Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
Voltam a f@sz mindkét oldalán!:DDDD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Csak az a baj hogy az a MEC heli amúgy is egy buziság publicon.Mert waron legalább könnyû a dolgom mert a kommanderelvtárs jelöli, de publicon...Örülök ha én látom meg elõször, mert az esetek 75%-ban mire ráfordulnék szétszed azzal a hipercsicska gépágyúval:D
Aztán meg ha a kobra lenn van a földön akkor mennek ingyenfregelni a TV-hez, aminek semmi értelme sztem.Én csak azért írtam ide mert a publicnyomikat le lehet szedni srawwal, az nem gáz.De ha értelmesebb emberek csinálják akkor az már gáz, mert õket nehezebb leszedni.(gondolok itt a LoB-os kollégákra)Szóval örülnék neki ha legalább azok nem kempelnének le akiknek a neve elött valamilyen klánjelzés van...
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ez jó... Csak az a baj, hogy amikor a harmadik tv rakéta csapódik be a MEC helipadra akkor senki nem szól egy szót sem. Mivel ez nem látványos... Viszont ha a MEC heli beáll spawncamp-re az mindenkit qrván zavar. Tudom, hogy ez most nem rád vonatkozik, de errõl az egészrõl az jut eszembe, hogy: A verekedés úgy kezdõdött, hogy a sértett visszaütött...:PPP
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Viszont közösen örülnek ha egy forumozó kap valami medált... Szal' komolyan,tényleg jó gyerekek gyülekezete!:PPPP
-tRs-Landor
Elöbb beleolvastam a PC DomE BF2 fórumába. Marha szerencsis kis társaság!:D
Ha most rosszat akarnék nekik akkor a FAQ-ban linkeltetném Runningal, hogy Egyedi problémákkal oda forduljanak:DDDDDDDDDD
Egyébként mint Erdos írta: Belsõ keresõ, bár ott a haverokat nem találod meg!:D
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
ezeket az effekteket nem ismerem, mert nálam minden low vagy off. ronda, de finom.
reeeegggeeeelllttt(ásít)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
egyébként futni fog, kb. low-medium beállításokon, de megvenni érdemes, mert tört verzióval sokat lehet szenvedni, ráadásul hivatalos ranked szervereken nem is tudsz játszani.
Van egy ilyen gépem:
Intel Celeron 2533 MHz
512 MB RAM
Geforce 6600 GT 128 MB(AGP)
Asrock P4VM800 alaplap
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ezen a konfigon hogyan fog menni a gamma?Milyen beállításon?Mert akkor nem veszem meg/töltöm le.
A válaszért elõre is THX!
a KK nem lop ... mivel világuralomra tör ezért minden az övé!!!! :DD
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Valaki megmondaná mit jelent a jobboldali szám,mikor kiíratom az fps-t?
Ha az emberi agy elég egyszerû lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerûségünkben erre már nem leheténk képesek.
Horda vs SoG Infantry 8vs8 HunLadder:
Mashtuur City
131 - 16 USA/Horda
132 - 0 MEC/Horda
Karkand
65 - 59 MEC/SoG
108 - 0 MEC/Horda
430 - 81 a Hordának!
Gratula a SoG-nak, az eredménytõl függetlenül nagyon kemények voltak és nagyon jól lõttek, igazán élvezetes kis meccs volt. GO GO GO!!
[Bf2 80e hsz téker]
pálinkásat <#integet2>#integet2>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
(kecseg hétfõ :/)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
amugy kb. ennyi:
Jalalaban:
- növelték a ticketeket
- kivettek egy amcsi tankot
no whihicle beállítás(infranty mod):
- új szerverkeresõ beállítás ennek a szûrésére
- visszaállították az eredeti életerõket, s az eredeti spawntime-ot
- ranked szervereken is be lehet majd állítani
- ami megmaradt az a dupla stamina, dupla olyan hosszan lehet sprintelni,
- és megmaradtak a csónakok is a pályákon
thx to Hallak65
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
valahogy Olaszországban jobb idõ volt...<#szomoru2>#szomoru2>
vagy csak már bugmentesebb?
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Nekem is fáj a fejem baszottul, de szerintem ez a másnaposságtól van. :)
Bár abban igazad lehet, hogy valami lesz... :)
Ne írjatok sokat, hogy amikor visszatérek ne kelljen sokat olvasni!
Legyetek jók, a kezdõkkel meg csak keményen!
<#integet2>#integet2>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4