Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Valaki elküldené priviben(így megõrízhetõ az inkognítója a segítõnek) a plugin elérhetõségét, mert már unom õket.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Dzsó te meg mond má' meg neki...<#hawaii>#hawaii>
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
HF magyar csapatoknak:) legalább õk indulnak is vmin nem csak beszélnek.
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
jobb ma egy sör mint holnap kettõ
Ez nagyon betalált:-)))))))))
Már igazán csinálhatnál egy ilyen mozgós izét a nevem helyére, mert ez már nagyon régóta megvan :) tetszik ez is de az olyan hájgos <#vigyor3>#vigyor3>
"sry ha ok nélkül anyáztam, de tény hogy ti nem szerettek." majd ezek után :
miért ne lagaljázhatnák? mit csináltálatok ami miatt ezt nem mondhatnám?
(miért ne legaljazhatnálak le? Megmondjam, mit csináltatok ami miatt ezt mondom?)
-ragequit warról.
erre nincs mentség, még akkor sem, ha az épp a TSen lévõ inaktiv és próbaidõsök játszottak többségében. DE kapaszkodj meg : ez nem tesz senkit sem legalja emberré... ahogy TE sem válsz legalja emberré mikor Kegyetlen meg Fityó szarrá szopat repülõvel és te abban a pillanatban lelépsz a szerverrõl amint a halálaid száma meghaladja a pingedét
-3an próbáltaok stat paddolni rajtam publik közbe,de amint feleszedenk lelövöm mind annyíótokat egymás után többször ugyan ebbe a helyzetbe
(3-an próbáltatok statpadd-olni rajtam publik közben, de amint felélesztettek, többször egymás után lelõttelek titeket -ez nagyon nehéz fordítás volt, kb. mintha a Gyûrûk urát olvastam volna eredetiben-
Ez ha jól tudom ez rögtön az után történt, hogy itt az SG-n baszogattál pár embert akiknek ez nem tetszett, és ahogy hallottam a TS-en nem éppen te voltál az aki jól szórakozott a dolgon :D (ragequit -micsoda ÜBERPRO szó- a következõ körben :D:D:D)
és végezetül csak neked:
fel én adom most kommunációk weled te. kelljen nekem megnemvédenem klánt megint, nekd kell reskened más szorakózást.
Noob, ha akarod neked elküldöm privátban...<#nezze>#nezze>
Csak azért könnyebb, mert õk is szilikonalapúak. :)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
ott bassza meg az isten ahun van.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kenny: Emlékeim szerint én 2-3x-szor tuti leszedtem Rólad a VeNY-t, akik épp paddoltak, nem azért mert sajnáltalak, vicces volt nézni ahogy küzdötök, Manuval kb 2 percig röhögtünk a dolgon, de utána meguntuk, hogy paddolás van a szerón. Amúgy tényleg nem értem, miért pont a VeNY-t szeded elõ az álnick miatt...Vagy csak úgy tippeltél? :-)
Bala: Ahogy mondod, olyan adminjogokat adok, amilyet akarok, ha úgy tetszik, csak warning jogokat is adhatok vkinek...:-)
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
-ragequit warról.
-3an próbáltaok stat paddolni rajtam publik közbe,de amint feleszedenk lelövöm mind annyíótokat egymás után többször ugyan ebbe a helyzetbe
-stb.
Már rég abbahagytam volna ,(állítólag drang szerint van ilyen) ha joebacsi megmondta volna ki irkál e nevebe.(mert drang szerint van ilyen admin progija)
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
asszem adminjogon belül is lehetnek szintek. pl csak kick-elni tudsz,ban-olni nem, vagy csak mapot váltani tudsz... stb.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Én speciel számlázok, azért vagyok most délelõtt a gépnél.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Meg mondjatok par magyar klant...