Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[IRAM] leader

mCkennny02
Mert Én vagyok a Hájg<#nezze>

\"falusi raj csávók\" ez lennétek ti azt hiszik hogy ők a már hájgok. haggyál már leszarom magasról mit irtok\". Hájg Full Pro Über Gamer

mCkennny02
Nekem Õ az unlow

\"falusi raj csávók\" ez lennétek ti azt hiszik hogy ők a már hájgok. haggyál már leszarom magasról mit irtok\". Hájg Full Pro Über Gamer

ÉN vagyok az ulow .. õ hájg

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

mCkennny02
unlow<#lama><#mf1>

McKenny
érintett fél? kik azok? akik csak fórumban olvasnak? egyszer nem játszottak velem tsen? attól hogy titeket lenézlek attól még azokkal akikben látok vmit azokkal jól elvagyok

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

szerintem nem akarod te azt igazán. elég hirtelen ember vagyok. ne keresd a társaságom.

don\'t panic

McKenny
egyszer gyere már be tsen thc szobába.

mCkennny02
Hehehe ezt jól benyelted, te unlow <#lama>

Ne haragudj <#wow2>
szerintem a ts-re is kár feljönnöd ilyen hozzáállással. hányévesvagy? 5? <#fejvakaras>

don\'t panic

Running
Na má mé bántod a szegény feketéket?<#vigyor>

McKenny
mikor voltam utoljára a szobátokba tsen? soha.
nyomorék vagy.

Zerénd
<#eljen> egy fekete törölve 😄

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

schrank
nnna b+ "sharki..." szégyeljed magadat <#ejnye1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

OrionHungary
Thunderbird, Dalian Plant, winamp torrent

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

fogalmazzunk úgy hogy lényegesen kevesebbet késik 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Fujiryu
Ventrilo hájgabb, mert ott nem késik a hang 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Az DalianPlant Main Entrance és szerintem az egy adminprogi jobboldalon, és Teamspeak meg egy winamp 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

winamp?<#nemtudom>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

A szélsõ CRT-n Utorrent, vagy valami hasonló megy szerintem, a középsõ monitoron BF2, talán Sharqi, de a mellette levõn mi? <#nemtudom>
najó, melyikõtök az?

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

OrionHungary
itten van a script meg leírás hogy kell használni http://userscripts.org/scripts/show/31642

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

😄

még nem unlockolta, ebbõl is látszik, hogy van még mit fejlõdnie.<#nyes>

Nana, Neked még nem szabad, jellemerõsítõ hatású számodra, ha olvasod õket. Majd ha elérted a Lvl 90-et, majd megkapod ezt is.<#awink>
Running
<#vigyor> - ezt hogyan kell, beállítanám én is. Elegem van már mindkét srácból.

OrionHungary
hangosabban mert nem hallom <#nemtudom><#vigyor2>

jappy
csinálj egy külön hájg ts-t a kis köcsögeidnek<#mf1>

jobb ma egy sör mint holnap kettő

Herold
Nem unod még a homoszekszuális szeretõ szerepét? <#mf1>

jappy
kolbászt sört ide vazze...

látom nem adod fel. hát legyen.

don\'t panic

OrionHungary
szerintem az is köcsögöt jelent mint a hájg de csak tipp mert nem értek taknyosul <#idiota>

Fujiryu
Nem unod még a sértõdött királylány szerepet?

jappy
Iiiigazad is van...

OrionHungary
jó ötlet de keveslem a összeget <#hehe>

Nade urak. A többség szava döntõ szerintem a TS-en. Ha nem tudtok megegyezni az SA jogokat bevonom mindenkitõl és a kérdéses helyzetekben majd döntök én mint passzív tag. Ez jó lenne? Szerintem nagyon nem. Hozzatok valami kompromisszumot. Aki meg tényleg nem tud olyan stílust felvenni ami mindenki számára tolerálható a TS-en, annak nincs itt helye.
Az érintettektõl kérek valami visszajelzést ami remélem pozitív lesz. Ne egymásra dobáljátok a sarat.

don\'t panic

<#mf2><#banplz><#idiota>

Running
Csak a mihez tartás végett, jobb lenne ha kicsit meghúznád magad, mert a TS egyelõre még nem tiéd, hanem Tubié, és a volt GBC-é aktív tagjaié, akik Jean kivételével Hordások.
Mivel minden érintett fél egyetért abban hogy Kenny nem kívánatos személy a TS-en, több indok miatt, így ki lesz tiltva és kész.
Senkit nem érdekel, hogy ez tetszik e neked vagy sem. Ha még egyszer feloldod bárkinek a bann-ját Tubi, Jean, és a Hordás adminok engedélye nélkül, te leszel a következõ aki bann listára kerül. Az admin jogodtól pedig már most nyugodtan búcsúzzál el. Nincs több mondanivalóm számodra.

jappy
eccerü a megoldás. ne csak kennyit bannold hanem a köcsögudvarát is.

Fujiryu
Hát amíg nem álltok elõ egy értelmes magyarázattal, addig ne lepõdj meg rajta, hogy a ban fél nap után eltûnik.
.
Én vettem le a bant és amíg nincs értelmes okotok arra, hogy miért legyen rajta azon kívül, hogy itt úgy viselkedik mint egy gyökér addig nem is lesz rajta hosszabb ideig...

Szóval örülnék, ha a kiközösítést máshol kezdenétek el, mert lehet, hogy ez a topik a tietek, de azon a ts-en nem csak a kk és az udvarhölgyei dirigálnak.Akár mennyire tetszik vagy nem, pusztán azért, mert utáltok valakit nem fogjátok bannolni...

Azé k..va jó lehet nem...kapcsolat megszakadt...valaki lecsúzlizta a galambot..<#violent><#taps>

[IRAM] leader

joebacsi
<#eljen>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Running
Nem hiszem hogy bárki tartozik neked magyarázattal.

Fujiryu
Szerintem a Budapesti T-Home-ot is le lehetne így gyõzni 😊

Fujiryu
Azért azt is elárulhatnád, hogy miért lett bannolva és kik hozták a döntést, mert amíg ezt nem írod le nem lesz rajta ban.Az a TS nem azért van, hogy az itteni sérelmeiteken felindulva bannolgassatok másokat, amikor a kedvetek úgy tartja.

0Fritz0
Körökre osztottnál nem. 😊
Meg amúgy is megszoktuk már a nagy ping-et.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Csak egy online játéknál nehézkes ,nem?<#fejvakaras><#nemtudom>

[IRAM] leader

0Fritz0
Ez is egy lehetséges vezeték nélküli kapcsolat. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

😄DDD