Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet. Többen is panaszkodtak itt valóban. Én csak egyikükkel szoktam találkozni, de vele meg infantry szerveren, ahol értelemszerûen nem TK-zik senki repülõért, merthogy nincs.

De janek történeteit és a szavahihetõségét ismerve, akár egyészen máshogy is történhetett, nem? :) Vagyis ha nem volt sem tanú, sem screenshot, se semmi, akkor patt. (Mondjuk egyik szereplõ sem kezdõ, miért nincs screenshot pl?)

Minden jog fenntartva!

atomboy
Miert, te voltal Vegas? :)

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

alma2
teged, mar megbelyegeztek, de ha megszamolod hanyszor mondtad, nem irsz ide, a jatekot meg letorlod, sot magyar szerverre soha tobbet nem mesz, akkor megertheted a reakciokat.
Sot szerintem az osszes letezo es elkovetkezo bf reszben ez lesz veled a helyzet, ha tiszta lappal akarsz indulni, meg kell kedvelned mas stilusu jatekokat is, ezt a romlott bandat meg messzirol elkerulni :)

szerintem

HTS s3rg1nh00
A papnak van egy papagája. Egyszer elmegy hozzá egy nemzetiségi, és kérdezi:
- Papuram! Elvihetem a papgáját sétálni?
- Igen csak ne mondjon neki csúnya szavakat!
Jó viszi-viszi, mikor a hídon egy ember beszól a nemzetiséginak!
- Te rohadt...
Mire a nemzetiségi:
- Ne dumáljá baz' meg!
Másnap 2 nemzetiségi megy a paphoz, ugyanazért mint az elsõ.
Viszik a papagájt, mikor a hídon egy ember elkezdi kõvel dobálni a nemzetiségieket! Az egyik nemzetiségi visszaszól!
- Ne dobálj a k'rva anyád!
Harmadnap 3 nemzetiségi megy, megkapják a papagájt!
A hídnál járnak, mikor meglátnak egy koldust a tehenével! nemzetiségi:
- Nem megy a tehén?
- Háát nem!
- És miért nem?
- Mer alszik!
3. nemzetiségi:
- Húzd meg a csecsit maj' felébred!
Negyednap eskûvõ van a templomba, a pap viszi a papagájt is. Már majdnem végeztek, mikor a papagáj közbeszól:
- Ne dumálj baz' meg!
A pap hozzávágja a misekönyvet. Papagáj:
- Ne dobálj a k'rva anyád!
A menyasszony elájul, a papagáj a võlegénynek:
- Húzd meg a csecsit maj' felébred!!!<#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

vsly
Mert tettél már érte eleget,hogy így "szeressenek",nem gondolod?

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Bemegyek a gsbf2 szerverre, lespawnolok a reptérre, és pont vár a repülõre... odamegyek, elkezd kiabálni hogy takarodj innen, ez az én repülõm, és menjek a kurva anyámba, nem csodálja hogy mindenki útál...(ez kör végén történt), jött a köv kör, én szállo kbe a repcsibe, az egész lob csapat a repülõm elõtt, mikor elállnak elindulok, és a matt behozza elém a z-10et...

A LoB-osok azért néha megengedenek maguknak ezt-azt ami görénységnek minõsül, mindezt magyar szerveren.<#boxer><#ejnye1>
Tisztelet a kivételnek.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Globalizáció

Kérdés: Mi a globalizáció?

Válasz: Diana hercegnõ halála

Kérdés: Mire alapozza a feltevését?

Válasz: Egy angol hercegnõ, egyiptomi barátjával karambolozott egy francia alagútban, egy német autóval utazva, amelyben holland motor ketyegett, amit egy belga sofõr vezetett, aki skót whiskey-t piált, és egy japán motoron utazó olasz paparazzi követett, majd amerikai doktor akarta megmenteni brazil gyógyszerekkel.

És mindezt elküldték Neked, egy magyarnak, aki kínai ruhákban ülve taiwani monitort bambulsz...

Majd gondolod pont a te szavadra fognak bárkit is bárhonnan banolni. <#eplus2><#taps>

Minden jog fenntartva!

