Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Goodspeed te egy kibaszott nagy nyomorék vagy mert te nyomtad be magadról a szkrínt ahogy a hotel alatt vagy egy supporttal😄DDD
Íme a kép és segítek, hogy most észrevegyétek amit a múltkor nem😄DDD
^^Ezt csinálta magáról Goodspeed.Érdemes megnézni a
És itt jönnek az én screenjeim amiket singleplayerben csináltam, ha még ez sem világosít meg titeket.Nagy a hasonlóság😄DD
Azért sajnálom hogy a tegnapi buliból kimaradtam😄DD
Remélem lesz revans😄DD
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
Ez egy válasz volt a felvetésre, amolyan vélemény, hogy mit szólok hozzá.
Nem értem, hogy miért kell egybõl ugrani és beszólni, ha valakit nem érdekel, és közli.
"A játék lassan másfél éve kint van. 12 alap pályán játszani másfél éve elég unalmas sok embernek."
Igen, ez így van. Én is unom néha, de akkor inkább el sem indítom a BF2-t egy hétig, vagy amíg ismét kedvem nem lesz hozzá.
"Borzasztóan örülök neki h neked még a sima bf2-es lövöldözés publikon és klán waron hoz izgalmat, de ki merem állítani jópáran már nem erre verik."
A publicos felét elengedem a fülem mellett, azt már többször kifejtettem, hogy mennyire leszarom. Én a csapatunk és a warok miatt játszom még ezzel a bughalmazzal. Képzeld, igen, nekem a legnagyobb élményt az nyújtja, ha a csapatunk széjjelrúgja egy másik csapat seggét. A public csak idõtöltés, némi gyakorlás, hogy sikerüljön az a bizonyos seggszétrugás a legközelebb.
"A szervezett versenyek (autóverseny, repcsi, heli) kikapcsolódást visznek az unalmas lövöldözések közé."
"Hogy miért nem játszunk mással? Mert ez egy jó játék és mivel modok és az editor segítségével színesebbé tehetõ a játék ezért ezeket a lehetõséget ki is használjuk."
Persze, ez egy jó játék, abban a kategóriában, ami. Ez egy háborús-lövöldözõs-jármûves csapatjáték. Autószimulátornak szar, heliszimulátornak szar, repülõszimulátornak még ezeknél is szarabb. Felõlem csináljátok, de nekem eszembe sem jutna ezzel baszódni, mert ezekben a kategóriákban van jobb is. Ha valami jármûspecifikusabb élményre vágyok, akkor nem a BF-et indítom el.
A BFben pont az a jó, hogy egyszerre harcol minden, ami pályán van.
"Egyetlen egyszer nem láttalak autóversenyen, repülni, illetve helikopter versenyen sem. Szeretném megkérdezni, honnan van neked bármi fogalmad ezekrõl a dolgokról? "
Szerinted véletlenül nem láttál? Nem megyek, mert nem érdekel. Képzeld, gyakorlásokon, vagy amíg nem indul be a public, mi is szoktunk ilyesmit csinálni, autózni, helicsatázni, dogfightolni. Még mindig a BF2rõl beszélünk, hogy a pékbe gondolod, hogy nincs róla fogalmam?
De én ezt az ellenség nélküli, jármûvekkel, szar fizikával barmolást már az a alatt a public warmup negyed-fél óra alatt megunom, nyilván nincs kedvem _csak ezért_ felmenni egy szerverre. Persze, abban biztos igazad van, hogy "szervezett keretek közt" egy hangyafsznyit másképp néz ki, de az meg végképp nem érdekel, bocs.
"Természetesen nem gond h véleményedet elmondtad, mert jogod az van hozzá, de addig ameddig fingod sincs mirõl is szólnak ezek a dolgok, ott se voltál,
valamint szûklátókörûséged a gombostû hegyével vetekszik addig kérlek tartsd magadban a gondolataidat szerintem. De ha nem az se baj, végülis mind1."
Te is úgy véleményezel (mármár a személyeskedés határán), hogy nem ismersz, szóval akkor ez egy-egy. Annyi különbséggel, hogy én jól ismerem a játékot, te meg szinte semennyire engem.
"Köszönöm és várom az építõ jellegû kritikákat valamint dronkZero felsorolásait, õ eddig mit tett a bf2 közösség érdekében."
Példának okáért személy szerint én adtam az ötletet, aminek folytán a csapatotok végülis összeállt. Persze, Te szervezted össze, de ha én nem kezdek veled kötekedni, akkor ma nem létezik a Horda. Úgy látszik ezt elfelejtetted.
Egyébként CSé óta nemigen van hajlandóságom bármit is tenni az úgynevezett "közösség"-ért. Csinálja az, akinek nincs jobb dolga, ez a hobbija, vagy mert pénzt kap érte.
Az egészre, hozzáfûznivalóként.
