Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
<#banplz>#banplz>
-tRs-Landor
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Két napja megnéztem az új Miami Vice-t és megvettem a zenéjét. Beszarás, olyan a zene, a film is jól sikerált. Ájánlom minden korosztálybélimnek, akik ezen nõttek fel !
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
nézz szét itt!
¥ xfire: kistekila
csehországi kiránduláson inkább beherovka mint mindenféle kovászos uborka lé <#vomit>#vomit>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
<#integet2>#integet2><#wave>#wave>
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Most jöttem haza Prágából ... és Vááááááááááááááá ... Hogy ott milyen sörkultúra van ... aszittem eldobom a Zagyamat ... Ilyen kéne itthon is!!!
Az csak egy dolog hogy a 800 Wattos (Na ja ... a felhozatalban kicsit csalódtam, de hazafelé modellnyuszival jöttünk a vonaton, ez kicsit javított a helyzeten ...) plázacycus szó nékül reggel kalóriákkal mit sem törõdve vette meg a Vencel tér közepén a sültkolbászt és a Pilsner-t és a világ legtermészetesebb dolga volt hogy ott sörözött kajálás közben !!!
Meg egy kisétterembe bejött anyuka+apuka+kicsilányuk (14 és 18 között valahol félúton ...) és az egész család ott sörözött kaja mellett ... mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne ... Vááá ott is akartam maradni :) :)
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Köszönöm
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Köszönjük szépen a gratot azé <#worship>#worship>
Más:
Azé nem semmi hogy mekkora játékosok kerültek itt elõ vazze, én meg mindig ugyanazt a pár klánost látom elõl a szervereken. De ha bemondás elég akkor tegnap 160:2-t lõttem valamelyik indokínai szerveren és nyasgem <#mf2>#mf2>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
GRAT a JCSR-nek!!! Legyetek mán elsõk :)

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
ilyenkor mi a helyzet?
ja de a profilommal belép csak csatlakozáskor mondja ezt
<#hehe>#hehe>
na de télleg. mi van ha szimplán ritkán jáccik. mint én pölö.
dronkZero:
ha kommented alapján elképzelem mit írtál be a szerveren, lehet minden admin kirakott volna. ne feledd milyn sok tíz éves kisgyerek jáccik bf2vel... <#ejnye1>#ejnye1>
(<#hehe>#hehe>)
aut viam inveniam aut faciam
Amit te nem látsz az nem is létezik igaz?
Vagy freddy valami közeli rokonod, hogy egy rossz szót se szólsz rá?
Mind a 6 halála te voltál? Szal' statpaddingos kis köcsögök vagytok!<#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe><#vigyor1>#vigyor1>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
http://www.kepfe ltoltes.hu/060723/puszi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#banplz>#banplz>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Happy Birthday, foldi Rogernyul.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

dehát énmár csak kib*szott szupersztár vagyok a topikban :D

vagy te voltál múltkor az a 25/5-ös <#hehe>#hehe>?
freddynek tényleg volt 50/6-ja de mind a "6" -ja én voltam <#hehe>#hehe>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
¥ xfire: kistekila
A kiegek árából kijönn egy alapjáték és még pénzed is marad!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4