Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
(megnéztem vagy kettõt 😄)
amúgymeg a negatívum sztem annyira nemis negatívum, egyszerûen csak átcsusszan a játék az ánríles ugribugriból (ami nem ugrálgatás, hanem hasalgatás, de ez lényegtelen 😊) egy kissé reálisabb formába...nembaj ez szvsz 😊
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
POZITÍVUM:Az új pálya nagyon jó lett.Kicsit az SF-es Warlord pályára emlékeztet.A MeC bázist két úton lehet támadni amibõl az egyik egy gázló.A pályán rohadt sok Jeep van, és fedezék.A fedezék hasznos, mert csak ott lehet életben maradni...
NEGATÍVUM:Gyalogosként esélyed sincs nyílt terepen, mert amikor lehasalsz és utána felálsz 1.5 mp-ig semmit nem tudsz csinálni csak gyalogolni(se lõni, se hasalni, se ugrani)Szóval jönnek majd a PKM-esek újra.A tanknak az ágyújában a töltésidõt megnövelték.Én 5 mp-t mértem.Ugyan így a TOW-nak is nagyobb lett a töltési ideje.
Az új pályáról csináltam 60 új képet amit ezen
a linken megnézhettek...
Aztán csak pozitív véleményt a képekrõl mert 3 órát szaroztam velük😄DD
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
Egyébként onnan lehet látni PS nélkül, hogy kamu: nézd meg a kõrfûrész lapot!😉
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
<#hehe>#hehe>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Poén képnek készült, nem gondoltam, hogy banner lesz belõle. Javítom majd...
Átváltozások 😛
ON
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
Minden jog fenntartva!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Minden jog fenntartva!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Csakhogy a 3-ik ilyen bemutató alkalmával befröccsent a cucc a beépített szekrénybe és a benzines üvegcse mellett egy fél cm-re is volt egy kis égõ pötty ... (pár másodperc múlva elaludt volna ...) De a srác annyira megijedt, hogy rácsapott az üvegcse mellett a tûzre, üveg leeset (Persze nem volt bezárva, szétfröccsent egy csomó benzin és természetesen begyulladt ... a máik szobából is átjöttek páran, voltunk bent kb 6-an ... 6-ból 4-en röhögõgörcs közepette próbáltunk meg tüzet oltani ... Ráadásul az még tetézte a dolgot hogy az összes tankönyv a legfelsõ polcon volt, a tûz meg alul (Ergó biztonságban voltak ...) de a könyvek mellett is égett egy kis pötty ... srác nem tanulva a hibáiból oda is odacsapott ... persze a polc leszakadt és az összes tankönyv beleesett a tûzbe ...
Na én eddig bírtam, utánna ki kellett mennem ... Szerencsére eloltották a tüzet, majd jó másfél órás kergetés következett ... szegény Pyro srác többet se vett sebbenzint 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"