Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[IRAM] leader
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
- Harcos (Warrior) – Gnóm-törp :
- Zsivány; Tolvaj (Rogue) – Vérelf
- Templomos lovag; Paplovag (Paladin) – Draenei:
- Törp (smurf)
- Boszorkánymester (Warlock) :
- Halállovag (Death Knight):

itt van róla a FAQ, , hogy könnyebben elõre tudjál jutni a szintekben
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[IRAM] leader
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Akit érdekel a téma, az keressen meg msn-en: [email protected]
vagy írjon itt privátban...
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
így sose tudjuk meg miért jó egy win7 <#gun>#gun>
jobb ma egy sör mint holnap kettő
Hogy kell mûködésre bírni a BF2-t Win7 alatt? Kezdem azzal, hogy az 1.41-es patch föl se megy rendesen, mert mikor kijön a kis szürke ablak, a BF2.exe frissítésénél leáll és bezárja magát.
Aztán miután registry-ben lelményesen beszúrtam egy "Version 1.41" bejegyzést a BF2-höz és sikeresen telepítettem az 1.5-öt, akkor ugyanazt csinálja mint a csonka 1.41-gyel: simán kidob az asztalra.
Vista alatt is próbálkoztam vele nem keveset egy hete ugyanezt csinálta mind a patch-elésnél, mind az indításnál. Mindkét oprendszerrel próbáltam a kompatibilitási módokat is, de semmi változás. A BF2-m természetesen eredeti (bár a DVD ramaty állapota miatt egy jó rég letöltött és online is problémamentesen mûködõ DVD-képrõl telepítem, eredeti kulccsal).
A dolog pikantériája az, hogy az 1.0-ás BF2 kompatibilitás állítgatása nélkül is röhögve elindul Win7-et és Vistán egyaránt, de itt megáll a tudománya.
VAN MÁR VALAMI MEGOLDÁS A WIN7-KOMPATIBILITÁSRA???
Kösz a válaszokat 😄

\"falusi raj csávók\" ez lennétek ti azt hiszik hogy ők a már hájgok. haggyál már leszarom magasról mit irtok\". Hájg Full Pro Über Gamer