Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintetek ha megveszem a kiegészitöt menni fog a nem eredeti alappal a neten?
már mint a kieg kösszi
\"Once you learn to quit, it becomes a habit.\"Vince Lombardi
mellesleg aki szét akarja lõni a seggem,
az most keressen valamelyik magyar szerveren😄
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
\"Once you learn to quit, it becomes a habit.\"Vince Lombardi
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
De eddig alaptalan gyanúsítgatás folyik itt! 😉
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Minden jog fenntartva!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Zero:ne aggódj,engem is raktak már ki így,de az kicsit keményebb volt...5 ponttal vezettem a 2.elõtt,és nem volt 10 ticket sem,majd "U have been kicked by server admin,Decision:hely kell adminnak"...semmi bocs,vagy valami...ezé nem is játszom mostmá'egyáltalán...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Remélem ezt látja majd Schrank!
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#buck>#buck>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Az ugralas es hasravetodes meg a breakeseknel szamit, itt csak idetlenkedes.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Gods and mittudomén a szerver neve....és absz betartják a szabályokat..sõt van olyan kör is hogy CSAK kés....na az mekkora poén😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Arra azért kíváncsi lennék, hogy miért épp a legtöbb pontszámmal rendelkezõ játékost kellett kirakni(aki nem mellesleg én voltam), és miért akkor, mikor már csak ~30 ticket van a pályából? Ráadásul bannal, indoklás nélkül? Ha hely kellet nektek, akkor mi a pék büdös farkának vannak a reserved slotjaitok?
Egész eddig nem volt bajom veletek, de ez a szitu a lenagyobb parasztság, ami admintól kitelhet.
Mindenesetre en elkuldenem hozza szekrenyovics kollegankat accuracy noveles tanfolyamra.
Legalábbis amikor játszottam vele akkor az volt és semmi furcsát nem észleltem nála. Ha velem volt ha ellenem.
Közben rájöttem, hogy lehet, hogy a "mennyi b*zi sznajper" megjegyzésem miatt kaptam autobannt, de figyelmeztetést pl nem láttam, és kb 2 percre rá tettek ki...
Together we'll fly someday...
-tRs-Landor
visszaállok és látom megy a pistol csata de 2 perc után mintha bedöglött volna a vga-m!! a kép csikos lett meg ilyenek!! mint mikor elmegy az adás egy mûholdas közvetítésnél!!
rese-et nyomtam de sehol nem találtam meg a servert!!
még a favorite-bõl is eltûnt.
játszanék de nem találok szervert se bf2-ben, se sf-ben sehol!
mindegyik 20-as volt és voltak rajta 20-an!!
szval fullon volt!!
ekkor egy 150pinges sf-szerverre léptem be de kilépett!
visszaléptem
de lefagyott!! aztán találtam egy szervert bf2-õset ezért váltás, át a bf2-be de mikor betöltött kilépett!!!
ekkor csináltam egy local multi sf játékot 48-bot-al!!!
6 perc telt el és papám azt mondja!! gyere szükségem van a segítségedre!! kimegyek mit kell segítenem kérdem erre õ: háááát... nemm is tudom.... mért is hívtalak...? anyám megszólal 3 percel késõbb: na gyere gyomlálni!!!
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 óra elteltével visszamegyek és kikapcsolom a gépet mert vacsi aztán meg õk nézik az e-mailokat!! (szüleim)
este bátyám talált egy 64/62-es sf-es servert 45-63 pingel!!!
neki persze jutott!!<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#wow1>#wow1><#gunyos1>#gunyos1><#violent>#violent><#boxer>#boxer><#kuss>#kuss>
http://bf2s.com/player/swy/
Egy hsz is elég aki akar az megy, de már baszottul nem vagyunk kíváncsiak a nyavalygásodra!
<#ejnye1>#ejnye1>