Ez meg a másik:)

Munkahelyi tanácsok

--------------------------------------------------------------------------------

1. lecke

Egy fickó zuhanyozni megy, melegváltásban a feleségével, aki épp kilép
a zuhany alól. Ekkor megszólal a bejárati ajtó csengõje. Gyorsan megbeszélik, hogy a feleség nyisson ajtót. A nõ magára teker egy fürdõlepedõt és lemegy ajtót nyitni.
Szembetalálja magát Bobbal, a szomszéd lakás tulajdonosával, aki, még
mielõtt a nõ megszólalna, azt mondja:
- Most helyben kapsz 800 dollárt, ha leengeded a fürdõlepedõt. A
feleség kicsit csodálkozik, de rövid habozás után leereszti a fürdõlepedõt és ott áll meztelenül Bob elõtt, aki, miután jól meggusztálta, átad neki 8 db százdollárost. A nõ visszamegy a lakásba, örülve a kis vagyonnak, amit kevesebb, mint 2 perc alatt szerzett, és bemegy a fürdõszobába, lerakni a lepedõt. A férj megkérdezi:
- Ki volt az?
- Bob, a folyosószomszédunk.
- És megadta a 800 dollárt, amit tegnap kölcsönkért tõlem?

Tanulság: ha idõben megosztja partnereivel a hitel-, és kockázatvállalási tényezõkre vonatkozó információkat, elkerülheti a cég imidzsének romlását.

2. lecke

Papbácsi kocsival megy a templomába, mikor meglát egy gyalogoló apácát. Megáll, és felajánlja, hogy elviszi a kolostorba. Az apáca beül, keresztbe rakja a lábát és kivillantja a combját. A pap nem állja meg, hogy ne fixírozza, néhány pillanatra el is veszti az uralmát a kocsi fölött. Miután visszatereli a kocsit a saját sávjába, hirtelen megfogja az apáca combját, aki a szemébe néz és azt kérdezi:
- Atyám, emlékszik a 129. zsoltárra?
A pap szégyenkezve elnézést kér az apácától. Kis idõ múlva, engedve a kísértésnek, kihasználja a sebességváltás adta lehetõséget és újrakezdi, mire az apáca:
- Atyám, emlékezzen a 129. zsoltárra!
Újabb füligpirulás, újabb elnézéskérés, újabb dadogás:
- Bocsánatát kérem, nõvér, legyõzött a test gyarlósága.
Odaérnek a kolostorhoz, az apáca egy szó nélkül kiszáll és egy utolsó, jelentõségteljes pillantást vet a papra. A pap gyorsan elõveszi a Bibliát, megkeresi a 129. zsoltárt és ezt olvassa:
"Ne állj meg utadon, törekedj minél feljebb jutni, és tied lesz a mennyeknek országa."

Tanulság: Munkája során mindig szerezzen be minden elérhetõ információt, mert különben soha vissza nem térõ lehetõségeket szalaszthat el.

3. lecke:

A cég egyik ügynöke, egyik hivatalnoka és a személyzeti igazgató együtt veszik ki az ebédszünetet. Útban a vendéglõ felé egy ütött-kopott rézlámpást találnak a szemeteskuka mellett. Megdörzsölik, kijön a szellem, aki látja, hogy hárman vannak:
- Csak három kívánságot teljesítek, tehát mindegyikõtökre csak egy jut.
A hivatalnok félrelöki a másik kettõt és gyorsan elmondja:
- Én a Bahamákon akarok lenni egy fehér homokparton, egy soha véget nem érõ szabadságon, mentesen minden gondtól, ami elronthatná az élvezetet!
Alighogy elmondja, már el is tûnik.
Az ügynök is elõretolakodik:
- Én egy finom koktélt akarok szürcsölni Tahiti egyik strandján, oldalamon álmaim asszonyával! Õ is hipp-hopp, eltûnik.
- Most te következel. - Mondja a szellem a személyzeti igazgatónak.
-Te mit kívánsz?
- Azt, hogy ezek ketten az ebédszünet végén ott legyenek az irodájukban!

Tanulság: Ha jót akar, csak azután nyissa ki a száját, hogy a fõnök a sajátját már becsukta

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Crem
Nálam ez a favorit vicc:

A szülésznõ beviszi az újszülött babát az édesanyjához, mondja neki:
- Hölgyem, megkérdezhetném, hogy volt önnek a férjén kívül szexuális kapcsolata?
- Miért, nyerít??!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

hehe:)

Dr. Parker biológiatanár egy elit magániskolában, ahova csak lányok járnak.
Az egyik órán a következõ kérdéssel fordul az egyik tanítványhoz:
„Miss Smith, meg tudná mondani melyik az az emberi szerv, amely bizonyos körülmények között, akár a nyugalmi méretének hatszorosára is képes megnõni?"

