Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erdos
Az kizárt mert te nem vagy benne <#mf2>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

HTS s3rg1nh00
<#hehe>tájékoztatás hiányában...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Running
Nem nézett el semmit, a HEG egy új válogatott csapat, olyan mint anno az NT volt. Minden klánból kiszedik a legkockábbakat és azok nyomulnak egy csapatban.

HTS s3rg1nh00
jól elnéztél valamit..klán van BA jelzéssel,amiben Farick és Otes van,a többieket nemtom hol láttad<#miaz><#wilting><#fejvakaras>
mellesleg korán kelõs esõs szar hétfõt😞

erdos
Felesleges unlokkért menni ha a sima fegyók képességeivel se vagy tisztában sztem. Pláne a villanógránátot hagyd ki, útálni fognak érte. sztem.

erdos
Wolf egy k.rva, mindenkivel összeáll, de akkor is a mi kutyánk kölyke, nincs mit tenni, szeressük <#hehe>

Mi ez a |H|EG? egy klán? mert ottvan wolfguy is, farock, emu, csacsy, otes
Landren
szerintem nem csak az unlock miatt érdemes megvenni az SF -et, nagyon jó pályák is vannak benne.

sose nyomd fullba a kretént

1,Érdemes megvenni az SF -et a fegyver unlock miatt?
2,First Sergeant ként nem mostanában lépek rangot, viszont addig nem tudok
SF fegyvert unlock -olni? Azt irtja hogy Rang lépéskor 2 SF Unlock.
erdos
Pálinkásat! <#integet2>
vazze, én se tudom mi az a piros pötty a kék alatt... <#idiota>

joebacsi
pájinkásat!
jean: építõipari asszisztens roxx 😊
hétfõ meg békaphassa! <#boxer>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

mNzJean
Na cementeszsákos sztorim nekem is van , anno 6-7 éve "fiatal" koromban egy haverommal elszegõdtem az épitõiparba , SM ként, akkoriban nagy divat volt a gyúrás ,gyúrtunkt mi is szorgalmasan ,meg kajáltuk a ruszki nerobolt , szóval a lényeg , elsõ nap az épitõiparban , mondják nekem meg a haveromnak ,hogy cementeszsákokat kell felvinni egy kis dombon az épitkezés helyére ,gondoltam np ezért a kemény edzés , reggel 7-kor 2 db zsákot vittem ,nézik ám a melósok "ez ám a fasza gyerek" , na 2 óra mulva a haverommal mint a rokkantak 2-en cipeltünk egy zsákot mert elfogyott a craft ,a 40 kilos segédmunkás meg még este is szaladgált a cementeszsákokkal.<#idiota>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Kovács legény
nem konkrétan fegyotol haltál meg hanem egy robbanástól ,ütközéstõl vagy már meghalt a gyilkosod mire meghaltál

www.czekoart.hu

ERykk
Pl ha egy ember lepakol egy klaymort, meghal, utána bejön Pl Medic-ek, és a klaymorba belefut vlki akko ezt irja ki.

Ültem a tankban és egyszer csak felrobbant az egész és akkor is ezt írta.

Herold
Elütötte egy tank vagy autó.

Herold
Van néhány öntelt amnéziás seggfej aki azt hiszi, hogy úgy bújt ki az anyjából, hogy már minden a kisujjában volt. Amnéziás azért, mert nem emlékszik rá, hogy egyszer õ is kezdõ volt. Biztos annak idején neki is így válaszoltak, és így próbál revansot venni.

ha valakit úgy ölnek meg hogy kiírás szerint a kapcsos zárójelben csak az van xyza akkor miáltal halt meg?Szóvan nem mondjuk xyza vagy ÿxyza.Cheat áldozata lett vagy bug vagy mi?

Herold
<#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2>

Hi. Nem jött még ki patch?
schrank
a vietnámot is divat majmolás miatt nyomtátok hát ezt sem fogjátok kihagyni <#nezze><#vigyor3>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
nna ja landor meg az atom poénjai <#hehe>

ERykk
1.3 az 1.4 es szerverek már amugy is leálltak

matyi08
a magyar szerverek 1.3-asak, vagy 1.4 beta2-esek?

