Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és az álnevesekkel mi van?:P
Fsensei
<#nevetes1><#nevetes1>

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Crem
Nekem tiszta a kép!:)

Voltam a f@sz mindkét oldalán!:DDDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Fsensei
Hát én nem szoktam kempelni a MEC helit, se az amcsit, mert MEC oldalon inkább a jó kis AK-val nyomulok:D

Csak az a baj hogy az a MEC heli amúgy is egy buziság publicon.Mert waron legalább könnyû a dolgom mert a kommanderelvtárs jelöli, de publicon...Örülök ha én látom meg elõször, mert az esetek 75%-ban mire ráfordulnék szétszed azzal a hipercsicska gépágyúval:D

Aztán meg ha a kobra lenn van a földön akkor mennek ingyenfregelni a TV-hez, aminek semmi értelme sztem.Én csak azért írtam ide mert a publicnyomikat le lehet szedni srawwal, az nem gáz.De ha értelmesebb emberek csinálják akkor az már gáz, mert õket nehezebb leszedni.(gondolok itt a LoB-os kollégákra)Szóval örülnék neki ha legalább azok nem kempelnének le akiknek a neve elött valamilyen klánjelzés van...

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Boxer HUN
Ha ez a rendzavarás a mi szerverünkön zajlik, akkor kérek konkrét neveket!!!

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Crem
<#idiota> Repülve elég nehéz megszerezni!:PP Én anno próbáltam! Hátha késsel szállok be a repcsibe, akkor sikerûl!:D

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
:DDD

Ez jó... Csak az a baj, hogy amikor a harmadik tv rakéta csapódik be a MEC helipadra akkor senki nem szól egy szót sem. Mivel ez nem látványos... Viszont ha a MEC heli beáll spawncamp-re az mindenkit qrván zavar. Tudom, hogy ez most nem rád vonatkozik, de errõl az egészrõl az jut eszembe, hogy: A verekedés úgy kezdõdött, hogy a sértett visszaütött...:PPP

Fsensei
Itt szeretnék megkérni minden egyes magyar helist, aki olyan szépen kempeli a TV station tetején álló kobrát és az oda spawnoló embereket sharquin, hogy hagyjanak fel ezzel a nem kicsit bosszantó és értelmetlen tevékenységükkel.Mert nem hiszem hogy attól jobb helis lesz valaki hogy ezt megcsinálja.Sokkal több értelme lenne a levegõben harcolni mert úgy mind a két fél tanulhat a dologból és gyakorolhat.Ha meg ezt akarják csinálni akkor menjenek fel egy külföldi szerverre, de ne az én és másik öt ember játékát csesszék el az értelmetlen freghajszolásukkal, mert ezzel semmit nem bizonyítanak és csak azt, hogy már reggel kurva ideges leszek...

koschwarz
én is örülnék a rég áhított basic knife-nak, de csak nem tudok 7x lekéselni senkit egy körben<#idiota> igaz nem is törekszem rá<#hehe>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Crem
A korosztályt pontosan nem tudom behatárolni,de valószínû egy tizessel fiatalabbak mint mi.
Viszont közösen örülnek ha egy forumozó kap valami medált... Szal' komolyan,tényleg jó gyerekek gyülekezete!:PPPP

milyenek azok a fórumozók? <#confused>

-tRs-Landor

Crem
off

Elöbb beleolvastam a PC DomE BF2 fórumába. Marha szerencsis kis társaság!:D

Ha most rosszat akarnék nekik akkor a FAQ-ban linkeltetném Runningal, hogy Egyedi problémákkal oda forduljanak:DDDDDDDDDD

Crem
micsoda e-mail cím!:)

Egyébként mint Erdos írta: Belsõ keresõ, bár ott a haverokat nem találod meg!:D

erdos
Használd a belsõ keresõt, jójaz :-)

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Aki tud segiteni irjon pls!!msn:[email protected],e-mail:[email protected] THX<#worship>
Hy all.Az lenne a kérdésem hogy a bf2-t csak gamespy arcade-dal lehet játszani vagy van más progi is hozzá(pl.:All-seeing eye).<#szomoru1><#szomoru1>.Mert nagyon szeretnék bf2-zni.HELP!!!!!!!!!!!<#banplz>
HTS s3rg1nh00
a 9600pro-val egyelõre nekem is...vagy má nem is tudom<#idiota>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

koschwarz
ja, az kizárt dolog mert nem tudom<#idiota>

ezeket az effekteket nem ismerem, mert nálam minden low vagy off. ronda, de finom.

HTS s3rg1nh00
az,h.mennyire elvesz egy ellen a sötét árnyékban...
reeeegggeeeelllttt(ásít)

koschwarz
ööö, mi ezekben a képekben a pláne?<#conf><#fejvakaras>

Boxer HUN
Két kép az ERÕ sötét oldaláról:

Kösz a gyors választ!Bocs, kétszer böngésztem át a FAQ-ot, de csak most találtam rá a táblázatra.
A cerka, es a fel giga RAM kicsit szuk, de azert elmegy. A grafikai beallitasokat amugy sem erdemes nagyon magasra allitani, mert elvesz koztuk az ellen.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

koschwarz
FAQ!!!!!

egyébként futni fog, kb. low-medium beállításokon, de megvenni érdemes, mert tört verzióval sokat lehet szenvedni, ráadásul hivatalos ranked szervereken nem is tudsz játszani.

