Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McKenny
te legalja szar😊
õk le se ragequtolnak ha bcznek rajtuk. Ti meg minden alkalommal<#lama>

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

miarákot írt oda? 😮

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

akkor mán tudom hogy ki vagy 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

jappy
fáradt voltam vazze, de nem 6kor hanem 8kor.:-)

jobb ma egy sör mint holnap kettő

SigS
Eszemfaszom megáll, minek fekszel le este hatkor??? <#wow3>

Így csak ketten répáztuk a hajót Boxival <#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

SigS
Szerintem tök jót játszottunk, egyedül te nyavajogtál folyton...
Persze addig nem volt nagy az arc amíg 5-el kevesebben voltunk, és szarrá répáztatok, felszálló helit lõttetek 35-el, stb...
Ez ilyen adok-kapok játék tudod <#ravasz1>

A squadnak kösz, jók voltatok <#eljen>

jappy
<#worship>

mCkennny02
ISTENvagyok<#nezze>

\"falusi raj csávók\" ez lennétek ti azt hiszik hogy ők a már hájgok. haggyál már leszarom magasról mit irtok\". Hájg Full Pro Über Gamer

jappy
:-) kilehetsz?? szentem tuti 30+-os
ilyen visszafogott poént nem nézek ki kockákból:-)

mCkennny02
Egy unlow alakulat <#hehe>

\"falusi raj csávók\" ez lennétek ti azt hiszik hogy ők a már hájgok. haggyál már leszarom magasról mit irtok\". Hájg Full Pro Über Gamer

jappy
kimaradtam a jóbol??

Boxer HUN
Multiplay.co.uk :: CLASS RANKED
IP: 85.236.101.32

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Boxer HUN
...elõbb mentem aludni egy fél órával...
<#hehe>

mCkennny02
Helló halló , kik ezek mik ezek ?

Boxer HUN
Semmi gond sem volt, csak a macisajtnak nem tetszett, hogy nem tudtak egy zászlón tartani az állandó 35-ös, cobra quadrettel.

<#hehe>

Azt kell mondjam,nem is csoda,ha a játékosok egy része a mod-ok felé fordul.Amit mi tegnap pl. a Wake Islandon a repcsiktõl,meg a heliktõl kaptunk...ne tudjátok meg.<#wilting>
NA próbálná az zajixban ugyanezt eljátszani a helis,meg az f-35-ös<#mf2>...kb 5-10 mp és má a levegõbe se lenne,mert úgy szétszednénk a Stella-val.

[IRAM] leader

schrank
vótatok oszt nem szótatok ? jjja hogy szartatok, az más , így már értem <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

havercsotány
kár is nem nagyon szoktunk, mert mindig csak a vita megy😊

Metalmilitiakid
oszt te még az én oldalamon voltál 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

HTS s3rg1nh00
haggyad már,h1n1-es<#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Maak
az nem szamit, kocsogok vagytok azt kesz, rohatt kemper banda<#wilting>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Metalmilitiakid
hát amíg én river village re születtem folyamatosan keringett felettem a 2 35 és bombázott , és te is azzal repkedtél

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

mackosajt
Szerintem én nem kempeltem a spawnt... de ha úgy érzed...

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Metalmilitiakid
vazze ezt most láttam meg elõször road rage en , de jót röhögtem 😄

Boxer HUN
Miért??? Nem volt jó? ... Szénné kempeltetek... ebbõl kifolyólag nem kellene itt is sírnod miatta, hogy "csak" háromszor kempeltelek le a hajón... ha helivel megyünk oda, szerintem elöbb rugatsz ki.
<#hehe>

Metalmilitiakid
szóltam mylonak hogy írjon bele egy no spawncamp et a szabályokba hogy te se tudj elmenekülni elõle 😄

mackosajt
Hát ezért kár volt feljönnötök a szerverre...

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

schrank
i'm home Debrecen Hawk street, liveroom near the furnace <#hehe>

havercsotány
én itthon Debrecen Sólyom utca, nappali a radiátor mellett.

schrank
hol szoktatok játszani ezzel -e ?

Boxer HUN

Yan
látom válaszoltál nekem, ezek szerint nem raktál listára <#awink>

&#165; xfire: kistekila

Zsír, már megy. Visszaléptem egy verziót. :-)

Yan
mi akarjuk, hogy akard 😉

Yan
látni látod, csak a hsz-t nem 😊
ez bõven elég 😉

Yan
a 3.5.2-re sem?
annak idején felraktam a 3.5-öt, nekem sem ment GM, FF topikban mondták hogy tiltsam le a kompatibilitás ellenõrzõt és akkor jó lesz. Viszont akkor naponta többször összeomlott a FF. Visszapakoltam a 3.0.13-at, naa azzal megy minden és nem is esik össze 😊

SigS
Nekem is csak a legújabb FF-el mûködött.
Nincs más kiegészítés hozzá amivel összeakadna?
Adblock..stb. ? <#nemtudom>

SigS
A hét sztárja lettél ezzel a scriptel.
Máris többre tartalak mint a japánnevû idiótát <#hehe>
<#worship><#worship><#worship>

Jaj...eccerûen lépd át az olvasásnál oszt jónapot.

[IRAM] leader

Zerénd
Be

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

mCkennny02
unlow<#lama>

mCkennny02
unlow<#lama>

OrionHungary
scrip be van kapcsolva?

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Zerénd
Zsiwiw tools szépen üzemel nekem.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Megvolt az is.

OrionHungary
frissítsd a lapot (F5)

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Ja, nekik már greasegorillas van :-)

Én iwiwes üzenõfal tiltáshoz használom ezt a progit...😄
Zerénd
Nem értem. Feltettem ezt az sg szkriptet, amit Orion adott, meg is van a névnél a +/- aszongya mekekére és fudzsira nincs már a listádon, de mégis látom ezt a két szar faszparasztot. Lehet jobb a csitjük mint nekem? 😄

Fujiryu
Vitorlazas kozben olvasni amit itt osszeszenvedtek, megjobba teszi az ember napjat 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

McKenny
miért lenne beszarva? mondtam én egy szóval is?
te fõláma, végülis ahogy kinézel mást nem is lehet tõled várni^^

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN