Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Kezdõ Bf2 játékos vagyok, megvettem az eredetit, EF-ot és a SF-ot is.
A köv. a gondom: SF serverre nem tdok felmenni, mert vmi olyasmit ír ki, hogy vegyem meg az eredeti játékot, de úgy tünt mintha EF pályákra se nagyon engedne be. Az SF felrakása után nem is indult el hanem azt írtaki, hogy nem tudja megnyitni a mods/shaders/lighting.fx file-t. Ezt megtaláltam egy zip-ben, bemásoltam és single-ben elindult.
Bárkinek vmi ötlet?
Elõre is köszönöm!
(halkan jegyzem meg,ha a helyedben lennék,én az 5700-at minimum egy 6600-ra,vagy 6600GT-re cseréltem volna...ha nem fért a keretbe,akkor gyûjtögess szorgalmasan;))
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
vagy meg tudom vhol nézni magam? a usernevemben sem vagyok biztos, mert azt is változtatom aszserint, hogy melyik játék mit fogad el
Nem vettem rajta semmi érdekeset észre ... talán csak a Connection Problem hiányzott egy picit :) :)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Tehát nem az internetes kapcsolatodban van a hiba<#papakacsint>#papakacsint>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
bocsánat, pontosítok.
euroforces nélkül termézsetesen, mivel az még nem jelent meg freeware verzióban. de amúgy a sorrend sztem jó. hanyas peccset vágjak rá, 1.3 vagy 1.4 ?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
szóval ha felrakom az alapjáték + specforces+euroforces+armored fury + 1.4 es peccset tudok játszatni neten "próbaverzióval" is ? mert akkor máris rakon újra. fél éve volt fennt utoljára
Ami nállam vitte a pálmát az az Enemy Territory volt ... az elsõ olyan komolyabb Gém ahol a különbözõ kasztoknak mind megvolt a megfelelõ szerepe ...
BF2 Inf modban ugyan kiesik az AT meg az engi, de a többi még jól használható ... és mégsem csé ...
Sajnos a jármûvek publikon teljesen más célokat szolgálnak mint mondjuk egy waron .. vagy mint mondjuk a rendeltetésszerû használatuk ... (kempelõ heli, APC, helik megnemtámadási szerzõdése és ilyenek ...) ...
Ezt pedig azok a gyalogosok szopják meg akiknek nem jut valami vihékül ...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Ui.: Amúgy meg a tisztesség és gerincesség is azt diktálja, hogy mondj nevet! Ne mutogass újjal vaktában! <#ejnye1>#ejnye1>
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Ja és a lámpáknak!
Ajánlanám a BANNER készítõnek, hogy ha már ennyit fáradt ezzel itt <#eljen>#eljen>, akkor tegyen alá egy 24-es betûnagyságos "TÖRT JÁTÉKKAL ÉRTELMETLEN BF2-Õzni" feliratot, vagy valam hasonlót. (most ez jutott az eszembe).
Amúgy üdvizelem minden ellenfelemet !
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
A másik, gyakorlatilag szûz windowst tartalmazó vinyómra tettem fel a game-t, és megy gond nélkül.
Tegnap már sokat játszottam, végre a régi feeling. Egy izraeli szerveren ment a nagy csata, elég jó volt.
-tRs-Landor
Ha a gémben kiíratom az fps-t,mit jelent a jobboldali érték?
Valahol volt már róla szó,de nemigazán taliztam rá.
THX
Ha az emberi agy elég egyszerû lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerûségünkben erre már nem leheténk képesek.
Te koppintottad, vagy õ?
Esetleg másik nick?
¥ xfire: kistekila
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Én is gyalogkakukk vagyok ... Én is ezt vártam legjobban, de sajna nem nagyon tudom tesztelgetni :( Küldeni kellene nekik levelet, de lusta disznó vagyok ... meg a Zangolom se tökéletes :(
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
SuspensioN:
Ezzel nem tudsz ranked szerveren játszani!
Azért írtam a privát szervereket,ott esetleg!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
<#nyes>#nyes>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"