Egy szóval sem mondtam, hogy ne csináljátok, hogy ahogyan csináljátok az szar, és nem kötöttem beléd. Értelmét viszont egyáltalán nem látom a dolognak, és a véleményemet le fogom írni, ha tetszik, ha nem.
Eddig nem véleményeztem nagyon a versenyeiteket, mert tényleg leszarom, azzal basszátok el az idõtöket, amivel akarjátok. Már amikor elõször jött ez az autóverseny téma, akkor kérdeztem, hogy nincs-e jobb dolgotok, mint ezzel a szar fizikával baszakodni? Dogfight kupára egy szavam nem volt, tudom, hogy akik repülnek, azok szeretnek egymás ellen repkedni zavaró körülmények és egyéb célpontok nélkül. Én utálok repülni, nem fogok megjelenni ott.
De akárhonnan nézzük is, ez a játékmenet butítása. Kiragadtok egy-egy apró részt a játékból, és szerveztek köré egy kupát. Az égvilágon semmi nem derül ki belõle, mert egy "éles" játékban pont attól lesz jó valaki, hogy pontosan azokra a zavaró körülményekre is tud figyelni, azokat is le tudja kezelni, amiket ti mûvileg lekorlátoztok. Ezért aztán semmi értelmét nem látom a dolognak. Persze, akit szórakoztat, az csinálja csak. Engem cseppet sem.
1v1re degradálni a BFet viszont már tényleg a legnagyobb faszság szerintem. Nincsenek egyenlõ esélyek, ott a medic-probléma (quakeben legalább vannak elszórva fegyverek, lõszer, meg élet), a robbanóanyagok. Egyáltalán nem objektív a végeredmény. Ráadásul véleményem szerint végtelenül unalmas.
Uff, szólottam.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ha lenne idõm jáccani normálisan, biztos én se utálnám annyira, de nekem max napi 1-2 órám van rá, és abból 1.3 óta 1 óra mire találok egy szervert az 3-szor ledob, 2-szer kifagy, a maradék idõben meg a bunnyhopperek miatt spawnképernyõ (Meg mer béna vagyok és kiestem a gyakból ...) 😊
Akkor meg inkább csapatok egy gyors szinglit, vagy játszom valami mással ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
mellesleg nemtom ki hogy van vele, de én abszolut nem unom a bf2-t, ráadásul szinte csak városi pályákon jáccom, és azokat a mapokat sem unom egyáltalán.
a szifis fasságok meg nem érdekelnek (halflife kivétel!), úgyhogy amig lesz bf2 szerver, addig jáccok vele.
az hogy egy bugos fos, az már más kérdés. azt várom csak az 1.4-tõl hogy ne dobjon ki az asztalra, aztán annyi<#pardon1>#pardon1>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
De én is attól félek ... Singleben már régóta inkább Allied Intent-et jáccok ... Most meg majd jön az a világ, mikor nem lehet eldönteni mivel jáccon az ember, de valszeg a BF2 nem lesz köztük, csak waron ...
Mivel az összes peccsel csak rontottak a játékon egyre nagyobb a valószínûsége, hogy ez most javítás lesz.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
de ijjenkor mindig görcsbeszorul a gyomrom mert azt látom mivé válhatna egy ijjen csapatalapú játék ... lehetne akár olimpiai játék mint a sakk / mert akár vehetjük úgy is hogy a kommander sakkozik a saját inteligenciával rendelkezõ bábuival DE hogy lehetne, hogy fejlõdhetne egy játék erre a szintre ha nincsenek meg az alapjai hozzá pl instabil szerverek, jól felépített hierarhia (hogy ne váljon egy fegyvernem is haszontalanná vagy uralkodóvá) ... tegnapi cb-s 2v2 heliwart nem lehetett a mi szerverünkön megcsinálni mert lagzott még a mi helisünknek is .. máskor meg simán megy!! mitõl függ? széljárástól, fronttól, és hányéves a kapitán!?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Az a gáz, hogy ez a BF2 alapjaiban el van cseszve azzal, hogy bevezették azt a ranked baromságot. Felmész egy szerverre, és mindenki a buzi statjára gyúr, az emberek nem a gyõzelemért harcolnak, hanem a kibaszott pontokért. Azért egy-két élõsködõ féreg átáll a gyõztes oldalra, hogy elmondhassa magáról, hogy õ bizony gyõzött, ebben ki is merül a küzdelem a részükrõl.
Nincsenek már nagy csaták, gyáva férgekkel van tele a szerver, akik féltik a kibaszott pontjaikat, ráadásul rengeteg a csíter, mert csíttel még könnyebb statbuzulni.
Az a gáz, hogy elveszett a csapatjátéknak az a küzdõs része ami a korábbi BF-ekben megvolt.
