbak a színek

Danee

Crem
thx

Crem
csak a sárga békát látom!😞

Crem
jól van belõve a monitorod!😛

Poén képnek készült, nem gondoltam, hogy banner lesz belõle. Javítom majd...

OFF
Átváltozások 😛

ON

koschwarz
neba!<#wilting>az egésznek nem lesz semmi értelme, ha ezt nem javítják meg!

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Danee
Télleg Fuji, majd átküldöm a képeket a multkori gyakorlásrol 😄DDDD

Fsensei
Én most tüöltöm fel a képeket.van 40😄

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Danee
Jó a banner! csak a BF feliratnál vmi nem stimmel 😊

Danee
azaz mind a 4et 😊

Danee
Ma GSbf2-n 4 külföldi srác statpaddolt, Vibri kolléga hivta fel rá a figyelmem, odamentem, és mire -52-nél jártam kibannolták mind a 3at 😊

<#eljen>

Minden jog fenntartva!

uHs Gerzson
Én már küldtem 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Aki rászánta magát az 1.4 beta tesztelésére, legalább csinál screenshotokat, meg írja a bugokat és el is küldi? 😊 Talán ha kapják a sok bugreportot, tényleg ki is javítanak egyet-kettõt. <#rolleyes>

Minden jog fenntartva!

Sütheted. Több mint egy eve hordom, es ennyi apro idegesito hibat telefontol meg nem lattam, mint az en gyonyoru aluminium V3-asomtol. A szoftjat valoszinuleg a DICE csinalta fusiban.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

DummyBoy
Gyerkmekkorunk (Szakközép ...) nagy divatja volt a Zippo gyújtó ... vagy inkább annak másolatai ... persze a Zippo benzin is drága ... marad a sebbenzin ... okos kis gyóccertári üvegcse, benne 2deci lötty ... azzal poénkodott haver, hogy egy kávéskanálba öntött egy kevés sebbenzint, meggyújtotta és körbelocsolta a falon ...

Csakhogy a 3-ik ilyen bemutató alkalmával befröccsent a cucc a beépített szekrénybe és a benzines üvegcse mellett egy fél cm-re is volt egy kis égõ pötty ... (pár másodperc múlva elaludt volna ...) De a srác annyira megijedt, hogy rácsapott az üvegcse mellett a tûzre, üveg leeset (Persze nem volt bezárva, szétfröccsent egy csomó benzin és természetesen begyulladt ... a máik szobából is átjöttek páran, voltunk bent kb 6-an ... 6-ból 4-en röhögõgörcs közepette próbáltunk meg tüzet oltani ... Ráadásul az még tetézte a dolgot hogy az összes tankönyv a legfelsõ polcon volt, a tûz meg alul (Ergó biztonságban voltak ...) de a könyvek mellett is égett egy kis pötty ... srác nem tanulva a hibáiból oda is odacsapott ... persze a polc leszakadt és az összes tankönyv beleesett a tûzbe ...

Na én eddig bírtam, utánna ki kellett mennem ... Szerencsére eloltották a tüzet, majd jó másfél órás kergetés következett ... szegény Pyro srác többet se vett sebbenzint 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"