Miss Smith elsápad, majd levegõért kapkodva feláll és a következõket mondja: „Dr. Parker, azt gondolom, hogy errõl egy fiút kellene kérdeznie. Biztosíthatom afelõl, hogy a szüleimtõl hallani fog az iskola vezetõsége az engem ért inzultusról.”

Dr. Parker nem zavartatja magát és felteszi a kérdést Miss Johnsonnak is, aki egybõl rávágja a válszt:
”A pupilla, gyenge fényviszonyok között.”

„Helyes. Nos Miss Smith, három dolgot szeretnék önnek mondani: Egy, megint nem készült az órára. Kettõ, nagyon mocskos a fantáziája. Három, egy napon még hatalmasat fog csalódni.”

TS Zolly
És ki kéri?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

kéretik bannonlni lob mattot a gsbf2rõl, mert beállt a repülõm elé helikopterrel mikor szálltam fel, elõtte lévõ körben meg kb 3* teamkillezett le, azzal a szuöveggel hogy övé a repülõ. és engem kickelt a szerver a tk miatt, mert az a fasszopó beállt elém. kis pöcs

TS Zolly
Ahham. Igaz.

De a tankból vagy a sima kézi fegyverbõl nem fogy ki?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

ERykk
AF

Crem
Nekem az AF jobban bejött! De várd meg a többiek véleményét is!:)

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

melyiket válasszam?

Armored Fury

Euro Force

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

Kovács legény
:)

www.czekoart.hu

SZiasztok. Face/Off ittvagy?

Crem
Te...

Miután Cápa felszállt kb. 2 percig harcoltunk! Õ a mig-el én a másikkal! 1x õ 1x én löttem le! Azért már ne kelljen bocsánatot kérnem.Mellesleg a következõ körben átléptem az õ oldalára és voip-on is elnézést kértem az elsõ és EGYETLEN campért!
Mégvalami!
Azért a teljes igazság kedvéért! Az SU az anyahajón kezdett! Nekem kb, ennyi elég is...Ha elsõnek nem Capa-t lövöm ki akkor a kör végéig ott vagyok a reptereteken!

a mai délelõtt jó volt a gsbf2-n... dalian plant, kínai oldal, szállnék fel a repcsivel, mit látok, kommanderünk a SAJÁT fõbázisunkat artizza, bejött a kifutópályára tankkal, természetesen nem tudtam felszállni... azt hittem én naiv hogy véletlenül nyomta az artit. a nagy francokat: az egész körben ezt csinálta<#wilting>
azon, hogy vki bejött apcvel kempelni már meg se lepõdtem:)
erdos
novégre megjött azeszed <#nyes>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Running
Hát ha nem kapok, akkor lehet inkább hagylak titeket békében garázdálkodni.<#shakehead><#rinya>

Me0w
Nem tudsz folyamatosan ott leni, mivel kifogy a loszer a helibol :P

Together we'll fly someday...

TS Zolly
Ha helivel hosszassan a fõbéz felett legegsz, és irtad a megszületõket, az mi szerinted? Csak nem szárazföldön vagy, hanem a levegõbe. De bent tartozkodsz.

Me0w
Egyszeru a kerdes: helivel, repulovel lovoldozod az el nem foglalhato bazison levoket: lehet. Bemesz 4 jarmuvel es fel-le gurulsz a szinen, a megszuletes pillanataban lelovod aki megszuletik: nem szabad. Ennyi.

Together we'll fly someday...

TS Zolly
Az kötekedés. :P

Kovács legény
amikor pont a kint és bent között állsz és onnan lövöd a spawnolokat az mi?<#idiota>

www.czekoart.hu

TS Zolly
Ne keménykedj Maki! Nem lesz puncsos banán, azt garantálom! <#eplus2>

TS Zolly
BC: Fõbézen tartozkodol, ölöd a megszületõket.
BR: Kivülrõl lösz befelé.

Egyéb kérdés?

vsly
<#ejnye1>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Kovács legény
helyes:)

www.czekoart.hu

HTS s3rg1nh00
igen,amikor lelõtted Cápát,valóban bocsánatot kértél,ez így van...ez még a kör elején volt,amikor volt másik zászlónk is...aztán pedig jöttek a rendszeres bombázások,vagy nem láttad a képeket,amiket ide linkeltem?:/
én amúgyis minimum 2 képen látom a [HCrem6~LoB~Capa feliratot,ami mondjuk már nem az az 1 eset volt...mellesleg meg Oneline-nak akkor is járna a ban,õ aztán tényleg nem csinált mást csak répázott...most így visszagondolva õ volt az expresszjárat,te meg csak ha épp arra jártál<#finom><#idiota>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Running
Ez fórum, nem cset és nem érdekel h közeleg a 90ezer, törölni fogok minden csetes hozzászólást, akár a 90-ezreset is ha nem lesz értelmes. Ha bohóckodni akartok keressetek hozzá másik topicot.

nem baj, ma már meglesz a 90k, vagy már délelõtt?:)

ZOLCHI
tesco onlájny.ru <#nezze><#taps>

Ha az emberi agy elég egyszerû lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerûségünkben erre már nem leheténk képesek.

