Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Nekem akkor szokott elmászni, ha épp másolok valamit crtl+c/v és mivel baszott gyors vagyok, mire a bal kezemmel megnyomom a ctrl+c-t, már a másik kezemmel a másik lapon görgõzök. :-)
(valamit véletlenül elállítottam?) csak az sg.hu ilyen...<#fejvakaras>#fejvakaras>
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Mondjuk azért vannak még lehetõségek abban amit mondtál :)
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
[IRAM] leader
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[IRAM] leader
[IRAM] leader
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Amúgy ne higgy mindenkinek,280 hivatalosan is AIX pálya van összesen,ebbõl használatban nagyjából 20.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
[IRAM] leader
\"falusi raj csávók\" ez lennétek ti azt hiszik hogy õk a már hájgok. haggyál már leszarom magasról mit irtok\". Hájg Full Pro Über Gamer
\"falusi raj csávók\" ez lennétek ti azt hiszik hogy õk a már hájgok. haggyál már leszarom magasról mit irtok\". Hájg Full Pro Über Gamer
Mi is készülünk opencupra,minden waron vmi "új" taktikát próbálgatuk.
Nagyon tudom unni hogy minden war elõtt 1óra atczünk, tegnap pl újj slt próbátunk, ki is kaptunk kereken 10tikettel. Pedig szedán megvertük õket a régi slekkel.1.,2.
Elméletileg ma lesznek kiadva a cq csoportok.
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
[IRAM] leader
Azt nem mondom,hogy jáccal nálunk,mert a mi szerverünk is áll,számomra ismeretlen okokból,ráadásul az admint sem érem el..de majd elindul..és akkor lehet ott is jáccani...ott garantáltan nem lesz ilyen.<#mf2>#mf2><#eplus2>#eplus2>
[IRAM] leader
[IRAM] leader
[IRAM] leader
[IRAM] leader
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu