Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kovács legény
csocsiall!

www.czekoart.hu

erdos
félek hogy ez tovább tart, eléggé halódik a bf2, azt hittem tartósabb lesz...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Crem
Morgen!

Mindjárt itt van a Road to Jalalabad, szerintem ezzel kihuzzuk a POE illetve a többi mod-ig...

Ettõl függetlenûl jó volt a tegnapi ökörködés!😄 Olyan volt mint 18 éves koromban a disco-s balhék !😄 30 nézõ elött ment a keménykedés!😄

Szal' kösz mind a két résztvevõnek még egyszer a nosztalgiázást!😄DDDDDDDDDDDDDDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Boroskólás jóreggelt (TM)!<#integet2>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

"nyári szünet alatt remekül ellehetnénk vele sztem."

Ez igy augusztus 23. korul nem egy nagy mutatvany. <#zavart1>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

erdos
Ahogy Jeannak is mondtam és egy 3vs3-at jobban el tudnék képzelni, Squad a squad ellen, olyan pályán ahol:
1 két be nem foglalható + egy foglalható pont vagy,
2 egy be nem foglalható a támadóknak, a védõk meg két foglalhatót védenek.

3 embert összekapni nem nehéz és igencsak felborulhatnának a rangsorok, 3 remek assi minden klánban van.
nyári szünet alatt remekül ellehetnénk vele sztem.

atomboy
Lehet, hogy van igeny, csak fel kell merni.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

TDC Geronimo
<#levele>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mNzJean
Hát nem gondoltam ,hogy ilyen lessz a véleményetek róla ,csak egy ötlet volt amivel kicsit feldobtuk volna az unalmas hétköznapokat ,de ha nincs rá igény akkor nem erõltetem a dolgot .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

"a Battlefield család következõ darabja PC-re is és PSP-re is elkészül majd" WTF?
Remélem autotargetinget azért nem raknak bele, sok szar multiplatform kinyírja a pc-s játékokat 😞

Komolyan remélem hogy a Quake Wars tarolni fog, hátha a dice fégre kap egy kis konkurenciát, jót tenne nekik...

mesor
"unalmatokban"

Egyébként ebben van valami!

2142 helyett csinálhatna az EA új pályákat. Vagy legalább minden patchel adhattak volna ki új pályákat(amik ingyenesek, mert a booster packkek elég nagy bukások voltak).

Igazából én azért várom már nagyon a PoE-t, DC-t (többek között) mert kezdenek egy kicsit unalmasak lenni az alap pályák. Ezek a modok pedig új színt, változatosságot visznek elõreláthatólag a játékba.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

HTS s3rg1nh00
a)nem volt
b)nem várom
😊
bááár hátha jobb lesz mint ez a 142es mod vagy mi...ami a 2höz jön,tudjátok😊
legalább jobban bele lehet élni magad,nem a "vajon ez lesz 136 év múlva?"kategóriát fogja erõsíteni...😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Evogordon
Már biztos hogy lessz pc-re
Bocsi ha volt már

HTS s3rg1nh00
hm...jelenlegi helyzetemben nehéz csajozni(anyámmal összezárva,rám van csukva az ajtó kb.),én meg sajna nem vagyok húdeeljárós típus,ezért boldogítalak itt titeket(és ezért voltam pl.szerveren a legutolsó szilveszterkor is-még mindig jobb volt,mint anyám társaságát "élvezni"...nem hívtak sehova,mit tegyen az ember?na azért nem sajnáltatom itt magam tovább,jó volt veletek akkoris,soha nem felejtem el,szilveszterkor volt az elsõ 2 fregem repülõvel,azelõtt bele se mertem ülni...igaz egy épp felszálló repcsi volt Gulfon,de nem zavart és kurvára tudtam neki örülni😄DD

alma2
na nem mar, rossz egy egyszeru lanytol is hallani ilyet, de toled azert tobbet vartam 😊
tanuljal, ne mondd, hogy mindent tudsz ami erdekelne is a nagy vilagbol, es ne a nagyfiuknak valo piakkal kiserletezgess unalmadban, mikor fogsz padlot.
van meg egy masik alternativa is, bar az nehez ut lesz :p csajozzal, csak ne mond, hogy UNATKOZOL

szerintem

HTS s3rg1nh00
az valahol akörül lehet,amit most csináltam nemrég haverral:37 órán át voltunk folyton ébren😊 csak eközben még dolgozni is<#wow3>

uHs Gerzson
NA itt vannak az én képeim 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Ennél nagyonn ökörséget én meg életemben nem hallottam.
A 3 mûszakot majd élvezni fogod.

