Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boxer HUN
CSAK NEHOGY MEGBÁND!!! <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

nahh, most telepítem végre a Battlefield 2-t, majd késöbb a kiegészítõket is felpakolom és akkor végre tolhatom veletek a géjmet<#hehe><#vigyor2><#eljen><#hawaii>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

<#eljen>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

joebacsi
oké vazzeg, deakkor elvárom, hogy pozitívan diszkrimináljatok legalább :D

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

SigS
"rossz fiu" ?? Ez mit takar?
Meg honnan tudod hogy valaki csitel? (ertelemszeruen nem a videokban latott csitekre gondolok...)

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

majd Joebácsi lesz<#vigyor3>

SigS
Csak az a kerdes ki a nigga' srac <#nemtudom>
<#hehe>

SigS

mesor
Egyébként ahogy olvasom a visszajelzések fórumát az EA felé az 1.4 bétáról, háááát az asztalra kidobálást még mindig nem sikerült megoldaniuk.
<#shakehead><#sir><#szomoru1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

mesor
Nem kéne osztani az észt!

Azt a témát legalább élvezte mindenki, de ezt a ti kis kakasviadalotokat kurvára nem.

Vegyétek fel egymást msnre azt ott ölhetitek egymást.

mesor
Az ilyen emberek tudod hogy járnak elõbb-utóbb! ;)

Egyszer valaki majd nem fogja poénnak venni...

nos asszem ez sem rossz:D nézzétek a minimapot is, nemcsak kollázs.

Cream78
Tul rég játszottam volna?? Tank potyog az égbõl! Nem dzsippnek kéne??<#fejvakaras> Vagy csak nem kellett volna annyit inni?<#pias>

akikkel menet közben találkozom külföldi szervereken ahol többnyire nincsen admin, és rossz fiú az felkerül ide pl.

mivel nem tudom kikkelni ezért ide teszem azt hee

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

talán egy lista lesz itt

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

atomboy
Mi a celja ennek?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

be van reggelve --> bf2cheaters.com

Ma helizek capa báttyával, mondja hogy egy kicsit elmegy. Késõbb látom hogy mmozog az embere, kérdezem tõle hogy jössz helizni, és 2perc múlva bekiabálja az öccse hogy most nem helizeeeek.

Danee
ez van..

Ja, jó fej. Az öccsét nem bírom :P

Ez a beszélgetés nem értelmetlenebb mint a ti kisköcsög klubtok vagy mi :P

Danee
Capa kántársam báttyával vagy jóba :)

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

ok, de ne a 3-4klántársaddal állj át, mert az köcsögség. 6al többen voltatok, nem kérdés melyik cspaat nyer...

Azt mondtad hogy nem tudok tv rakétázni. Elismerem hogy te jobban nyomod, de azt nem kéne mondani hogy azt se tudom mi az... Mikor van pilótám én is jobban nyomom... Jtszottam a capa klántársaddal, vele jól kijövök, azt is mondta hogy foglalt helyem van a helijében.

Danee
és klántársaim tudják h szeretek szivatni egyes embereket, és ha felveszik azt különösen élvezem .. õõõ Jancsika

Danee
nem a gyõztes oldalra álltam, hanem ellened!

vgez
zolchi prefix kivéve

Crem
köszönöm, de schrank lelépett'szal most nincs kihívás!:DDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Annyira nem zavart, csak nem tudom nézni, hogy hol helyezkedik el az ellenség illetve te hol ülsz a stringerben!:D

Azért megint jó sztori volt, hogy a gsbf2 srác az anyahajót kempeli 3x szedem le a hajó körül és amikor visszaköszönök, akkor beírja, hogy szánalmas vagy!:DDDDDDDDDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

mesor
De most be állítottam, persze a kövi újraindulásnál megint megy vissza minden alap helyzetbe. :D

schrank
aki bomber lama az legyen egy kameraállásból is az <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Crem
Akkor Elnézést kérek!!!!!!!!!:D

Az is érdekes hogy csak magyar szerveren vagyok ilyen... Külföldire meg nem akarok menni mert nagy a ping.

mesor
Tudom én is adminolni de az a kurva server minden újraindulás után kiveszi a külsõ kamera nézetet a beállításokból.

Hiába van elmentve stb mindig felülírja a beállításokat szal' nem mi tehetünk róla.

"Egyre több gyerek lóg a hálón". Max a szúnyoghálón lógok ha nem nyílik.

Crem
Az EA HU off. 1-est ki adminolja? Illetve ki volt az a nem normális aki elvette a kamera nézetet???:) Igazából arra lennék a legkíváncsibb, milyen kósza gondolat vezette ehez a tettéhez? :D

joebacsi
cikk :)
egy biztos, ne a nyugdíjalapra támaszkodj, mer hogy nemezek fognak eltartani, az biztos :D

Lol, ne magadból indulj ki :D

mesor
Érdekes mi miért nem lettünk ilyenek?

Nem csak neked szól mert daneeka is úgyanilyen csíra.

DummyBoy
Nnnnna ne mongya hogy csak a Zómótól lett ilyen :)

Ezt meg ne lássa a zertéelklub mert akkor benne leszünk a fókuszban :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

dronkZero
Jobb lenne, ha ilyenkor inkább anyukád torkát vágnád el a konyhakéssel. Legalább hamar elzárnának, és nem kellene veled többet foglalkoznunk...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

az a gond hogy a bf2tõl lettem ilyen...

Itt a végén már azt sem tudtam mit csinálok, mert hótt ideg voltam, vörös szemekkel :D aztán valahogy lett 3tkm és kidobtak.

Azért lettem mérges, mert felmegyek gsbf2re, dalian plant, felszallok helivel belemjön egy vadászgép, miközben le akart kempelni. Felszállok megint, akkor mbalint jön belem. harmadszorra szállok fel akkor meg kidob a szerver. visszajövök, akkor meg 2helikopter van rajtam, egyikbe danee másikba sisco vagy kicsoda. folyton lelõnek. gondoltam spawnolok az anyahajóra, ott is 2* elvittem a helit, aztán megjelent egy emberke, aki beült pilótának és 2* belezuhantunk a vízbe, aztán 2*letkztam mert ez is idegesített, és elkezdett nyavajogni hogy lelõttem a heliért. kör végén átálltam a rosszabbik csapatba, ott kilõttem sebit már csak úgy, mert elborított az ideg. következõ kör elején beült mbalint a helibe, õt ki akartam lógatni, mert vezer vagy ki akart jönni, mert jobban rakétázott, és miközben lógattam ki, nem is sikerült :D, azt veszem észre hogy esünk le, hát daneeék lekempeltek :D

gondolj bele ha mindenki minden apróságra ugra mi lenne itt.
ne reagálj rá amiket irogat...

Köszi,majd megkeresem és aztán<#violent>
az nem baj hogy a botok hülyék lesznek,azok nélkül akarunk játszani.
Sajnos nem sikerült tönkretennem a játékát, mert átállt a nyerõ oldalra...

Folyton azt láttam hogy jancsika így, meg jancsika úgy... mikor nem írtam neki semmit, akkoris jancsika így, meg jancsika úgy...