Egyébként nem tartom én rossz dolognak ha versenyezgettek, csak_szerintem_, ha ilyen egyéni villogásokat szerveztek megerõsíti ezt a fajta hozzáálást.
netmenteskörnyezet 😞((
SP-zek BFben meg minden...ott tényleg én vagyok a "levegõkirálya"! 😊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
HBD!!!<#pias>#pias>
És kira a vers! 😄
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
nézd meg hogy a cb is kezd elsorvadni, már ott is nyomják a 2v2 heliakármit
Elismerheted, hogy tényleg a végletekig leegyszerûsítettétek azt a csapatjátékot, asszem allergiás vagy a buta szóra.
megvan, a pilóták ásza személyesen <#hehe>#hehe>
szeva vezér, helyzet?
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
(Majd a hátad mögött <#hehe>#hehe> )
Mit össze keresgettem, hogy melyik topicból ismerõs nekem Pain4U ... 😊
HBD Neked!!!
Autóverseny, heli-/légicsata bajnokság, most ez...
Ezen kaptam fel a vizet, és próbáltam flémet indítani, de velem sose akar mostanában senki sem veszekedni.<#shakehead>#shakehead><#rinya>#rinya>
Senkit se küldtem el a csába, nincs bajom senkivel, csak leírtam a véleményem.
Ha pl. unod a focit szervezhetsz egy közös síkfutást a haverokkal a focipályán. Nincsen abban semmi rossz, mindenki jól érzi magát, és kész.
Remélem érthetõ a hasonlat. És remélem nem küldesz el engem is a p....-ba.
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
sör lesz? mikor?
<#pias>#pias>
aut viam inveniam aut faciam
a gs-t (most én használom másra a rövidítést <#vigyor2>#vigyor2>) meg nem értem. hogy tud ilyet leírni "következtethetünk" a 21-ik században az intyernyet mellet? szótárak ezrei várják az embereket...
na mindegy. csak nekem nem tetszik ez így lehet. hõbörgést befejeztem.
<#fejvakaras>#fejvakaras>
és azt még el is felejtettem,h.jó a vers😄DD
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
amúgymeg Pain4u búldog szülinapot 😊)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
ebben is benne van mindegyik. de vettem a fáradtságot és lefordítottam a mondatot. azt írja, hogy mindenképpen késõbb fog csak kijönni ez a verzió...
(de minek?)
"Hát ez azért komoly...
Sok mindenné butítottátok már ezt a játékot, kvékké még eddig nem. Látom eljött ennek is az ideje...
Autóverseny, heli-/légicsata bajnokság, most ez...
Ha unjátok, miért nem játszotok mással?
Vagy csak én gondolom úgy, hogy ez egy csapatjáték?
Persze azt csináltok, amit akartok, nem akarok beleszólni, csak nem értem..."
Ez egy ötlet volt, amolyan felmérés ki mit szólna hozzá. Nem értem miért kell azonnal lehurrogni valakit aki valamit próbál szervezni, csak egyszer látnám b+ h valamivel te rukkolsz elõ.
A játék lassan másfél éve kint van. 12 alap pályán játszani másfél éve elég unalmas sok embernek. A szervezett versenyek (autóverseny, repcsi, heli) kikapcsolódást visznek az unalmas lövöldözések közé. Borzasztóan örülök neki h neked még a sima bf2-es lövöldözés publikon és klán waron hoz izgalmat, de ki merem állítani jópáran már nem erre verik.
Hogy miért nem játszunk mással? Mert ez egy jó játék és mivel modok és az editor segítségével színesebbé tehetõ a játék ezért ezeket a lehetõséget ki is használjuk.
Egyetlen egyszer nem láttalak autóversenyen, repülni, illetve helikopter versenyen sem. Szeretném megkérdezni, honnan van neked bármi fogalmad ezekrõl a dolgokról?
Természetesen nem gond h véleményedet elmondtad, mert jogod az van hozzá, de addig ameddig fingod sincs mirõl is szólnak ezek a dolgok, ott se voltál, valamint szûklátókörûséged a gombostû hegyével vetekszik addig kérlek tartsd magadban a gondolataidat szerintem. De ha nem az se baj, végülis mind1.
A többiek figyelmét szeretném felhívni, hogy legyenek olyan kedvesek és a leugatás és fikázás helyett próbáljanak ötletekkel szolgálni, mert annak sokkal több haszna van. Próbáljuk legalább pillanatokig nem a "balkán szellemet" képviselni.
Köszönöm és várom az építõ jellegû kritikákat valamint dronkZero felsorolásait, õ eddig mit tett a bf2 közösség érdekében.
Deqwator verzus Goodspeed
pofa be, elõ a csúzlit
mindkettõ megis tette
egymás fejét célbavette
ropogott a support fegyó
Goodspeednek volt ott kampó
fojjott ki tengernyi véred
a kés vágott fejedbe léket
legyen példa eme történet
ne a száddal legénykedj
lehet szép nagy a statod
waron ezt megbaszhatod
Cinonak külön gratula
gombot vadul megújjazta
repült a sok maki-hulla
de ezis a szént összefogta
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
te ijjen diszkópatkány voltál??? 😊)))

én bízom a poe-ban hogy ad neki lendületet