Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Eddig sosem voltam supportos, azért nem tûnt fel. Csak pár napja nyomom, mióta megvan az RPK.
Azért követi a kék pontokat mert azokat hamarosan elviszi a túlvilágra.<#nevetes1>#nevetes1>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Viszont igazad lehet!😊 Illetve nekem még ez se jutott eszembe.😛
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
De lehet, hogy az aurájuk!
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
belinkelek 2db smile-t arról is prütykölés jutna az eszedbe!😉
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ez még mindig csak azt jelenti, hogy kirúgták a serverrõl! 😉
Valaki tudja mi ez? Vagy csak sima PhotoShop átverés?😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
vazze nem fûtöttem be!!!...bent 23 fok, kint 17...minek linkelek neked képet, ha nem látsz...tudom öreg vagy, de akkor is<#buck>#buck>
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Egyetlen dolog maradt amit sehogy nem tudok megoldani: 😞
Punkbuster - kicked for 0 min - CORRUPTED FILE / MEMORY - 81301
Ezzel vag ki 1-2 percen belul minden szerver.
Amit a FAQ es a PB BF2 faq-jaban irnak mindent kiprobaltam de semmi hatassal nem volt ra.
Vlkinek volt ilyen esetleg es hogyan sikerult megoldani.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
shrek te is követheted,max.nem jáccok csvel csak HL2 DTM-el😄
Landor:akkor lehet mégse olyan rossz hír,a FF elõre tudja a tutit😄
Azok a csapatok akik érintettek az Infantry Kupákban illetve a Ranglétra infantry részében, azok látogassanak el a http://huncup.clanwar.hu oldalra. A választható Infantry mapok listája erõteljesen módosulni fog.
Alap mapok:
1. Strike at Karkand /16-os méret
2. Gulf of Oman /16-os méret
3. Sharqi Peninsula /16-os méret
4. Mashtuur City /16-os méret
---Custom mapok:
5. Course of the River /32-es méretben
6. Cult Site /16-os méretben
7. Oil Platform /16-os méretben
8. Street /16-os méretben
9. Al Khafji Dock 2
Tippem szerint most vagy a végleges 1.4 jön napokon belül, vagy a BETA3..<#nevetes1>#nevetes1>
-tRs-Landor
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
az extra fícsör meg az, hogy 10bõl 9 szerver meghal 2-3 perc után connection problemmel ha felmegyek...
de szerencsére azért akad még néha pár vodnikláma, akiket jól belehet alázni...ez visszahozza az életkedvemet <#mf2>#mf2>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
PSN: s3ctorHU
És helivel??? Én nem birok eltalálni semmi különösebb célpontot!!
Padig mióta gyakorolom?
Lob Sebivel még kamikazét is csináltam mikor én vezettem elõször és utoljára játszottunk együtt!! (Nem szoktunk, nem wok klán tag)
igaz volt a tank elõtt egy oszlop<#hehe>#hehe>
http://bf2s.com/player/swy/
én is néztem.
biztos lehagyták.
amugy bétát nem szoktak feltenni!
ez az ugribugri még a bf realitásától is olyan messze van,mint a makkom Jeruzsálemtõl...aki ugribugrit akar,menjen UTzni,abba lehet 150 méterest is ugrani baze'
ez meg hogy lehet???
?
?
?
csak nem rögtön bajban vagy, ha nincs célkereszt, és kissé megfontoltabban kell játszani? 😄
az a baj, hogy egyre kevesebb különbséget látok közted, és a vérpistikék között 😛
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.