Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a blúpörl? nemá 64ben a legszarabb kiállsz at-vel a félsziget végére és aratsz a bejövõ csónakok között :( csak akkor jó ha van amiknak kint is pontjuk

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

rám bizton nemszámíthacc<#vigyor2><#integet2>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Running
Na, amelyik félkegyelmû béefes jön Aionozni, az keressen meg. 25.-én indítjuk a HELLYEAH!! légiót. <#vigyor>

OrionHungary
Van 2 új pálya ami kib bejön Great Wall, Operation Blue Pearl nagyon fasza infantry-ban

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

OrionHungary
tegnap játszottam haveromnál 2 órát kb 2 hét kihagyás után. kicsit nehéz volt megszokni hogy én vagyok a szerver bénája <#rinya> ráadásul a bénázás csúcspontján feltévedt pár vény-es amikor épp 2/14-es K/D -m volt na akkor igazán elszégyelltem magam, utána azért 16/18 ra felhoztam...

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

OrionHungary
fejleszteni kell a szem - kéz koordinációd <#vigyor1>

koschwarz
kösz haverek tényleg az volt, hogy száradna le a láma kezem. az életben nem találtam volna ki.<#idiota>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Ugyan az...
Nekem akkor szokott elmászni, ha épp másolok valamit crtl+c/v és mivel baszott gyors vagyok, mire a bal kezemmel megnyomom a ctrl+c-t, már a másik kezemmel a másik lapon görgõzök. :-)

OrionHungary
vagy "Ctrl" + "+" és "Ctrl" + "-" vagy az alaphelyzet "Ctrl" + "0"

ctrl+görgõ?

koschwarz
mongya mán meg valaki, hogy hogyan lehet az hogy a firefoxban csak és kizárólag a sg.hu mintha nem a normál felbontásban (ami a monitor felbontása is) lenne, hanem sokkal kisebben?

(valamit véletlenül elállítottam?) csak az sg.hu ilyen...<#fejvakaras>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

azé hájg mert tisztán issza? :P
kóla tisztán<#kuss>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

havercsotány
kóla<#kerdes><#shakehead><#vomit>

Fujiryu

Mondjuk azért vannak még lehetõségek abban amit mondtál :)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Szerintem ülj ki az utcára és unatkozz ott...vagy kéregess,úgy legalább telik az idõ.<#eplus2>

[IRAM] leader

Metalmilitiakid
navazze itt ülök a plazaban és vrom sergit és unatkozom :(

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

meg egy pár ezer a miénken kívül..de mind1,nem sokáig lesz üres.

[IRAM] leader

A szerver üzemeltetõ.

[IRAM] leader

schrank
nem mindegy kijé ha úgy is mindíg üres ... <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Herold
Aszontad nem megy a szerveretek, és nem éred el az admint. Akkor most a DF az kinek a mije?

nandorb
az 1.5 nincs meg fent de felrakom

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Csak szépen sorban..gondolom az 1.5 már megvan..akkor AIX 2.0 client files,AIX 2.0 mappack és kész.Nálunk ennyi elég.
Amúgy ne higgy mindenkinek,280 hivatalosan is AIX pálya van összesen,ebbõl használatban nagyjából 20.

[IRAM] leader

A Digital Force szerveradminja nem én vagyok...annyira nem vagyok hüje...én csakis az IRAM szerverért fellelek,másodmagammal.

[IRAM] leader

Nálunk a "linkek" menûben mindent megtalálsz ami az AIX-hoz kell.

[IRAM] leader

HTS s3rg1nh00
lófax a seggedbe,2 303-as van...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

nandorb
nemjo valasz erre-gombot nyomtal meg...

mCkennny02
mindannyia legalja unlowok vagytok

\"falusi raj csávók\" ez lennétek ti azt hiszik hogy õk a már hájgok. haggyál már leszarom magasról mit irtok\". Hájg Full Pro Über Gamer

mCkennny02
unlow vagy!

\"falusi raj csávók\" ez lennétek ti azt hiszik hogy õk a már hájgok. haggyál már leszarom magasról mit irtok\". Hájg Full Pro Über Gamer

McKenny
noob utolsó hszére ment volna<#falbav>

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

McKenny
gl<#vigyor2>
Mi is készülünk opencupra,minden waron vmi "új" taktikát próbálgatuk.
Nagyon tudom unni hogy minden war elõtt 1óra atczünk, tegnap pl újj slt próbátunk, ki is kaptunk kereken 10tikettel. Pedig szedán megvertük õket a régi slekkel.1.,2.

Elméletileg ma lesznek kiadva a cq csoportok.

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

Herold
700 MB körül van felinstallálva, plusz attól függ mennyi mapot töltesz le.

nandorb
talan akkor igy kerdezzem Hany GB-t kell leszednem meg mennyi helyet foglal el felinstalalva?

Herold
A mapok is kellenek, de az alap mappackkal nem mész sokra, mert kb. 200 map van AIX-hoz.

Herold
Aszittem te vagy az admin. <#fejvakaras>

nandorb

hát nálunk nem...AIX2 fut és természetesen ha fent van az 1.5 akkor is tudsz AIX-ozni,mert a szerver már abban a modban(AIX 1.5 pach-el) fut.

[IRAM] leader

nandorb
hat AIX nelkul nalatok nem lehet jaccani? mien patch van nalatok 1.41 v 1.5?

Az egyértelmû cheat,nem tudom mia sza..ért jáccol olyan helyen?,<#nemtudom>
Azt nem mondom,hogy jáccal nálunk,mert a mi szerverünk is áll,számomra ismeretlen okokból,ráadásul az admint sem érem el..de majd elindul..és akkor lehet ott is jáccani...ott garantáltan nem lesz ilyen.<#mf2><#eplus2>

[IRAM] leader

nandorb
LoL,tegnap azon a teamkilles minden fele szar orosz meg mittom en jatkosok voltak ott millio auto jelent meg es erre mindenki KICK gamernoob90 lol,allandoan minden 2percben.a screenshoot felvevo meg nemmuxik...nemtom miert....

<#eplus2>csak egy cseppet ment mellé...

[IRAM] leader

Running
remélem gyõztök<#vigyor>

hát ja..annyi kb.

[IRAM] leader

szerdán lyácunk velük :D 8v8-t

nandorb
bazze az AIX meg mindig 2GB vagy menyi?

aha...kb. a megjelenése óta..<#mf2><#eplus2>

[IRAM] leader

schrank
képszellyétek ajixba az ágyuvaaa lehet zummolni <#love11>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

A Yeti által linkelt izében van egy link egy fórumra, oda tessék jelentkezni, köszi.
nandorb
akkor jelentkezek:)

MrYeti
kapni csak szifiliszt lehet, klán meg nem kötelezõ :)

Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu