Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Ezt vajon miért kérdezik meg? Be szokták vallani olyanok, akiknek van ilyen ismerete?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Akkor írja már valaki bele a FAQba, hogy a magyar scenenek _konkrétan_ mit jelent a BC meg a BR.
Spec. személy szerint a BR fogalmával abszolút homályban vagyok, én még 42klántalan idõkben azt hittem, hogy csak egy sznob kifejezés a BCre. Azóta sem tisztázódott, teszem hozzá. Leguóbb, amikor it SG-n felmerült, akkor ahány ember hozzászólt, annyiféle definíció volt rá. Szal ki kéne deríteni, hogy hivatalosan mi is az...
(Nem mintha érintene a dolog, gyalog igen nehéz megtámadni egy elnemfoglalhatót...)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Kovács legény
nehogy véletlenül megszólalj angolul a határon, mert egybõl küldenek vissza😉

www.czekoart.hu

Me0w
Ird oda, hogy napi 5-7 c4-et robbantasz fel iraki tankok alatt, szerintem az air force one jon erted pestre hogy vigyenek 😊

Together we'll fly someday...

vicces ez az usa vízum igénylõ lap:
"14. Van-e Önnek valamilyen speciális képzettsége vagy szakmai gyakorlata,
beleértve a löfegyverekkel, robbanószerekkel, nukleáris, biológiai vagy kémiai anyagokkal kapcsolatos ismereteket?
[] Igen [] Nem Ha IGEN, részletezze."

odaírjam hogy elég jo gunner vagyok cobrában? <#banplz>

-tRs-Landor

schrank-mobil <#taps>

-tRs-Landor

schrank
nnnna a pannonos kecseg megint leolt mindenkit hogy mennyit keres ha eladja a sok idiótának az eldobhatós sazr mobilokat <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

nem miattad volt <#wink>
meg nem is olyan nagy szám ez a ház(mostmár hogy nem mûködik az elején a mechanika fõleg😄).. 25ért már simán hozzádvágnak egy ilyet (persze táp nélkül)<#nevetes1>

-tRs-Landor

Me0w
Az egyes szerverre csak Morfynak van barmilyen joga, nem tudok mit tenni vele. Egyebkent az FRX I-II-n csak a DTK es a BR tiltott, BC nem. DonC kommunikejeben volt anno.

HTS s3rg1nh00
FRX,figyelem!
ma elég sokat(kb.5-6 órát)játszottam az -en,és ezalatt elég sok répázás volt...mivel tudom,h.lehetetlen a nonstop adminolás,ezért csináltam néhány képet a renitens alakokról,akiktõl egy idõre búcsúzni szeretnék,pl.Cápával együtt...Gulf of Oman-en pl.a helyzet a következõ volt:miután elég nagy küzdelemben USMC oldal elfoglalt minden zászlót(természetesen MEC voltam...),menetrendszerû Malév járatok indultak az anyahajó és a reptér közt,illetve a legdurvább eset az volt,amikor jött mind2 repülõ egyszerre,emellett állt 2 tank és 1 apc a fõbéz bejáratánál/a kifutópályán...elhiszem,hogy õk ezt _kibaszottul_ élvezték,de higyjétek el,az én csapatom nem igazán...a másik eset,amirõl a kép már Zatar Wetlands-on készült,szintén egy erõs BC eset...mivel [HOtes nem érti,hogy a MIG nem arra való,hogy az ellenség kommanderét a saját bázisán legéppityuzzák,szeretném,ha tudatnátok vele...nem véletlenül emeltem ki Õt,mert Crem6 is szép dolgokat mûvelt,igaz az még Oman-en történt....a képek beszéljenek helyettem,és higyjétek el,a banlist nem arra való,hogy üresen álljon😉
még vmi:az utolsó kép Dalian Plant,szintén BC esete repülõvel...
Elõre is köszönöm az intézkedést,legyen az csak warn,vagy akár ban.
>>KÉPEK ITT<<

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Kovács legény
nemcsak a grafika volt szánalom...
pl volt benne moci ,nah annak a hangja olyan volt mintha vizes macskaköves úton mennél egy teherautóval, a tankok semmire sem voltak jók az AT még annyit sem ért szoval egy nagy LOL volt
lehet hogy mostmár jobb egy hangyafasznyit ,de kb 5évet késtek ezzel a játékkal.

www.czekoart.hu

thx

Herold
F12

Dokuments and Settings-be menti.

van már végleges verziója amit le lehet tölteni ? egy próbát megérne. a grafikája nem olyan jó mint a bfnek, de attól még lehet jó

DummyBoy
Pfhhh ... miattam nem kellett volna ...

Az nagyon komoly ház (Lehet hogy csak hülyeséget mondtam ... arra gondoltam, amelyiknek gombnyomásra lehúzódik az elõlapja ...) vigyázni kell rá, vazz ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Melyik gombbal lehet képet menteni és hova menti?

MaskimXul
Annyit rinyál mindenki a br miatt waken, pedig egyszerû a megoldás. Kör elején 5 percre be kell valakiknek vágódni a hajón lévõ 2 aa ba és garantáltan elijesztik a légi veszélyt annyi idõre, hogy pár squadleader partraszálljon. A repcsibõl kiugorva airfieldet foglalni is jó móka, ugyanakkor nem usa oldalon pont ezért ki sem mozdulok airfieldrõl 😊
össze... közvetlenül azután hogy letkztalak tégded.. <#wilting>
amúgy nem a motoros verzióm van, hanem a pneumatikus <#szomoru1>

-tRs-Landor

DummyBoy
Bakker ... összetörtél egy Silentmaxx házat?