Yan
remélem, hogy fog neki menni a 2142, mert én azt hagyom ki.
😊

&#165; xfire: kistekila

Kovács legény
akkor sem lett olna nagyobb poén😄

www.czekoart.hu

schrank
akkor miért nem így írta ez a agyas upda-tetem <#falbav><#szomoru2>

Kovács legény
tetem mint hulla ,de elég szar vicc akkor is

www.czekoart.hu

schrank
update tem = ápdéttemetés ? <#fejvakaras>

- mi lesz Norbiból ha halálra tornássza magát?
- "update-tem" <#kuss>

-tRs-Landor

schrank
állítólag lesz a cégünknél beteg kártyás juttatás majd pszichológusra költöm persze csak azután hogy update-tem a vasat de szerintem nem kell a 2142-höz de ha mégis akkor aztán ... <#vigyor1>

biztos a korral jár, de schrank te egyre hülyébb leszel.. <#wilting>
remélem a 2142 és az utánna következõ gamék már nem fognak elindulni a gépeden.. <#banplz>

-tRs-Landor

schrank
olyan jó nézni ahogy a RO-sok és az OFP-sek szopják egymás faszát de ha egy nagy seggbebaszásra vágynak akkor bf2-vel nyomják

SigS
Valami ilyesmi <#zavart1>
Egyebkent ott a Co-op mod, az nem jo neki?

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Mersant
<#eljen><#vigyor>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

joebacsi
"amúgy a game egy végtelenségig agyonbonyolított BF1942 még csak nem is battlegroup42"
húbazzeg, ez a top10 schrank fasságban is eléggé elõkelõ helyen szerepel, pedig azért elég erõs a mezõny 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Truck Driver001
Htx.Megpróbálom.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

HTS s3rg1nh00
valaki indít egy single gémet,a többiek meg az õ IP-jére csatlakoznak,és lám bennt vannak multiban botokkal(ha elbaxtam majd Sig,én ehhez úgyis szar vagyok<#pardon1><#vigyor2>)
ja igen,a többiek join lan game-t nyomnak,és ott írják be az IPt,nem a netesnél😊

schrank
hétköznap nem értem rá játszani ez a két nap meg nem elég hogy elsajátítsam a játék használatához szükséges képességet amúgy a game egy végtelenségig agyonbonyolított BF1942 még csak nem is battlegroup42 <#nezze>

Truck Driver001
Azt hiszem ez lenne a megoldás.Egy jobb angolos letudná fordítani?
If you have any amount of computers interlinked this will work. For this to work start a single player game. then with the other computers go to join lan game and click join ip...the reson for this is because it wont show up in the browser. once you have opened that type in the ip where it says typ it in. you will join His\her singleplayer game and there you have it a game with bots on a lan network.

Truck Driver001
Egy gyors kérdés mindenkihez.Hogy lehet botokat pakolni lanba?Mert hááát,akkora pályán 2 ember..Elég érdekesen festene.Választ elõre htx -.-

joebacsi
na azért annyira ez mégse egyértelmû, meghát azért nemmindenki utp kábellel a seggében született, vagymi 😊

ritka 1 droid vagy<#lama> ,csodálkozom hogy a géped be tudod kapcsolni

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Mersant
na mivan, tul kemeny a keleti front vagy miert nem latni ott? csaknem dezertaltal?!<#ravasz1>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

JCSR Wolfguy
Hehe közel járunk már a valósághoz....😄

\"Once you learn to quit, it becomes a habit.\"Vince Lombardi

Tok jo. Most hajitott ki a PB a DR szervererol. Aszondja: DAQ CHEATING Padding stats. Eppen sikerult megvetnunk a labunkat azon az istenverese Wakeen, erre ezt kapom. Amugy is erdekesen mukodik a szerver. Az elso Karkandos kornel egyszeruen eltunt a csapatunk fele.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

mennyiért is vesz az ember egy gépet átlagban? miért is veszi azt?
(kivéve ha a munkához kell de az meg dolgozzon rajt serényen ne pedig lüdözéssel tõccse a drága munkaidõt. ugye.)
amõgy én azért vásárolok meg egy-egy szoftvert mert teccik és gondolom ezzel elismerem az alkotókat. meg lehetõséget teremtek a további jó játékok létrehozására. a hozzájáró support meg fícsõr, ugye.
magyar viszonylatban télleg drágák a szoftverek. de a pc is az. azt meg jó esetben nem úgy lopkodjuk össze.
(elképzeltem a helyzetet: elnézést eladó úr, kb két hete loptam innen en ezt a videókártyát de nem megy. nem tudja véletlen mit rontottam el? vagy rossz? kicserélné?)

aut viam inveniam aut faciam

schrank
ez egy rossz helyre landolt szputnyik a hidegháborús évekbõl és az amcsi határõr úgy próbálja meggyõzni õket a vízum kötelességrõl hogy egy howitzerrel kopogtat az ajtón <#wave><#nezze><#hehe>

SigS
Hangtompito tankra...marha <#hehe>

SigS
Orvossag kell nekik mert kilottek a fel tudejuket, vagy loszer kell nekik mert elloptak toluk a ciganok <#zavart1>