Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SigS
Orvossag kell nekik mert kilottek a fel tudejuket, vagy loszer kell nekik mert elloptak toluk a ciganok <#zavart1>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Herold
<#mf2>

atomboy
Igazuk van. Vagy fogytan a loszeruk, vagy az eletuk, es ha nem mesz segiteni nekik, utoler a kaszas.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

atomboy
Muhod kilovo... A tank lo egyet, a hod maris fold koruli palyara all.

Herold
Aha.
Eddig sosem voltam supportos, azért nem tûnt fel. Csak pár napja nyomom, mióta megvan az RPK.

mesor
A piros pont a kaszást jellképezi!
Azért követi a kék pontokat mert azokat hamarosan elviszi a túlvilágra.<#nevetes1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Crem
foggalmam nincs, de most néztem PS-el,és nem tûnik kamunak...

Viszont igazad lehet!😊 Illetve nekem még ez se jutott eszembe.😛

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Cream78
Figyu kicsirigó! Azt jelöli hogy adni kéne abból cuccosból nekik ami nálad van, és még pont is jár érte. <#mf1>

De lehet, hogy az aurájuk!

Herold
Nem, a piros pöttyök nem az ellenfelet jelölik, ha erre gondolsz. Követik a kék pöttyöket. Régebben ilyet nem láttam, csak az utóbbi 1-2 héten figzeltem fel rá.

Rusid
Nem valami frankó hangtompító?

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Crem
menj el, fizess be egy mûvésznõre,mert neked mindenrõl "az" jut eszedbe!😄DDD
belinkelek 2db smile-t arról is prütykölés jutna az eszedbe!😉

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Herold
Mi a fasz bajod van?

Cream78
Análsex.....

mesor
"kicked for 0 min"

Ez még mindig csak azt jelenti, hogy kirúgták a serverrõl! 😉

Crem
off

Valaki tudja mi ez? Vagy csak sima PhotoShop átverés?😊

mohus
vérpistikék😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
jó duma LOL

vazze nem fûtöttem be!!!...bent 23 fok, kint 17...minek linkelek neked képet, ha nem látsz...tudom öreg vagy, de akkor is<#buck>

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Cream78
Supportal, vagy mediknél csinálja?? <#eplus2>

Cream78
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEee!

Ez még nekem is fáj....

Herold
Mik azok a piros pöttyök a kék pöttyök alatt?

HTS s3rg1nh00
valahogy úgy sejtem,nem játszol vele többet...ez vajon PB GUID BAN?<#eplus2>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Smithwarden
Vegre minden mukodik koszonhetoen a FAQ-nak es Nagydög-nek (thx)...

Egyetlen dolog maradt amit sehogy nem tudok megoldani: 😞

Punkbuster - kicked for 0 min - CORRUPTED FILE / MEMORY - 81301

Ezzel vag ki 1-2 percen belul minden szerver.
Amit a FAQ es a PB BF2 faq-jaban irnak mindent kiprobaltam de semmi hatassal nem volt ra.
Vlkinek volt ilyen esetleg es hogyan sikerult megoldani.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

HTS s3rg1nh00
dehogyisnincs,mennyé'vissza cszni...😄 a faqban ott van teljesen tisztán,de ha nem tudod felfogni...így jártál...vagy vegyél eredetit,itt 50bõl csak 49nek van(az 1 is csak az ilyen mint te aki bejön kérdez és virtuálisan fejbekúrjúk...shrekkel😄)
shrek te is követheted,max.nem jáccok csvel csak HL2 DTM-el😄
Landor:akkor lehet mégse olyan rossz hír,a FF elõre tudja a tutit😄

Running
Figyelem!

Azok a csapatok akik érintettek az Infantry Kupákban illetve a Ranglétra infantry részében, azok látogassanak el a http://huncup.clanwar.hu oldalra. A választható Infantry mapok listája erõteljesen módosulni fog.

Alap mapok:
1. Strike at Karkand /16-os méret
2. Gulf of Oman /16-os méret
3. Sharqi Peninsula /16-os méret
4. Mashtuur City /16-os méret
---Custom mapok:
5. Course of the River /32-es méretben
6. Cult Site /16-os méretben
7. Oil Platform /16-os méretben
8. Street /16-os méretben
9. Al Khafji Dock 2

48 órája megszünt majd' az összes BETA2 szerver<#felkialtas>
Tippem szerint most vagy a végleges 1.4 jön napokon belül, vagy a BETA3..<#nevetes1>

-tRs-Landor

mike0013
Helo, az lenne a problémám, hogy ha megpatchelem a játékot és elakarom indítani egyszerûen visszadob a desktop-ra...:S Nincs valakinek erre valami orvossága? FAQ-t néztem de ott errõl nem ír! Konfigom: Ati 9600 Pro 256 MB, 512 MB RAM, 3.06 GHz

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

schrank
ez nem jó mert ha a P anel P atkány akkor esetleg V ályog V akond lehetne a megfelelõje de a panelpatkányt a te esetedben vissza kell mondanom mert sértés lenne az intelligens patkány fajra ez a beskatujázás <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

joebacsi
nah már a cementeszsákoknak is 25 kilós az eu kompatibilis változata, szal azzal is csak tunyulnának a kölkök 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