Running
Sziasztok, nem tudjátok hol lehet csítet venni a bf2-höz a neten, mert szeretnék több cléjmórt meg egy minigunt. Elõre is köszi.

erdos
Hogyis van az a poén mikor a muzulmán amerikába települt öreg levelet küld haza:
- fiam, egyre rosszabbul érzem magam idekint, itt az a nagy kert is, nincs erõm vele dolgozni.
Mire a fiú visszaír Szíriából:
- Apám, a kertben MÉG VÉLETLENÜL SE CSINÁLJ SEMMIT, HAGYTAM OTT VALAMIT ARRA AZ ESETRE HA KIMENNÉK HOZZÁD!!!
puff, fél óra, jön a fél FBI, centirõl centire felássák a kertet, nem találnak semmit. egy hét után jön a második levél:
- Bocsáss meg édesapám, innen csak ennyit tudtam segíteni...

<#hehe><#hehe><#hehe>

Crem
De jópofa gyerek vagy.

Egyszer lõttem le Capa-t a reptéren, aztán hárszomszor kértem tõle bocsánatot!
Mellesleg még nem nagyon ismersz, de ha ráállok a reptérre onnan a büdös életben nem jöttök ki...

erdos
bézrép: általában légierõnek szól mikor a fõbázisra szögezed az ellent a levegõbõl.
kemp: ugyanaz csak földi egységekkel benyomulsz. ez még meccsen is haszontalan.

Herold
A lényeg, hogy te sem éreznéd jól magad, miután 5-ödször ölnek meg az alapbázison a spawn után 1 mp-en belül úgy, hogy mozdulni sincs idõd.

dronkZero
Ilyeneket találok még:
"_ i would like to ask about the expression basecamp-baserape what are they and what is the deffrence between them...thx"
"Same, I think. To camp at a base and rape it, to rape a base silly..."
"Basecamp is basically (to my knowledge) camping in or just outside a base and killing people as they are seen within the base. Baseraping is basically going through a base and killing people as soon as they spawn. When one side is down to their home base, it is generally regarded as fair play when the enemy does not camp that base and instead lets the losing side come to their flags and engage them their (it's more fun for both sides)."

Szal mindenki dobálózik itt a kifejezésekkel jobbra-balra, de qrvára úgy néz ki, hogy ugyanazt jelenti mindkettõ, szinonímák. Átnéztem vagy 20 fórumot, mindenfelé egyik mondatban basecamp, másikban baserape, akár egy hozzászóláson belül.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Kovács legény
BC,BR tök mind1... a lényeg hogy mind1iknél szopsz:)

www.czekoart.hu

dronkZero
Hehe, ez jó:
"UC's right, there is no excuse for getting base raped. You either do something about it by fighting back, spawn someplace else, don't spawn, or go play on a different server. I hope you choose the last option. Actually, I hope you choose to throw a toaster in the next bath you take...that is...if you whiny European's even take baths."

dronkZero
A "baserape"-re kerestem rá...

dronkZero
Rákerestem gugliban, és azok közül, amit értek is, nem jön le, hogy mi is az igazából. Simán a BC helyett használják(bf42 fórumokban).
Ezek után végképp nem vágom, hogy hogyan lehet BC engedve, BR meg tiltva...<#idiota>
Az meg a másik fele, hogy miért van különbség téve a kül. jármûvek közt? Bombázni miért szabad, ha tankkal nem(vagy fordítva)?
Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy le az idióta háziszabályokkal. Erõsebb kutya baszik, pont. Csak hát le vagyok szavazva.

schrank
a BR az amikor a fõbázira belõsz bebombázol stb a bázison kívülrõl
a BC az a bészkemp amikor a fõbészen bent ólálkodsz és rombolsz <#idiota>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Sztem:
BR: elfoglalhatalan bázis bármiféle megtámadása
BC: ha az ipse egy bázison marad és ott campelget (bár ezt még inkább a 42/DC-s idõben használták)

Egyéb ötletek?