Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dicehater
A jó ***** életbe! Még mindig sz*r ez a gány szerverkeresõ? Belövöm hogy "modern" pályákat akarok amin van járgány, mert kezd elegem lenni ezekbõl a maratoni rohangálásokból, Project Reality itt is jobb csak azt nem játszuk :( 8 azaz 8 szerveren voltam amin a kedves keresõ szerint LENNIE kellene jármûnek, de max csónak volt a Sharqin <#wow3> 2006-ot írunk DE egy normális hibátlan keresõt sem bírtak összehozni 1 év alatt. Xfire már megy (legutolsó) de az meg nem különbözteti meg az 1.3/1.4 szervert... Kéne valami olyan játékmód amiben vannak jármûvek csak ne legyen rajtuk fegyver, max a blackhawkon az úgyis régóta ratyesz, jeepnek se legyen semmije...

Dice: add át a scene-nek ezt a tökéletes forráskódot és majd a játékosok megoldják amit te képtelen voltál, ez volt a Source-os Vampire esetében is, a mai napig jön hozzá STABIL patch.

TS Zolly
Bocsi, Papa DC szervere megy.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Ismeritek Jalalabadon a sziklát mi egyik irányból átláható és átlõhetõ?

Köszi a válaszokat!!! <#eljen> Amugy valaki még elö szokta szedni öket egy kis gaméra ? Mert én most vettem elö mert kedvem támadt egy kis változatosságra. MMeg egy ki nosztalgiázásra.

PT-6|GSJinn

JCSR ODIN
Van bõven, csak bizonyos okok miatt ASE-ben nem mûködik vmi jól a szerverszûrés.

1942-es szerver pl. lssah, vagy five omens.
DC-s magyar szerver asszem nincs, de külföldit láttam többet is.

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

TS Zolly
Magyar sajnos nincs, tegnap néztem pont. Papáé is megszünt. Viszont külföldi elég sok van, kevés játékossal. :(

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Tudja valaki van e DC/DC Final vagy BF1942 szerver még? Valahogy All seeingben nem talál eggyet sem.... Magyar lenne a legjobb. <#eljen>

PT-6|GSJinn

gbc csabika
Aha, köszi. Egyébként játszottunk egy 5v5-ös infantry pcw-t karkandon egy klán ellen, aminek neve nem volt, viszont mindegyik arc nick-jében benne volt vmilyen formában, hogy spank. Spank my mummy, wannagetspanked mittomén, szal álnéven tolták. Elég hihetetlen dolgokat mûveltek, szépen ki is kaptunk, de az a lényeg hoyg a meccs után KTC-nek azt mondták, hogy játszottak a horda és a jcsr ellen is a clanbase-en. Megnéztük az ilyen droid csapatokat és egyedül a nofear volt az amire ez áll, szal arra jutottunk Csacsyval hogy ezek is õk voltak. Na a lényeg, hogy nem igazán tudok elképzelni más indokot arra hogy valaki álnéven keressen pcw-t azon kívül hogy nyílt titok hogy nem tisztességesek, és az égvilágon senki nem akar ellenük gyakmeccset játszani.

Tudja valaki van e DC/DC Final vagy BF1942 szerver még? Valahogy All seeingben nem talál eggyet sem.... Magyar lenne a legjobb. <#eljen>

PT-6|GSJinn

badsec
Még vannak összefonódások a két csapat közt. Azt, hogy ki melyik csapatból jött magam sem tudom pontosan. De pl. Baldrick a Team Rock vezetõje, és tagja a NoFearnek is. Szóval kicsit követhetetlen a dolog.<#whatever>

Horda Maki!:D

gbc csabika
A mostani nofear klán az tényleg azokból áll, akiket kivágtak az uq-ból vagy rock-ból vagy istentudja mibõl? Ezt nem tudtam, azt hittem a gyengébbek is elindultak a klánjukból nofear néven miután nevet váltottak.

MaskimXul
Írtam püt, de inkább elmegyek játszani, szervert megtalálod bf2s en, szólj rám, ha leszel még.
HTS s3rg1nh00
na ha most nagy arcú akarnék lenni,azt mondanám,már okosabb vagyok...:D az is igaz,h.nála nem nehéz okosabbnak lenni,tehát valószínû nem állnék kmekre az igazságtól<#wow3><#zavart1><#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

badsec
Elmondanék egy történetet, akit nem érdekel az nyugodtan lépjen tovább rajta.