Legalább a motoros elõlapos ház volt?

Nekem is ezért van Stackerem ... elfér benne minden, majdhogynem lehet dugni a tetején és nem eccerû összetörni .... <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

neem, az egy másik tk volt..
azt a kis majmot az anyahajón azért lõttem le, mert már untam hogy folyamatosan lövöldözte a helire várókat.. 😄

-tRs-Landor

joebacsi
hát ahogy legény mondta, olyan szar, hogymár jó kategória, 1 hétig poén volt 😊
féléves képes beszámoló itt, #132

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
"és legalább olyan jó, mint a BF2..."

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

HTS s3rg1nh00
ja,az tán még az 1.6-os CS-nél is rosszabb graf-ú<#idiota>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

tegnap törted el bfezés közben? láttam hogy tkztál egyet az anyahajón, aztán átáltál 😄

mit nekem csiftek! <#idiota>
mûanyag! <#ijedt> eltöröm azt is <#vigyor1>

-tRs-Landor

Me0w
Akkor hiaba toltottem le 300 megat 😊

meg fogod bánni <#hehe>

Kovács legény
az elsõ verziójával játszottam ,de annyira szar volt hogy már poén volt játszani vele, bf42 grafikája is jobb ,mind1 kikell próbázni, majd én is letöltöm hátha ez jobb😊

www.czekoart.hu

Igen, a letölthetõ trailer sem rossz.
Nálam már lefelé szivárog...

Me0w
Hm, nem nez ki szarul, letoltikezem...

Piedon
Olyan szerver, ahol lebombáznak a meg nem támadható fõbázisodon, letkznak a heli/repülõ/tank/APC-ért (kivánt rész aláhuzandó) és ha mindezekért még reklamálni mersz akkor a szerver adminja kioszt számodra egy hét bann-t<#hehe>

Ja és lehet ott valami pontokat gyûjteni, de az tök lényegtelen<#hehe>

Lehet, hogy kihagytam valamit, de nagyvonalakban ennyi...

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Ezt ismeri valaki?
Állítólag ingyenes, és legalább olyan jó, mint a BF2...

Me0w
azt hittem az elozo ket beirasnal hogy hulyeskedsz, de te ezt komolyan kerdezed...

mi az a ranked szerver?

Köszi szépen

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Me0w
Gondolom meg sem fordult a fejedben, hogy google-be beirod, hogy bf2 font...

link

bakvarnyu
http://files.filefront.com/bf2textzip/;3948370;/fileinfo.html

Tudtok nekem mondani egy weboldalt ahol le lehet szedni egy Battlefield 2 betû stílus készletet?
Amit a Photoshopba tudnék használni.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

vsly
Bf2 elött szedj be egy xanaxot,úgy olcsóbb<#papakacsint>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Me0w
😄 En ezert hasznalok egy ilyet:

Ezt meg nem sikerult tonkretenni 😄

atomboy
En meg mit mondjak erre... nincsen klanom, megis szivesebben jatszok azon az oldalon, ahol vannak klanosok is. Mezei public jatekosoktol hianyolom a gyozelmi akaratot es a csapatmunkat. Eleg bosszanto tud lenni, ha csak egyedul probalok valamit tenni a csapatert, a tobbi tars repuloert vagy kopterert versenyeznek, es igy par perc alatt vege is a kornek...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

item
Fiatalon kezdik <#hehe>

BF2 intro babanézetbõl DD

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Jaja, azok a legjobb menetek amikor csak pár ponttal nyer a másik <#eljen>

<#nevetes1><#eljen>
tegnap egy ilyen alt+f4 elõtt rábasztam a gépre, eltört a ház elõlapja..
silentmaxx ház - sokba van nekem ez a kurva bf2 <#idiota>

-tRs-Landor

Crem
igaz, nem attól függ. De 90%-ban azért helytálló,pláne idegen nem magyar játékosoknál...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Me0w
Van egy valag screenshotom olyan alkalmakrol mikor 2-3x annyi ponttal vegeztem mint a 2. a mi oldalunkrol, es sajnos nem azert mert olyan jol ment a korben 😊

koschwarz
na azon én is kurvára ki tudok akadni, amikor lepörgethetõ oldalon semmi perc alatt le is pörgetnek. persze nyilván mindenki hibás valamilyen szinten abban a csapatban, de én át sem állok, hanem inkább kilépek és keresek másik szervert, ha az egyik oldalon nagyon bénák vannak, a másikon meg nagyon erõsek, mert nincs értelme a köröknek. ha átállok, akkor is csak pár percig tart, ha maradok akkor is. sokkal jobban szeretem ha mondjuk 25-0 a vége egy körnek.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

ERykk
Attól függetlenül, hogy szemét dolog ettõl még csinálhatja, ha akarja , de mostanában nem szokta ahogy látom játszani.Nincs benne a GS esesk szabályzatában, ami betöltéskor megy, hogy a helipadot nem szabad lõni, csak annyi, hogy elfoglalhatatlan bázis bármilyen támadása tilos.Az USMC helipad nem ilyen, tehát 'hivatalosan' lehet, DE -mint mondtam- szemét dolog...

nem a rangtól függ hogy milyen egy játékos...

nincs, cska béta.