Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valakit felraksz a szégyentáblára, akkor automatikusan bannolódik is majd az összes magyar rankedrõl, mert ha fennvan attól még tudja folytatni gyermekded játékait a szervereken.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Ok: Vehemens szõnyegbombázás lehetetlen szögekbõl <#mf1>#mf1>
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
Az itt fórumozók nagytöbsége azért jár ide! A korosztály kb. 25-35 év között.
Szóval tényleg pár óra szorakozást vár az ember. (ha már pont prütykolni nem lehet 😄D)
De mi alapján bizonytasz??? 2-3 kép és 1 videó???? A Raven Shieldben CS-ben még meg lehetett állapítani ki a csaló, na de itt? Van commander, UAV, spottolás stb... Ha csal is simán mondhatja, hogy "bespottoltak láma!!!"
szal' csak a nagyon láma csalókat lehet kiszúrni... Egy aimbot-ot nem veszel észre...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Amúgy üdv mindenkinek...
Willis:
Nem is olyan rossz ötlet ez, de figyelni kell majd a részletekre, nehogy valaki olyan is felkerüljön aki nem tett semmi rosszat, csak mások rásütötték hogy nem fair játékos.
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Azért játszom, hogy kikapcsolódjak. Az adminok többnyire nem foglalkoznak a csalókkal. Ezért én nem fogok mérgelõdni, hanem inkább felteszem õket a szégyentáblára, igy valamennyire megnyugtatom magam és a többieket. Ha õ csal akkor ez a jutalma. Mégegyszer, a screenshot vagy a videoval együtt kerülnek fel. Én fair play-t szeretnék játszani, nem pedig mást. Vagy megy vagy nem. Ennyi!
Viszont annak nagyobb értelmét látom, hogy akiket megfog magyar serveren a PB azokat azonnal kirakni képekkel, címmel, elérhetõséggel! Ehhez viszont a magyar üzemeltetõkkel kéne jóban lenned.😉
Abban igazat adok, hogy a "klánszinten megkapta a büntetését" kicsit röhelyes!😄DD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ma frissûlt a PB server.(nem a client) Ez most jó nekünk, vagy csak pofon a sz@rnak?
ha valakirõl többen mondják azt, hogy csíter akkor negnézük a vidijókat meg a szkrínsotokat és felküldjük a "szégyentáblára" ha bizonyítható. ehhez társul az is, hogy mennyi ideje játszik, milyen a statisztikája!
Most jön egy ilyen SgtKelly szerû gyerek akivel ha együtt játszok mindig lecsíterez merthogy õ fejbelõt messzirõl 5X is de nem halok meg ezért csíter vagyok. Persze a golyó 5X elöttem csapodik be és engem megse sértett. Ha az õ szemszögébõl felveszi videóra te mit látsz belõle? Azt hogy felém lõ de én nem halok meg ezért csíter vagyok és felkerülök a szégyentáblára hmmm...
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Csináljátok jól, és a kételkedõk is megváltoznak.
Vmi okosat akartam még mondani...
<#fejvakaras>#fejvakaras>
¥ xfire: kistekila
1, Nem kell mindjárt fikázni, mert abból azt a következtetést vonom le, téged már érint is a dolog
2, ez csak egy felajánlás azoknak akik fair play-t szeretnek játszani
3, ha van video ill. screenshot akkor ott a bizonyíték a csalásra és máris nincs szükség a "döntõbizottságra"
4, gondolkodj kicsit és inkább kimélj az ilyen fajta hozzászólásoktól
5, és hát igen, van akinek nem lehet a kedvében járni (Jézus is ezt mondta 😊)
amugy kétlem hogy egy userbar lenne a hobbyja. (habár..)
<#hehe>#hehe>
Together we'll fly someday...
szívesen meghallgatom az új ötleteket, ha van valamid akkor mond
gyûjtsétek össze az eddigi pb logokat is.
Ezzel egyébként csak azt érjük el, hogy végre valamiben õk is egyetértenek 😄DD
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Ha az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem leheténk képesek.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Jah és hub@zmeg 😊.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
A tobbire meg rajossz magadtol is, mert en igy fejbol nem vagom mi a default beallitas...<#zavart1>#zavart1>
Jó röggelt! <#wave>#wave>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...