HTS s3rg1nh00
falupatkány...

schrank
ez amolyan falusi szleng <#vigyor5>

mesor
Ez a "panelpatkány" szerintem elég sok embernek jól fog esni! <#vigyor2>

schrank
én a te korodban egész nyáron cementeszsákkal(50kg) rohangáltam egész nyáron igaz nem is kornfléxet meg mekis mûkaján nõttem fel mint a tápos panelpatkányok nagyrésze <#papakacsint>

joebacsi
jah, lehet nemkéne párhuzamosan tolni ofp multit is, csakmár faszomtele van, hogy a béefkettõ így elmegy kvék-ut felé...:/
az extra fícsör meg az, hogy 10bõl 9 szerver meghal 2-3 perc után connection problemmel ha felmegyek...
de szerencsére azért akad még néha pár vodnikláma, akiket jól belehet alázni...ez visszahozza az életkedvemet <#mf2>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

HTS s3rg1nh00
üres szerver,5-6 óra gyak és menni fog...Bono is így csinálta,jobban is megy neki a mai napig,mint nekem<#hehe>

sector512
Lehet az EA még ki se adta de nekik már rajta van a mellékleten. Ilyennek kell lenni egy jó PC-s játéklapnak! <#nevetes2>

PSN: s3ctorHU

Swy
hogy lehet pontosan bombázni???? (Repcsivel)
És helivel??? Én nem birok eltalálni semmi különösebb célpontot!!
Padig mióta gyakorolom?
Lob Sebivel még kamikazét is csináltam mikor én vezettem elõször és utoljára játszottunk együtt!! (Nem szoktunk, nem wok klán tag)
igaz volt a tank elõtt egy oszlop<#hehe>

http://bf2s.com/player/swy/

Swy
nincs!!
én is néztem.
biztos lehagyták.
amugy bétát nem szoktak feltenni!

HTS s3rg1nh00
ha amit õ mondott túl messze van,akkor hozzuk kicsit közelebb...tegyük fel,h.a te kigyúrt izomarcodra ráakasztunk 40 kilót,majd ezzel 60 méter sprint után próbálj meg egyet ugrani és lehasalni a levegõben,természetesen egy 5 kilós fegyverrel,érj úgy a földre,h.semmid se fáj,és adj heccsátot 2 embernek...megmondjam,mi fog történni?a harmadik méteren a sprintbõl valami barna fog folyni combközépen hátul,és ne mondd,h.a kakaó lyukad ki a zsebedben<#eplus2>
ez az ugribugri még a bf realitásától is olyan messze van,mint a makkom Jeruzsálemtõl...aki ugribugrit akar,menjen UTzni,abba lehet 150 méterest is ugrani baze'

schrank
van 1.4 beta de az olyan mint a brutto fizetés <#hehe>

atomboy
Beta. Nincs mellette odairva?

schrank
íííííííííííííííí én csak ájronszájttal lövök de ezt gondolom nem kell bemutatnom pláne az elmúlt napokban nyújtott siralmas teljesítményed láttán <#mf2>

Swy
most néztem a pc guru mellékletén rajta van az 1.4-es patch!!!!!!!!
ez meg hogy lehet???

?
?
?

joebacsi
"húzzál RedORchestrazni vagy mi afaszomozni aztán sírva menekülsz vissza"
csak nem rögtön bajban vagy, ha nincs célkereszt, és kissé megfontoltabban kell játszani? 😄
az a baj, hogy egyre kevesebb különbséget látok közted, és a vérpistikék között 😛

Truck Driver001
Véleményt nyílvánitottam ember.A játékal meg nincs bajom.Jólvan összerakva,de mint minden game_be,itt is vannak hibák.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Kovács legény
kurva hideg van😞

www.czekoart.hu

schrank
ha realítást akarsz húzzál RedORchestrazni vagy mi afaszomozni aztán sírva menekülsz vissza <#banplz>

schrank
nnna a tápos "begyújtott" ilyen ember minek él vidéken aki augusztusban fût pláne hogy a hungaroringen 300-al nem fáznak akkor te mit dideregsz szélvédett száraz helyen <#hehe>

Truck Driver001
Erre az ugrálásra rátérve.Elég érdekes,és valóban baromság.Fõleg hogy nem realisztikus.Megnézném én azt,hogy egy talpig felfegyverkezett Amcsi katona hol ugrik más fél méter magasra egyhelybõl.Érdekes volt amikor tegnap játszottam.Épp közel harcba kerültem egy Anti-Tankosal,õ felugrott,én meg szépen ellõttem alatta.És mi történt?Fejbedurrantott egy rakétával.Egy olyan aknavetõ nem könnyû,és õk vígan elpattognak vele.Szóval csak annyira akarok célozni,hogy megcsinálhatták volna legalább a patch-be,hogy ne ugorjon akkorát egy katona.Fõleg ne egy rakétavetõs.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

joebacsi
kevesebb ugrabugrás gyökérség lesz remélhetõleg 😊

valki meg tudja mondani hogy va ne lairás hogy mi lessz ujdonság 1.4 patch be köszi