Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrionHungary
<#papakacsint>

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

OrionHungary
Indexen futottam bele tanulságos írás...
"A mezei troll
A troll eredetileg az északi mitológiák emberevõ óriása, az interneten viszont azoknak a júzereknek a gúnyneve, akik beszélgetések szétrombolásában, és mások idegesítésében lelnek örömöt. Általában nagyon nehéz megszabadulni tõlük, mert a kóros figyelemkeresõ magatartás hihetetlen szorgalommal és kitartással szokott együtt járni, és ha százszor kidobják õket, százegyedszer is visszajönnek.

Kedvelt taktikájuk az adott blog teljes közösségének, a közös érdeklõdési körüknek a gyalázása - így kapnak a legtöbb figyelmet és reakciót, legyen az akár még az övéknél is durvább viszontanyázás. Tipikus példái a Comment:com-on rendszeresen feltûnõ júzerek, akik közlik, hogy õk már régesrég nem néznek tévét, és aki igen, az hülye. Mivel mindig akad valaki, aki nem tudja megállni, és visszaszól a trollnak, a megjelenése szinte törvényszerûen a kommentek személyeskedésbe és anyázásba fulladásával jár.

Viszont - akármennyire is tenyérbemászó, és kizárólag mások gyalázása és a figyelem keresése vezérli - a troll is csak ember, és joga van a véleményhez. Vagy mégsem? Két példánk közül az elsõben a troll a saját ars poeticáját határozza meg, a másodikban <7> pedig egészen finoman dobja be a csalit a C:C egyik posztja alatt, hátha valaki ráharap és visszaszól neki."

Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

gbc csabika
Azt ne mondd, hogy nem jött át a nyócvanasévekfíling😊

Hát ez...ez...ez gyönyörû ez e...<#hehe>

[IRAM] leader

Speciel sehogy sem megy,de nem az én hibámból...áll a szervegép már 4 napja...feltörték gonosz emberek<#mf2>

[IRAM] leader

vótmá 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

SigS
<#eplus2>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

SigS
brutálnagy betûk

SigS
Az a baj hogy lefagy a Resident Evil 5-öm <#rinya>

nandorb
lattom,neked jobban szokott menni az AIX szerver mint a tobbi.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

örülök a boldogságotoknak :o)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Aha...s pl. ha megkeresnéd??<#eplus2>

[IRAM] leader

Csak az a baj,másik lámakirály,hogy a pb-hez nem a pbweb.exe kell,mert a büdös életbe nem engedi be,hanem a pbsetup.exe,ami meg itt van e.

[IRAM] leader

setuh
nah karaly most emg bajom van az alt-tab-al.kene vmi fix hozza aszem linkeltek egy olyat is<#vigyor>

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Running mini image minek van ott? 😄 1.5-höz nem kell lemez...:forgófejû szmájli:
setuh
oks koszi tegnap ezen 404-et dobott ki de most jon 4.7 mb val😄

Running
setuh
adtok egy linket ahonnan gyorsan lejon az 1.5os patch eddig amiket talaltam mind 100kb/s-alatt jonnek.
koszi!

Ben007
kicsit bugos de nekem bejön jobban tetszik mint az AA2

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

SigS
Tessék te lámakirály <#mf2>

<#smile>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

nandorb
pbweb? en olyanrol nemhallottam...

McKenny
vista\win7 esetén futtasd rendzsergazdaként.
énis tegnap tértám át xprõl win7re. fajin eggyenlõre.
am ha ezzel se megy akkor ÚJ GÉP!

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

Nathan66
Hi! kellene egy kis segitség. Leszedtem a pbweb.exe progit, (legujabbat) de hiába frissiti a punkbustert, ugyanugy kidob a gameböl:/ punkbusteres hibaüzenettel

Kösz b34!
Odaült a kislányom, felvette a fejhallgatót és játszanom kellett vele vagy fél óráig, mert megõrült a zenéjéért. :-)
Közben kiabálta (mert ugye õ nem hall a fejhallgatótol:-)) hogy a kicsi repülõ nekiment a karikának...Mondom, neki vazze... :-)

OrionHungary

OrionHungary
Tegnap nyomtam patch-eletlen BF2 vel. Már el is felejtettem milyen baszott kemény volt a black hawk géppuskája, olyan területi sebzése van mint a GL-nek kb... <#eljen> ezt kellet volna visszahozni az 1.5-el

kivéve ezt, mer' ez nem talált...<#crazya>

pedal to the metal...

schrank
teljesen jó , hátulról 100%-os a találat ...

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Herold
Milyen az új AA? Próbáltad?

Ben007
mekbuzi valamikor említetted hogy aki béefben pro(láma) az más játékokban is jó úgyhogy ajánlom neked az americas army-t és ha abban is jó vagy akkor állva tapsolok

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

McKenny
ezért jó ha soha nem lépsz ki belõle csak ledobod tálcára😄

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

Drang
Vettem észre... lehalt az account szerver... 😊

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

EA HUN szerverek 1.5-ön.
nandorb
hu de szornyen nezzel ki,mennyel mar orvoshoz.

SigS

nandorb
a szerver atert 1.5-os patchre mar?

köszi, ezzel elleszek bf3ig<#taps>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

waze 😄 neked ha azt mondják sarokpad te azt érted shockpaddle 😄

ehunike lövöldözzé 😄

én jövök, de a tigris az enyimé. aztán legyen valaki engi aki kísér...

abban jácható

OrionHungary
szerintem kib szép a grafikája, és emellett ízléses is nem úgy mint a wow ... nem mondom hogy nekem bejövõs ez az mmorpg vonal de ezt megnézném...

OrionHungary
nincs otthon korszerû zinternet <#rinya>

OrionHungary
16 os méretben ment a szerveren így kimaradt a csónakos szopatás

koschwarz
de hát ez az aion egy wow csak szebb, nem?<#fejvakaras><#nemtudom><#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Pláne ha zsákmányolnak 1-2 csónakot. :-)