Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
alt+f4<#idiota>

Hogy lehet a sniperrel zúmolni??<#nemtudom>

[IRAM] leader

jappy
Nem kéne ezzel a kicsi csákóval ennyit foglalkozni. Hihetetlen, hogy egy visszamaradott ennyi embert megmozgat....Bannolni kell innen is meg onnan is és kész. Látszik, hogy két olyan ember próbál meg érvényesülni akiknek semmi tapasztalatuk nincs az igazi élethez(sose dolgoztak). Rózsaszin felhõk közt osztogatnak gagyi észt. Szánalmasok. Emlitést se többet róluk!!!!

jobb ma egy sör mint holnap kettõ

:-DD

Running
Joe nekem miért nincs kirájlányos ikonom a nevem után?<#rinya>

:-DD

Running
A remény hal meg utoljára. <#vigyor>

havercsotány
orvosi :) OHMEGÁD A Kenny szereti ha sokat emlegetik ,ez valami átmeneti dolog nála, majd kinövi .Az fõsuli meg a gép nélküli hetek ,elcsalják kocsmába ,csajozni stb.megváltozik.<#wave>

Running
Vannak még olyanok akik maguktól is képesek kitalálni az okokat. Látod Fuji, te még az orvosi egyetemeddel se jutottál el idáig, sõt nem is fogsz sose...

<#eljen>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

sydac
Mit legaljazol te kisfiu? Szerinted a venybol BARKIT erdekelsz annyira, hogy csinaljon egy alnevet? (ami egyebkent vicces:) ) egyaltalan mi a fasz (esetedben kispiciszintelathatatlanfaszocska) bajod van neked a vennyel?
Az meg, hogy ki lettel bannolva nem olyan nagy es varatlan dolog, inkabb azt nem hiszem el, hogy ennyire nem szocializaltak a szuleid... leforditom neked a "nemmszarunkazasztalra" hasonlatot, hatha segit :
HA embereket (mert itt elsosorban mindenfele EMBEREK vannak nem pedig a jatekert elo es lelegzo PROGAMEREK akik persze nem lebecsulendok) minden ok nelkul anyazol meg sertegetsz, AKKOR azok nem fognak teged kulonosebben kedvelni ES ugy dontenek, hogy nem akarjak latni a neved azon a KOZOSSEGI ELMENYEKET nyujto (nem csak PROGAMER WAR-oknak helyt ado)szerveren.
Mondhatod, hogy te csak a (altalam nagyra tartott) THC-sokhoz jottel be es nem erted ez miert zavarta a szerver TULAJDONOSAT. Bar en nem beszeltem sem vele sem Runinggal a banodrol van egy tippem miert zavartad oket: mert van egyfajta ertekrendjuk (gerincuk) es nem csak azt neztek, hogy a TSen csak egy szobaban vagy hanem azt is, amit itt muvelsz es ezek utan donthettek ugy, hogy az o penzukon uzemeltetett TSen te ne erezd jol magad.

HTS s3rg1nh00
akkor valamelyik olyan pillanatban sikerült mondanod,amikor épp mással voltam elfoglalva<#miaz><#vigyor5>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Metalmilitiakid
mondtam , hogy nem õ volt a hobbitka , azért néztem amikor mondtad a parkban ....

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

OrionHungary
csak szeretnéd

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

nm.

[IRAM] leader

HTS s3rg1nh00
nem:)
lehet a milka vót,csak elfelejtette mondani:)

Hát most éppen pinát válogat, na mindegy...:D
schrank
faszt válogatsz <#vigyor5>

Herold
Csinos lehetett 40-50 évvel ezelõtt.

schrank
karfiolos lábszár petyhüdtbõrpástétommal <#finom><#hehe>

denevérasszony?? :O

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Zerénd

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

schrank
az anyja a tied lehet de a nagymutert már lefoglalóztam <#ejnye1><#hehe>

HTS s3rg1nh00
kösz:)

Zerénd
Te mekeke! Anyukád jól néz ki?

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Neked is nyád! <#mf2>

Zerénd
Nyád <#mf2>

Pedig szerintem Te kérdezted, hogy kamu, vagy tényleg én voltam-e...
Azt az irodában adják...az önk is onnan kéri,támogatás megállapításhoz.

[IRAM] leader

HTS s3rg1nh00
hát nemtom,én nemkaptam ilyen pmet:)
akkor zry:)

McKenny
nekem ma több mint 3 hszemet törölte a parsztgazda mert beégette volna a 20 éves múltal rendelkezõ bfes csapatot:D

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

Te figy, tudom, hogy most azt hiszed, Veled járok egy suliba, de írtam már PM-ben is, hogy csak poén volt az a gólyatáboros dolog. :D Amúgy ilyeneket a sulik általában a gazdasági irodákkal intéztetik, gondolom Nálatok a hök (talán helyi önkormányzat? :D) lehet ennek megfelelõje. Mégegyszer bocsi :D
Fujiryu
Arra, hogy értelmetlen hülyeségeket beszéljetek ez a topik is tökéletesen megfelel<#vigyor2>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Herold
Fuji közben vérfürdõt rendez a saját topikjában. Már vagy 3 hozzászólást törölt. <#hehe>

HTS s3rg1nh00
ha még netán tudnál válaszolni holnap reggelig,iskolalátogatásiért a hökbe vagy a diákirodába menjek?:)
(sportnapra kell,mivel késõbb adtam fel a pénzt a diákra,és még nem jött meg<#vigyor5>)

óó, akkor te már nagy öreg vagy:D

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Manoboy
V.179 és Mohácsi TE! <#hawaii>

havercsotány
beteges :)

Ez engem is érdekelne...Mármint, tényleg. :D
Metalmilitiakid
A sok ULow a jobb oldalin Winamp megy TS meg All Seeing Eye .

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

hmm... elírták a nevem

honnan a rákból gondolod azt hogy vényes?? b3

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

mCkennny02
Majd ha lesz netalán még egyszer bf-lan party vagy találkozó ,és ott leszel ne félj meg fogsz ismerni <#ravasz1>
<#nezze>

\"falusi raj csávók\" ez lennétek ti azt hiszik hogy õk a már hájgok. haggyál már leszarom magasról mit irtok\". Hájg Full Pro Über Gamer

McKenny
miért nem irsz a saját nevedbe? tuti vmi legalja vény vagy orion.

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

melyik csoport és mi a csapatod neve?<#smile>

Manoboy
Komolyan mondom, egyszer megérteném a logikádat.
Te lenézel mindenkit aki itt van, itt meg mindenki lenéz téged, kivéve Fuji-t, de akkor meg a kérdésem a következõ:
MI A LÓ FASZT KERESEL MÉG MINDIG ITT!???
Komolyan mondom, most már egy ideje idegesítõ itt olvasgatni a faszságaidat. Az elején még talán vicces volt ,nem is érdekelt, de most már zavaró. Ott a háájjg topikotok Fujival, menjél szépen oda játszani, az itteni társaságot meg hagyd békén, SENKI még 1x mondom SENKI SEM KIVÁNCSI RÁD!
Ha ezt nem tudod felfogni és ezentúl akár csak 1 hozzászólást is befogsz írni, akkor azt kell mondjam, hülyébb vagy mint egy 5.-es.
Ennyire IQ mentes ember én még világ életemben nem láttam sokat. Hattrick nevû online foci manager játékkal is játszom, ott is volt hasonlók gyökér, de õt szépen benevelték és megtanították, mi az amit nem kéne és képzeld felfogta sõt egész össze haverkodott az adott emberekkel.
De te az évek alatt képtelen vagy bármire is, csak a játék és hogy te über pro vagy ,meg hájjg és mindenki más nyomi, meg unlow, stb stb stb.

Zolly!!! Tudd meg hogy bolsi vagy!!! Méghozzá k..va!!!!
Bocsi!!!Zerénd.

[IRAM] leader

Ha lehet valaki szóljon még be a Zully-nak is,hogy k..va bolsi...

[IRAM] leader