Hello!
Van egy ilyen gépem:
Intel Celeron 2533 MHz
512 MB RAM
Geforce 6600 GT 128 MB(AGP)
Asrock P4VM800 alaplap

Lenne egy olyan kérdésem, hogy ezen a konfigon hogyan fog menni a gamma?Milyen beállításon?Mert akkor nem veszem meg/töltöm le.
A válaszért elõre is THX!
belétek is :))

a KK nem lop ... mivel világuralomra tör ezért minden az övé!!!! :DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Boxer HUN
Reggelt mindenkinek! <#wave>

ZOLCHI
Jobb reggelt!
Valaki megmondaná mit jelent a jobboldali szám,mikor kiíratom az fps-t?

Ha az emberi agy elég egyszerû lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerûségünkben erre már nem leheténk képesek.

Köszönjük szépen a tegnapi meccset a SOG csapatának.

Horda vs SoG Infantry 8vs8 HunLadder:
Mashtuur City
131 - 16 USA/Horda
132 - 0 MEC/Horda

Karkand
65 - 59 MEC/SoG
108 - 0 MEC/Horda

430 - 81 a Hordának!

Gratula a SoG-nak, az eredménytõl függetlenül nagyon kemények voltak és nagyon jól lõttek, igazán élvezetes kis meccs volt. GO GO GO!!

[Bf2 80e hsz téker]

Kovács legény
reggeltot

www.czekoart.hu

erdos
Lopod a dumám kecsege? <#mf2>
pálinkásat <#integet2>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

joebacsi
pájinkásat!
(kecseg hétfõ :/)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Zs0lt1
hát jah, de azért én még emléxem, mennyire odavoltunk az elsõ bf2-es videóktól, aztán amit kaptunk belõle, az minden, csak nem az amit vártunk.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

JCSR ODIN
Nem hogy nem tûnik rosznak, hanem kifejezetten jónak tûnik. Persze ettõl még lehet szar 8) ki kellene probálni

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

Herold
Az hogy nem ismeri fel az eredeti lemezt, attól is lehet, hogy régi a dvd-olvasód firmware-je.

Zs0lt1
cseles, mielõtt beirtam ide, még nem volt ott :-)

SLYTHOMi
bfhut olvasd :)

amugy kb. ennyi:

Jalalaban:
- növelték a ticketeket
- kivettek egy amcsi tankot

no whihicle beállítás(infranty mod):
- új szerverkeresõ beállítás ennek a szûrésére
- visszaállították az eredeti életerõket, s az eredeti spawntime-ot
- ranked szervereken is be lehet majd állítani
- ami megmaradt az a dupla stamina, dupla olyan hosszan lehet sprintelni,
- és megmaradtak a csónakok is a pályákon

thx to Hallak65

schrank
ha ki lehet kapcsolni majd ezt a sok ratyi effektet akkor talán lesz esély hogy menjen az akkorra már 4 éves 9600-omon <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

atomboy
Sztem beta2-n van nehany javitas beta1-hez kepest, mivelhogy nehany lelkes teszter kuldott a fejlesztoknek bug-riportot.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Zs0lt1
jöttek ki ingame videok a bf2142-höz.
link
szvsz annyira egyébként nem tûnik rossznak.

HTS s3rg1nh00
Miskolczon,de nem esõerdõben :)))
valahogy Olaszországban jobb idõ volt...<#szomoru2>

HTS s3rg1nh00
a 9500 erõsebb volt,mint most a 9600...mellesleg pláne erõsebb,ha egy egyszerû dolgot csinálsz:9700 BIOS-t beleégetsz,gyakorlatilag a veszély 0,a teljesítménynövekedés meg elég nagy ;)

Zs0lt1
skacok ez a 1.4 beta 2 miben más, mint a beta 1?
vagy csak már bugmentesebb?

SigS
Csak nem volt olyan nagy ha teged nem vitt el... <#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

schrank
nem játék a koszorú ér mennyél fiam koszorúér <#vigyor5>

schrank
<#ticking>

nekem is fájt a fejem, igaz zuhanyzás közben az a köcsög zuhanyrózsa ráesett a fejemre

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Murry
"Szerintem esni fog vagy valami lesz mert fáj a fejem baszottul."

Nekem is fáj a fejem baszottul, de szerintem ez a másnaposságtól van. :)
Bár abban igazad lehet, hogy valami lesz... :)

schrank
én ma jöttem haza akkora hullámok voltak a gecinagy szél miatt hogy tiszta tenger feeling volt <#finom>

mesor
Holnap reggel tépek Balcsira nyaralni!
Ne írjatok sokat, hogy amikor visszatérek ne kelljen sokat olvasni!

Legyetek jók, a kezdõkkel meg csak keményen!
<#integet2>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4