és a parádé? nálam az teszi fel az i-re a pontot, illetve a bónusz... de jó is lesz😊
erdos
naszóval akkor simaliba FRX gyõzelem, gratulálok. Hát akkor angliában nemzeti gyász van vagy mi? 😛

HTS s3rg1nh00
nem vagy vele egyedül...jelenleg én annyit tudok csinálni,h.várom a sulikezdést,és ez kurvára nem jó dolog😞((

Danee
ott még a HBA volt a bajnok 😊 bocsi ha idegesitelek, de unatkozok 😛

Kovács legény
ott nemvolt ien hogy ha többen vannak a zászlónal hamarabb megy le

www.czekoart.hu

Danee
ja viszont 1 ember annyi idõ alatt huzta le mint 10 😛

Kovács legény
és a zászló visszaszürkült ha nem voltál ott!

www.czekoart.hu

alma2
leszamitva, az elejen x ido "joytalansagot", a veteran knife megszerzeset karkandon, meg a legelejen, /mig itt is ugy orultem neki/, aztan a joy behalasi idoszakot, kiterest egy kis jet repulesi gyakorlatra, ha nem volt gunnerem, szerintem nagyjabol annyit toltottem gyalog, amig a helire vartam, vagy probaltam mindenfele modon visszaszerezni azt,
De lehet, hogy a masodik helyen a sok ejtoernyozesem van, mert meghalni se szeretek a heliben.
Ez lehet, hogy az en kockasagom, de legalabb igaz es oszinte 😊

szerintem

Még boldogult BF42-es idõkben készítettek direkt infantry pályákat, talán nem ártana a BF2 alá is csinálni egypárat, ahol talán még az 1vs1 nek is lenne értelme. Mivel 1 ember elég nehezen foglal zászlót, ha a védõ elbújik és a C4 megengedett..( nem is beszélve a kézigránátról).
Az inf. modban csakis lõfegyvereket lehetett használni ( még ha akartál volna, sem lehetett gránátot dobni, mert ki volt szedve).
Ilyen feltételekkel még sikeres is lenne az 1vs1 BF2 alatt sztem.

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

alma2
Koszonjuk a helyes megoldast, megjegyzem egy eletre 😊

szerintem

Cream78
"odateszek 3 calymore-t a zaszlo kore, /huh milyen ciki azt se tudom mennyi van a spec-opsnak 😊/"

Calymore szentem a snipernak van... 😄

Amúgy 5db c4-e van a spec csávónak..

alma2
bar mondhatnam erezd az ironat abban amit irtam, ha kicsit is ismernel, sikerulne, de igazad van, most csak elirtam 😊 3 db c4-re gondoltam.

szerintem

Ennek köszönhetõen mi vagyunk a legnépszerûbb topic újra😊

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Honnan van neked 3 claymore?

Ez mi?
Vigyázz a tetõn dolgoznak!?

alma2
Ha kicsit jobban belegondolok, a hotel gondolom vagy az elso vagy a masodik zaszlos pont karkandon, en vagyok a vedo odateszek 3 calymore-t a zaszlo kore, /huh milyen ciki azt se tudom mennyi van a spec-opsnak 😊/ na mindegy, aztan felmaszok valami tavoli helyre, vagy csak atmegyek a palya masik oldalara, o elkezdi lehuzni a szaszlot amit en latok is ugye, megnyomom a gombot bumm neki vege, nyertem, tenyleg izgalmas meccs lehet,foleg az ilyen porgos jateknal. Mit lehet ezellen tenni. en vagyok a tamado sniper leszek benezek 5 kilometerrol a kukaba is, hatha odabujt a mocsok eltelik 10 perc megunom, mert nem talalom es inkabb belesetalok a c4-be.
nem igazan ertem, hogy is gondoltatok ???

szerintem

Kovács legény
szerintem sincs sok értelme az 1vs1-nek,de ha valakinek tetszik hát csinálja

www.czekoart.hu

TS Zolly
Valaki valamit kitalál, az mé baj? Ha nem tetszik egyeseknek, mint pl nekem, nem kell benne részt venni. Biztos lesznek sokan akik beneveznek.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

atomboy
Latom, nem egyedul nekem van bajom az 1vs1 bajnoksaggal. A CS-t is azert hagytam abba...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

alma2
huh, elozmenyeket nem olvastam meg, csak a te postodat, de mintha goodspeed szagat ereznem a dolgokban, hogy ezt kitalaltatok, holnapra bepotolom 😊

szerintem

dronkZero
Hát ez azért komoly...
Sok mindenné butítottátok már ezt a játékot, kvékké még eddig nem. Látom eljött ennek is az ideje...

