Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uhh... bocs ekkicsit elragadtak az indulatok.
tehát sorendben a következõk kimaradtak:
-vel +fel
amerikai oldalon
-ahvarodat +haverodat
-foglalhatú -foglalható
a vesszõket meg tedd be ahova gondolod...

aut viam inveniam aut faciam

jahh és a fele nem fog tunni müxxeni mert a másik felében van a játékosállománya 😊) .. tényleg lehet cb-n több klán égisze nyomulni?

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

nem barátom. de miután harmadszor robbantam vel shaggyvel felszállás közben a sárki mexikói oldalaán az azt hiszem teljesen lefedi a nem foglalható bázis támadását. amerikai szó nélkül tûrtük pölö a tévétorony "nagyon profi" körbefregelését helivel.
utána meg karkadon találtalak téged és farkaskölök ahvarodat MEDICként a nemfoglalható bázison. talán gyógyítani akartad az artyt.
ha ennyi játék utén se tudod akkor elmondom a kiskarika áthúzva egy bázis felett azt jelenti, hogy az nem foglalhatú. ne hasalj oda a zászlóhoz és ne is keress semmit odabent ha nem spec ops vagy mert így jársz. a szabály az szabály.
érdekes hogy rajtatok kívül ezt mindenki képes felfogni és jókat képes játszani.

aut viam inveniam aut faciam

De egyebkent meg normalis gyerok volt. Regebben is joparszor jatszottam vele, es ugy emlekszem, akkor emberi modon kozlekedett(vagy repulovel).

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Me0w
Az egy faszlama, ne torodj vele.

Together we'll fly someday...

Kovács legény
Haboskakajósat!

Némá van mán ienis hugy HEG?
kéne csinálni még legalább 20 klánt hogy a ladderek teli legyenek magyarokkal😄

www.czekoart.hu

Az is lehet, hogy csak hasznaltal egy olyan karaktersort a kerdesedben, ami rajta volt a tiltolistan.

Mas: A hasalva szokdecselo VB friss remenysege a mi Cram0 baratunk. Tegnap ugy anyaztam ra a voipban, hogy a tobbiek nem ertettek, mert berecsegett a hangerotol. Wakeen hasalt a partoldal aljaban, en meg fontrol elkezdtem szorni P90-el. Mesterloveszzel volt, es egy ures pisztollyal integetett felem. En fegyelmezett rovidsorozatokkal lottem, o pedig lelkes brekeles kozepette ujratoltotte a pisztolyat, es lelott. Ez alatt kb. 20-25 lovest adtam le ra olyan 25-30 meterrol. Kurvara johetne mar az 1.4!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

HTS s3rg1nh00
szvsz a PB hülyeségeket csinál mostanában...akit kéne azt nem fogja meg,de akit nem kéne/nem is csítel,azt igen...BJ játszott velünk több gyakon,és azért nem ment neki olyan überfaxán,h.csíteljen...na majd rákérdezünk,bár nemtom:S
hehe,nemrég játszottam TSH-n(The Slaughter House-24/7 wake),és voltunk kb.16-an,amcsi oldal kempelt 1 zászlót...és ez így ment az egész körben...elkeztünk tök normálisan kérdezõsködni,h.mivan,mert volt olyan,h.a csapatból mindenki halott volt,de nem foglalták el a zászlót...mikor erre rákérdeztem,azonnal jött a kick,Watch Your Language indokkal<#wilting>na ide se megyek többet...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

atomboy
Ismeros a neve. Mintha lattam parszor ezen a forumon.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Fsensei
Valaki nem tudja miért nem érkezik meg az e-mail amiben a regisztrációs kód van bf.hu-ra?Mert így nem tudok regelni.1 hete próbáltam az nem jött meg tegnap ezért csináltam még kettõt egyet ismét freemail-os e-mail címre egyet meg hotmailosra de ma se jött meg.Nem tudja valaki hogy miért????

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

HTS s3rg1nh00
vaze'30 osztva 0,5-tel az 60...meg tíz akárhogy számolom 70..😄
mellesleg a nyelvörõket nézzétek meg😮 nem rossz😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

erdos
Hát pedig csúnyán köztük van a helyes, ha ott lenne a 25 meg is etted volna...<#mf2>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

schrank
életem elsõ nyári szünidõs transzport járgánya <#taps>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Zs0lt1
nna azért ez mondjuk lol:
Ha 30-at elosztod 1/2-el, és hozzáadsz 10-et, mennyit kapsz ?
válaszok:
10, 35, 50, 70, 90.
asszem valaki kurvára tud számolni. 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Fsensei

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

<#wilting>
Fsensei

"ezek a válaszok nem csak a jelenlegi intelligenciádat árulják el, hanem a szerelmi életed jövõjét is" <#wilting>

Öcsi fogja Csöpi csöcsét, Csöpi fogja Öcsi pöcsét; kemény volt a Csöpi csöcse, felállt tõle Öcsi pöcse.
mind hülyeség 😊 én csak a bárkásat rontottam el, azt hittem noé bárkája, ezért jelöltem 😄
Fsensei
Ahogy belinkelted nem nehéz mert ilyenkor általában többször átolvassa az ember mert rájön hogy beugratós.Nekem 9 sikerült, de a baseball szabályait nem ismerem és ez a megoldás sztem hülyeség:

Az orvos ad 3 tablettát, hogy félóránként vegyél be 1-et.
Hány percig tartanak a tabletták?
60 - Kezd az elsõvel, majd 30 perc múlva vedd be a másodikat, újabb 30 perc múlva a harmadikat

Mert az utcsó tabletta is hat valamennyi ideig...Meg az se derül ki hogy mennyi ideig hat egy tabletta abban a csávóban, mert a gyógyszerek hatásának a hossza függ attól, hogy ki veszi be...Nem mindegy az hogy egy csecsemõ vagy egy 200 kg-s szumózó...

<#taps><#levele><#hehe>
- Kérem, hogy minden válasza legyen orális, rendben? Milyen iskolába járt?

- Orális.
erdos
8 a 11-bõl <#taps>

koschwarz
nem tudom
<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

A te találatod : 10 a 11-bõl
A te eredményed: Aoooo, csak nem szeretnél közénk tartozni?
igen azt is rendesen be kell tanulni majd ezekhez képest a cult meg kifejezetten eccerû lesz 😊)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

iq teszt. mondjéátok emnynit értetek el.
Uj fogas:

PsB:5475 V008B5B1B | BlackJack | 212.40.114.41 | GAME HOOK #125003

Fsensei
Remélem hamar sikerül szerezni egy szervert ezekhez a mapokhoz mert nagyon jól néznek ki😄

Fsensei

Running
Figyelem!

Azok a csapatok akik érintettek az Infantry Kupákban illetve a Ranglétra infantry részében, azok látogassanak el a http://huncup.clanwar.hu oldalra. A választható Infantry mapok listája erõteljesen módosulni fog.

Alap mapok:
1. Strike at Karkand /16-os méret
2. Gulf of Oman /16-os méret
3. Sharqi Peninsula /16-os méret
4. Mashtuur City /16-os méret
---Custom mapok:
5. Course of the River /32-es méretben
6. Cult Site /16-os méretben
7. Oil Platform /16-os méretben
8. Street /16-os méretben
9. Al Khafji Dock 2

//Cult Site nálam minden beállítás mellett akad, single-ben is, nálatok nem? Ha igen sajnos ki kell venni a listából.
Gondoltam Operation Yellow Dragon-t betesszük helyette, de annak meg továbbra is join-nál crash problémája van, van csak a bf2 szar?? Majd megnézem még1x.

Fsensei
Én vagyok a HEGesztõ😄

erdos
No, te is tagja vagy e HEGemóniának? <#fejvakaras> <#hehe>

MIlyen pályákról beszéltek?
Running
- Próbáljuk meg kellõ számban összegyûlni a hétfõi versenyekre mert le fogom zárni ha megint 5-en leszünk. Nem éri meg a ráfordított idõt.

A Vény #2 szerverén HÉTFÕNKÉNT 20:15-kor kerül megrendezésre a Dogfight és Desert Storm ladder. Az egyéni versenyek eredményei már rögzítve lettek és ez a verseny a ladder alá fog kerülni. Vagyis hétfõnként lesz repcsi és heli, mindenki jöhet aki tud, a körvégi k/d-kból pedig egy rangsort fogunk készíteni, ami majd a huncup oldalról lesz elérhetõ.

Mapok: Letöltés menüben. /Szerver: VENY #2 , IP:195.228.74.138
TS: 193.109.252.107:8775 //alap csatin leszünk

Fsensei
Nah igen az a fúrótorony az nagyon igéretes, de azért az a street se lesz egy utolsó😄

Fsensei
Nem a JCSR-rõl hanem a |H|EG-rõl beszéltem😄DD

erdos
holnap lesz, rosszul tudod. eejnye. <#gun>

akkor nagyon láma szerveren jácchat hogy a spawnolásnál simán otthagyhatja mert ománon mec oldalon jáccik messze a legtöbbet vagy nem számit hogy soxxor meghal mert amikor meg jáccik akkor überfaszán tolja

jahh és 100perc a körátlaga!! 😮

Ruming: jóó kis inf mapokat találtatok !!! az fúrótornyos az nem lesz eccerû

Újfent képzavarban vagy schrank.. a BF2-t játszom(játszottam) "divatmajmolásból", mert mindenki elhúzott a vietnam szerverekrõl bf2zni ;(
bfv never die <#kacsint>

-tRs-Landor

Fsensei
Jah és köszi a -es adminoknak a tegnapi játékot Sharqin.Miután nem tudtak kiszedni a helibõl rámfogták, hogy BC-zek és utána kickeltek egy most lövöldözzél indoklással...Kezdem érteni Zero miért anyázott...

Fsensei
Hát ma lesz egy CB-meccsünk ha jól tudom

Fsensei
Ha megnézed a SPM-jét rájöhetsz hogy ez a csávó nem játszik a gépel csak lespawnol és otthagyja, mert még a leglámább játékosoknak is van minimum 0.75-ös SPM-je.

szerintem jó pojjén vót 😊 de mit vársz ezektõl?? 😄D

HJ(anek?!): nézd meg a victims-enemies részt 😊) a sok kis lámi egymást tolja valami félreesõ szerveren

lamika a saját marha fogalmazványodra írtam azt a poént
"csak azután hogy update-tem a vasat"
ezt a sok gyengeképességût <#levele><#nevetes1>

-tRs-Landor

hú, 6000 órát játszott és csak ennyi pontja van? nekem 300óra játékkal volt 60000
nesze nektek egy igazi kocka 😞( 17óra napi átlaggal én ennyit egy honapban ha jáccom összesen ranked szerveren

gyógyreggelt 😊)

és hol nyomulnak?? cb-n? vagy simán csak páblik lámulás?

Xian kérj meg valakit hogy jáccon sf-szerveren az accountoddal pár másodpercet és akkor megkapod az ánlokkokat, amúgy csak ezért felesleges megvenni