Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrionHungary
ezt csípte el Matteo

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

mackosajt
Hát, aki a PC-hez is hülye, annak persze, hogy jobban adja egy sablonos kütyü... a sok teszt mind hazudik.

Valaki elküldené priviben(így megõrízhetõ az inkognítója a segítõnek) a plugin elérhetõségét, mert már unom õket.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

OrionHungary
csak kipróbáltam hogy fest de nem voltam vele elégedett...

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Deköcsög. :D
OrionHungary
ok

Drang
Hát ezen halálra röhögöm magam... mé nincs ortós smile az illene erre a hszre.

Dzsó te meg mond má' meg neki...<#hawaii>

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

McKenny
OC inf csoportok,mi:liga1,csoport cébe vagyunk.
HF magyar csapatoknak:) legalább õk indulnak is vmin nem csak beszélnek.

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

Fujiryu
Mozog a mostani is :)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

SigS
csak ha ma este szûz <#kuss>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

Fujiryu
A következõ hozzászólást kihagyhattad volna...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Adjál már kicsit nagyobb sávszélességet feltöltésnél.Ez a fél megás elég szopó :)

jappy
véletlenül nem tudod miért kell nekem állandóan kuláznom??

jobb ma egy sör mint holnap kettõ

jappy
"te abban a pillanatban lelépsz a szerverrõl amint a halálaid száma meghaladja a pingedét"

Ez nagyon betalált:-)))))))))

sydac
Orion!
Már igazán csinálhatnál egy ilyen mozgós izét a nevem helyére, mert ez már nagyon régóta megvan :) tetszik ez is de az olyan hájgos <#vigyor3>

sydac
na még1x utoljára... (zárójelben a fordítás, hogy mindenki értse mit szerettél volna mondani)
"sry ha ok nélkül anyáztam, de tény hogy ti nem szerettek." majd ezek után :
miért ne lagaljázhatnák? mit csináltálatok ami miatt ezt nem mondhatnám?
(miért ne legaljazhatnálak le? Megmondjam, mit csináltatok ami miatt ezt mondom?)
-ragequit warról.
erre nincs mentség, még akkor sem, ha az épp a TSen lévõ inaktiv és próbaidõsök játszottak többségében. DE kapaszkodj meg : ez nem tesz senkit sem legalja emberré... ahogy TE sem válsz legalja emberré mikor Kegyetlen meg Fityó szarrá szopat repülõvel és te abban a pillanatban lelépsz a szerverrõl amint a halálaid száma meghaladja a pingedét
-3an próbáltaok stat paddolni rajtam publik közbe,de amint feleszedenk lelövöm mind annyíótokat egymás után többször ugyan ebbe a helyzetbe
(3-an próbáltatok statpadd-olni rajtam publik közben, de amint felélesztettek, többször egymás után lelõttelek titeket -ez nagyon nehéz fordítás volt, kb. mintha a Gyûrûk urát olvastam volna eredetiben-
Ez ha jól tudom ez rögtön az után történt, hogy itt az SG-n baszogattál pár embert akiknek ez nem tetszett, és ahogy hallottam a TS-en nem éppen te voltál az aki jól szórakozott a dolgon :D (ragequit -micsoda ÜBERPRO szó- a következõ körben :D:D:D)

és végezetül csak neked:
fel én adom most kommunációk weled te. kelljen nekem megnemvédenem klánt megint, nekd kell reskened más szorakózást.
Noob, ha akarod neked elküldöm privátban...<#nezze>

0Fritz0
Nem igazán.
Csak azért könnyebb, mert õk is szilikonalapúak. :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

ahha .. már értem miért könnyû letölteni a pléjboj csajokat .. mert fotósopva vannak :o)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

schrank
nem-nem , a zinternetes laggokért a sok granny poresz a felelõs , mert azt a rengeteg szarkalábat,ráncot, karfiolos végtagot , ödémát mind meg kell jeleníteni akár a képeken akár a videókon és ugyebár a részletességnek ára van <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

jappy
uff, csak minden 2. szót irtam helyesen:-)
ott bassza meg az isten ahun van.

jappy
mert nem illik és mert egy szar kis taknyos csira vagy. Apádat is legalázod te fasz? A 20 év korkülömbség miatt se legaljáznék fütyi. Élõbe mondanál ilyet neki a szemébe nizti leszálna a fejed a pofontól...

jappy
holnap este tûz?

tuttam tuttam .. hogy rohaggyálle :DD amikor belassul a zegész internet az miattad van :DDDD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Nálunk minden klántag admin, akiben én megbízok, akiben nem, az nem kapott jogokat...De mivel mindegyikünk 1.5-ön játszik, így be se tudunk menni a saját szerverünkre. :D Általában CC-bõl nézem a dolgokat, ha van idõm...Hétfõn 1.5-re áll a szerver, de nem fogok adminjogokat dobálni senkinek csak úgy, akár fizet, akár nem, sry...:-)