Autóverseny, heli-/légicsata bajnokság, most ez...
Ha unjátok, miért nem játszotok mással?

Vagy csak én gondolom úgy, hogy ez egy csapatjáték?
Persze azt csináltok, amit akartok, nem akarok beleszólni, csak nem értem...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

alma2
tokeletes pelda, hogyan csinaljunk egy olyan jatekbol aminek az erossege, kulonlegessege pont abban rejlik, hogy foldon, vizen levegoben jatszhatunk egymas ellen egy quake1 face 2 face szintu jatekot. latom unalmatokban, hogy hu maradjatok a markahoz mindennel probalkoztok 😊
pl COD UO-ban se tankozik normalis ember, mert nem arra van kitalalva, csak beleeroltettek.
csak akkor miert eri a sok fikazas az olyan jatekokat amik pont erre keszultek
pl
FEAR free multi ott kell infantry kupa nagyon utos, ott en is beszallok, probaljatok ki, ha meg nem tettetek 😊
Jean nem ellened szolt, remelem sok gyaloghuszar oromet leli majd benne, nem kell nekem ugye mindent megertenem, mi miert tortenik a mi kis vilagunkban.
Csak nem birtam magamban tartani a gondolatot 😊

szerintem

mNzJean
Ja még valami ,ha valaki esetleg úgy érezné ,hogy tudna segiteni a kupa megszervezésében a kövi msn-n keressen , thx: [email protected]

mNzJean
Na figyelem emberek , pár napja érlelõdik már bennem , de ez a mai dolog csak megerõsitett , szóval inditunk egy magyar bajnokságot , 1vs1 -ben ahol mindenki megmutathatja ,hogy mire képes.Runningal már beszéltem róla és támogatja a dolgot annyiban ,hogy a huncup és a bf.hu oldalra kikerüljenek a szabályok . Nagy vonalakban a szabályrendszer:

-- 1 vs 1 infantry
-- no commander
-- karkand és sharqi penisula
-- karkandon az amerikai játékos az artyktól indul cél befoglalni a hotelt.
-- a mec oldal értelem szerüen ezt megpróbálja megakadályozni
-- az nyer aki rövidebb idõn belül veszi el a hotelt az ellenféltõl.
-- Sharqi , ugyanaz mint a karkandon csak a construktion-t kell befoglalni.
-- no unlock
-- bármilyen kaszt játszhat, claymore , c4 megengedett.
-- amikor befoglalja valaki a zászlót , screenshoot róla , és a tickettek döntenek.
-- a csalások elkerülése miatt mindenki csak a saját nick-nevén játszhat
ismeretlen , rangtalan playerek nem vehetnek részt a bajnokságon.

kb ennyi, a szabályokat még finomitjuk , ötletek jöhetnek de ezek a szabályok az irányadóak.
ja még valami , cupa csak az 1.4 es patch után indul , ez sok embernek jó soknak nem , de végre nem az ugribugri bunnyhopper-kedésé lessz a fõszerep.

Cream78
Bocs ha volt már...

Kovács legény
ment

www.czekoart.hu

mikor halottam pár dolgot leborultam a székrõl!

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Me0w
9-tol raerek, addig melo.

Together we'll fly someday...

Me0w
Huh, csak nem tudod, hogy hova jar iskolaba? Priviben lecci, en sajnos nem leszek M.O.-n de odakuldok par havert.

Together we'll fly someday...

HTS s3rg1nh00
most akkor én is kérjek bannt nickdupl-ért?<#wow3><#zavart1>

Kovács legény
hivd ki anyád ,és kérd szépen az admintol az uj bannodat nickduplikációért!
Majd kihivlak évnyitókor a Teleky elé jó?

www.czekoart.hu