Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uHs Gerzson
<#banplz>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

A legegyszerûbb ha megveszed. Az összes szerverre felmehetsz, nincs több kellemetlenség.
Akkor mit csináljak azt mondjátok mert én kezdõ vok a bf2-es ügyekben<#confused><#rinya><#banplz>
koschwarz
már tényleg megsajnállak: részemrõl én egy kitalált kódot írtam be, nehogy amiatt újra telepíts. Beers nevében nem nyilatkozom<#ravasz1>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Beers
Az sem biztos, ha újrarakod!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Na most fel kell tennem a bf2-t ujra?vagy nem?<#confused><#confused>
koschwarz

Beers
Keress rá a privát szerverekre!
Ezekkel csak ott tudsz játszani!
Valahol itt is bevolt linkelve,keresd meg!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Rusid
Hihetetlen de itt ülök a stégen süt a nap és még netem is van. Azt sajnálom csak hogy bf2 nem hoztam magammal. Az 1.4 beta 2 jó lett, mert kipróbálni már nem nagyon volt alkalmam. Csobbanok egyet ugyhogy itt is hagylak bennetek 😊.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

És ezt nem lehet vhova beirni?Mert ugye ezzel kell feltenni(és nincs kedvem feltenni ujra<#szomoru1><#szomoru1>)
THX!!<#worship><#worship><#violent><#violent>
koschwarz
én is tudok egyet vaze: 456R-98UT-645K-LLO4<#hehe>

Beers
Csak hogy ne neked legyen igazad 😊 : B3K3-RTUR-W6KA-GX23-M9ZE !

Mér?Ténleg neked nincs?<#confused>
koschwarz
szerintem csak viccelt veled<#whatever>

Running
A Vény #2 szerverén ma 20:15-kor kerül megrendezésre a Dogfight és Desert Storm ladder. Az egyéni versenyek eredményei már rögzítve lettek és ez a verseny a ladder alá fog kerülni. Vagyis hétfõnként lesz repcsi és heli, mindenki jöhet aki tud, a körvégi k/d-kból pedig egy rangsort fogunk készíteni, ami majd a huncup oldalról lesz elérhetõ.

Mapok: Letöltés menüben.
Szerver adatok:
név: veny #2
ip: 195.228.74.138
port: alap

TS-RE GYERTEK!!! : IP: 193.109.252.107:8775

Ha itt nem lehet küld el pls msn-en:[email protected]
koschwarz
<#hehe><#hehe><#hehe>

koschwarz
na, pont annyi felesleges, amennyi van<#hehe>

<#eljen>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Akármennyi csak tudjak bf2-zni!!!!!<#gun><#gun>
HTS s3rg1nh00
szerintem összesen 3 van a 16os és 32es mapon,a 64esen meg számtalan😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

HTS s3rg1nh00
rakd fel a legújabb NV rivert a 6600GT-hez,asszem most 91.31....ha nem szûnik meg,töredezettségmentesítsd a partíciót amin a bf2 van,utána registry tisztítás...végsõ esetben talán vedd le a gémet 800x600-ra...nem jelentõs az elõrelépés szvsz,viszont sokkal lassabb lesz a gém gyengébb gépen,de 1 giga és P4 alatt nem érdemes 800 fölé rakni...

Beers
Mennyi kell?

koschwarz
ááá, már megint a jó kis BC/BR vita beindul<#taps>

szerintem én várom az 1.4 peccs infantry módját, aztán felõlem az repked meg tankozik, aki akar, én csak infantrizni fogok<#gun><#violent>

nem mondom hogy nem szállok be én se tankba/apc-be, sõt egyes térképeken csak repülni vagyok hajlandó, de azért annál jobban rühellem, amikor egy apc vagy egy heli vaktában a tömegbe lövöldözve, vagy simán fedezék mögül is kilõ, csupán a splash damage miatt, vagy egyáltalán, az apc-s-helis henteléstõl sokszor rosszul vagyok. a legtöbbször karkandon tolom, de még ott is van néhány felesleges armor<#ravasz1>

Nincs vkinek olyan cd-key-je amivel lehet neten gamezni mert nekem olyat dob ki csatlakozásnál hogy "cd key is not valid"<#rinya><#rinya>.Ha vkinek van irjon pls!
Az lehetséges hogy a lentebb említett konfigon low-on is akadozik a játék, 1024-es felbontáson?
"Grafikai lag tapasztalható high-end grafikus kártyákkal"
Bár nem high-end kártyám van, de az e pont alatt említett feladatokat hogyan lehet elvégezni(Fast Writes, stb..) pontosan?
Pharolas
<#nezze><#taps> Ez így van <#puszi>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Mersant
szerintem meg 1 helisnek se sírjon a szája, mert ugyan úgy kempel mind1ik, amikor meg velük teszik rinyálnak...<#nemtudom>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Crem
Mivel Privátban kaptam ezért a nevet nem írom ki, de megvan a "hányadik" szó magyarázata amiért kidobott!😄DD

HANYADIK 😄DDDD

Persze jogos, de azért nagyon LOL!😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

TS Zolly
Én nem mondok neveket, de jobb ha a klánotokban tesztek pár dolgot tisztába. Minap pont sarkin esett meg. Iraki oldalon, furcsa volt, nem láttam a helinket a levegõge. Egy hetes meg irtott minket a helibõl. Születés után felszáltam a helinkel, mivel nem volt lövész, átmentem a középsõ FÕBÁZISRA, ahol szépem leereszkedtem, magyarán leszáltam oda, ahol a tank szokott megjelenni. 2 másodpercig élvezhettem a gyönyörü landolásom, erre egy hetes tv rakéta, bumm a fejbe. Szóval nem kéne itt legénykedni, hogy igy bannolom, meg ugy bannolom aki védett bázist támad, hanem a csapatotok közt kéne pár embernek fej, vagy agymosást tartani.

Köszönöm

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Hy all!Na sikerült minden már csak jáccani nem tudok mert vmi "cd-key is not valid-ot" dob ki amikor csatizok<#falbav><#falbav>.Ha vki tud cd-key ami müködik neten azt kérem irjon.<#worship><#worship>THX
<#eljen>

Team GIGABYTE

múltkor kipróbáltam az "anyad kor?"-t de az sem volt jó... <#vigyor5>

-tRs-Landor

joebacsi
jólbeszélsz! a kisköcsögség is egy életre szól...ezért leszünk egyre erõsebbek és hatalmasabbak!!44

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Pharolas
Csak tudod az ember egy olyan állat, amelyik skatulyáz. Ha egyszer köcsög voltál, akkor köcsög maradsz, ha egyszer csíteltél, csíter maradsz...és még ragozhatnám.

Mért várod el mástól, hogy ne tegye, amikor fraggelõs korszakodban te is ezt csináltad, és jókat mosolyogtál, amikor a felmenõidnek küldtek jókivánságokat az aktuális +4 pont alanyaid.

Amúgy meg nem is egészen a játékosok hibája, hanem a játékmeneté...mert ha békénhagyja a MEC heli a cobrát, és abba egy tapasztalt pilóta (jobbik esetben még egy másodpilóta is befér) viszi el, akkor a MEC helit -ami ugye akkor értelem szerûen elmegy gyalogost hentelni- oldalról/hátulról gyerekjáték darabjaira rakizni.
<#ticking><#gonosz2><#idiota><#schmoll2><#gun>

Fsensei
Azért ezt elég régen csináltam mert rájöttem hogy milyen kurva bosszantó...Csak akkor szoktam amikor elötte velem is megcsinálták.

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

joebacsi
vagy "okádadik kör" 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

HTS s3rg1nh00
vagy úgy,h."elsõ v.második kör?"

kBagyula
Kérdezd úgy, hogy "mennyiedik kör". <#zavart2>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Pharolas
Pedig hányszor haltam én már bele a te általad eleresztett eltévedt TV rakikba sharkin.<#eplus2>

Az a baj, hogy ezt nem lehet kategorizálni. Ugyanolyan szar, amikor az ellen kivárja, hogy felszáljál, és ugye te elidulsz a csatatér közepe felé, õ meg a map szélén elszámol magában 15-ig, majd seggbe durrant egy TV rakival (ez hatványozottan igaz, ha a belsõ rádión való könyörgéseim ellenére sem hajlandó a commander spottolni az ellen helit). És láss csodát, ilyetén formában is több tucatszor haltam már meg az eltévedt rakiaidtól.

Ennyi erõvel ki kellene (lehetne) kötni, hogy csak akkor lehet TV rakétázni, hogyha a két heli üdvözlõ körtánc után felvette egymással szemben a pozícióját. De hát ez BF, és egy-két pályán kívül túl kicsi a légtér, hogy bármi mást lehessen csinálni. Ezért nem kéne TV rakéta, vagy olyan kellene, mint ami az USI modban volt, hogy földi lockkal bír, és a levegõben alig lehet irányítani. Akkor lennének élvezetes heli csaták.

<#fogmosas>

😄<#nyes>

Team GIGABYTE

Fsensei
LoL

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Crem
GSBF2 szerver üzemeltetõjének!😄

Ha beírom a következõ kérdést, hogy: Ez hányadik kör? Akkor miért dob ki a server?😄 Gondolom a hányadik szó miatt, de azért ez kicsit LOL!😄DDDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Fsensei
Akkor felõlem kempelhet ha csak az az 1 zászló van, de amíg az összes többi megvan és senki nem támadja azt addig szerintem az egyik legundorítobb dolog amit csinálhatnak azzal a helivel...

koschwarz
ááá, egyetértek cremmel, az usa oldal sem szokott jobb lenni, mint a mec, eltekintve persze attól, hogy a torony elfoglalható zászló. ez ilyen szempontból elég hülye térkép, mecnek van 3 elnemfoglalhatója, abból az egyik a helis, az usának meg az helipadja elfoglalható..., ha elveszett a torny, akkor tulképp a mec szokott általában nyerni. ezért védem mindig a tornyot.

ha usa vagyok, általában ki sem dugom az orrom a toronyból<#vigyor2>, nehogy szabad prédája legyek a mec heliseknek.

Crem
Én menet közben nem tudok sajnos!😞(( Tegnap volt egy gyerek Mustáron akinek M24 volt a kezében (egy tizedes) A powernál lévõ tartály tetejérõl lõtt minket, ami még önmagában nem érdekes, de PKM sebességgel jöttek a lemezre a lövések!😛

szal' vagy 20 képet csináltam de semmi nincs meg!😞(((((((

Beers
Sajnos ez nálam is így van!
Érthetetlen módon régen volt, aztán egy darabig nem, mostanában újra van (illetve nem 0k-s) screenshotom!

Fsensei
Nekem csak arról nem sikerül képet csinálnom, amikor már vége van a körnek és tölti a következõ pályát.Arról csak Fraps-el tudok.

Crem
Lenne egy kérdésem!😛 FAQ-t olvastam!!!!😄

Idáig jó volt nálam a screenshoot . Most valamiért megint kezd 0kb-os .png képeket készíteni. Igaz elég rég csináltam, most arra nem emléxem, hogy 1.3 elött volt vagy azóta. Van megoldás, vagy ez megint csak anomália?