Kenny: Emlékeim szerint én 2-3x-szor tuti leszedtem Rólad a VeNY-t, akik épp paddoltak, nem azért mert sajnáltalak, vicces volt nézni ahogy küzdötök, Manuval kb 2 percig röhögtünk a dolgon, de utána meguntuk, hogy paddolás van a szerón. Amúgy tényleg nem értem, miért pont a VeNY-t szeded elõ az álnick miatt...Vagy csak úgy tippeltél? :-)

Bala: Ahogy mondod, olyan adminjogokat adok, amilyet akarok, ha úgy tetszik, csak warning jogokat is adhatok vkinek...:-)
Beers
:D

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

SigS
Tiltott felhasználó üzenetének megjelenítéséhez kattints ide!

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

joebacsi
a zinternethez :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

McKenny
azt mondta hogykiirja milyen iprõl jött a hsz...

"mert drang szerint van ilyen admin progija" de most komojjan mihez van adminprogija?? az SG-hez?????? :O

keni te nem szoktad elolvasni a hsz-d mielõtt elküldenéd?? nemkerek amit és ahogy mondod .. ehh haggyuk :|

McKenny
5800 se rosz:)
omniától jobban adja...

McKenny
miért ne lagaljázhatnák? mit csináltálatok ami miatt ezt nem mondhatnám?
-ragequit warról.
-3an próbáltaok stat paddolni rajtam publik közbe,de amint feleszedenk lelövöm mind annyíótokat egymás után többször ugyan ebbe a helyzetbe
-stb.

McKenny
sry ha ok nélkül anyáztam, de tény hogy ti nem szerettek.
Már rég abbahagytam volna ,(állítólag drang szerint van ilyen) ha joebacsi megmondta volna ki irkál e nevebe.(mert drang szerint van ilyen admin progija)

Running
Jaja, elég nehéz beadni a csajoknak hogy én egy kirájlány vagyok.<#vigyor>

:D

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

OrionHungary
mióta nem látom miket írsz nem is vagy olyan ellenszenves <#vigyor2>

annyi adminjogot ad a fõmufti(aki tudja a belépõkódot:D), amennyit akar. de csak úgy puszira nem szokás... vagy klántag vagy és akkor ugye közösen is fizetitek a szervert(normál esetben) vagy pusztán megbíznak benned és akkor kaphatsz admin jogot.

asszem adminjogon belül is lehetnek szintek. pl csak kick-elni tudsz,ban-olni nem, vagy csak mapot váltani tudsz... stb.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Fujiryu
Pont erre jó az iPhone. Ül az ember a metron vagy az éjszakain és ilyen szép hozzàszólásokat tud írni.Amire ti értelmesen reagáltok és máris kevésbbé unalmas az út vagy az elõadás :)

Herold
Szerinted milyen orvos lesz abból, aki kinevet egy súlyos beteg embert, ill. megvédi azt, aki kineveti? <#confused>

Herold
Ismerem ezt a típust. Le merném fogadni, hogy apa nélkül nõtt fel. Nem volt senki, aki idõnként felpofozza.

Zerénd
Milyen orvos lesz ebbõl a szarból ha egész nap a gép elõtt ül??? Van pár ismerõsöm aki a potén tanul, nekik ilyenekre nincs idejük, mert csak. De fudzsi? Arra talán jó lesz, hogy a seregbe beadja a bakának a lószérimut.

Én speciel számlázok, azért vagyok most délelõtt a gépnél.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Fujiryu
Képzelem milyen jól mehetett a pia és pina akció, ha ennyire nem tudod kiengedni a feszültséget, hogy kibannolod Kennyt, amint meglátod TS-en.Inkább erkölcsrendészes ikon kéne a neved mellé :)

Fujiryu
Rankedot nem, de normál szervert ami elbír 7-8 embert tudsz csinálni :)

nandorb
ugyanmar,nem lehet csinalni,rankedot?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

nandorb
hu,es hogy van az hogy a EA HUN clan mindegyik tagja admin,azok is fizzetik vagy hogy?

pl beszállsz a bérleti díjba...

OrionHungary
bérelsz egy szervert

OrionHungary
"Droidoknál, és a lázadóknál dupla olyan messzire láthatunk, mert kétszer is lehet zoomolni!"

nandorb
hogy lehet ADmin lenni a szerveren?

Running
nandorb
A magyar ranked szerverekre nincs vmi. megoldas a teamkillezokre? pl. agresszivabb szerver...

Meg mondjatok par magyar klant...