Július 18-án játszottunk egy CB Infantry meccset a uQbf2 csapata ellen. Õk voltak az angol bajnokok. Nagyon csúnyán kikaptunk(753-0), nagyon "gyanús" körülmények közt. Ilyen apróságok történtek a meccsen pl. Mashtuuron a mecset elötti térrõl lelõttek minket a mecset mögötti ház tetejérõl, stb. Akkor semmi bizonyítékunk nem volt a csalásra. A csapat amúgy is nagyon szar hangulatba került a meccs után. Akkor majdnem hagytuk az egészet a francba, mert úgy tûnt semmi értelme ezek után CB-zni. Aztán mégis folytattuk. Késöbb a uQbf2 csapata "NoFear" néven ment tovább, majd "Team Rock"-ra változtatták a nevüket. Szerzõdtettek pár emberkét a legnagyobb csapatokból (Wilda, Dignitas, stb) és jelenleg a 3. az Infantry ladderen. Késöbb a Team Rockból "eltanácsolt" emberkék NoFear néven folytatták a laddert. Hat egymás utáni gyõzelemmel indítottak, majd a Horda kihívta õket. A meccset múlt csütörtökön lejátszottuk és megnyertük 374-323-ra!!! Hozzátenném, hogy az elenfél annyi fejest osztott, hogy rosz volt nézni. Õket persze néha lelõni sem lehetett. De hát ugye ez a "skill"! Persze... Bizonyítékunk most sem volt, meg nyertünk is,így különösebben nem is foglalkoztunk velük. Aztán a meccs után egybõl kihívtak, azzal a feltétellel hogy csak az õ szerverükön játszunk! Ezt köszönettel visszautasítottuk! Fõleg annak a ténynek a tudatában, ami ma látott napvilágot!

NoFear|Reefer
NoFear - Horda

Nem nagyon szoktam csíterekkel foglalkozni, de most valahogy nagyon tudtam örülni! Végre egy "nagy(?)" csapatról is kiderült, hogy mennyire játszanak tisztán. Még hozzátenném azt is, hogy beszéltem az CB Infantry adminjával és arra a kérdésemre, hogy a ladder elsõ 20 csapata közül szerinte hányban csítelnek elég kiábrándító választ adott: "Biztos vagyok benne, hogy több mint a felében..."

Horda Maki!:D

SigS
Sergi tanulni kell <#nezze>
...olyan buta akarsz maradni mint Schrank? <#kuss>
<#zavart1>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

HTS s3rg1nh00
áhh,sajna a törihez anyagom sincs-elvileg egyébként az csak ezen a héten kell:P-,a magyrhoz meg már lusta vagyok,mert mire összerakom,az 3-4 óra,annyi energiám nincs,pláne h.egy 4 centi átmérõjû vízhólyag nézte ki magának a jobb talpamat,ergo lehet holnap skippelem a sulit,és akkor lesz rá idõm^^

Nem szép dolog hanyagolni a tanulást egy bugos játékért sergi<#ejnye1>

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Fsensei
Sztem írd meg a fogalmazást...

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Danee
MEGY AZ MSN!!!!!!!!!!!

HTS s3rg1nh00
Fuji,most nekem jó az msn,ha gondolod vegyél fel,és megdumálhatjuk,h.irodalomból és töribõl is kapával indítom az évet:D mind2bõl kéne vinni fogalmazást holnapra,csak nincs kedvem,viszont ma jalalabad annál jobban bejött^^

atomboy
Nekem se mukodott delutan. Most mar jo.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Danee
jo hogy itt voltál...

Télleg kéne vmi megoldás erre a szar MSN problámára... nekem nem mûxik azzal amit Sig rakott be

bocs de nekem valamiért nemjön le sem a teljes sem a kisseb
Saddalim
már csak 2500 és 100000 lesz. hajrá!

honnan is pontosan??
imhol egy hely ahonnan letudod. szervert ugye tudsz egyedül is választani?

aut viam inveniam aut faciam

miért ne lehetne?

aut viam inveniam aut faciam

hali kitudja hogy a bf2 1.4 et mért nemlehet letölteni???
Fsensei
!!!!!!!!!!!!!!!!

Estére kéne egy helis páros(vagy egy magányosfarkas helis) aki ellen gyakorolhatnék a holnapi chopper 2on2-es meccsre.A szabályok értelemszerûen a CB chopper 2on2 ladder szabályai.Szóval ha valakinek van kedve hozzá az küldjün egy PM-et.

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

TS Zolly
Ezt irja már reggel óta. Beizzitva a szkáj, az legalább megy.

Yan
lehet,
át kell majd lassan térni rá.
(amugy most se jó:
81000314-es, 81000377-es vagy 81000378-as hiba: Partnerlistája nem érhetõ el
Címjegyzéke vagy partnerlistája nem érhetõ el vagy írásvédett módban van. Várjon néhány percet, majd próbáljon meg újból bejelentkezni.)

&#165; xfire: kistekila

HTS s3rg1nh00
szintúgy,de gsonline-on is van minimum 20 ember,akinek nemjó:( szóval passz mi lesz,lehet megint fel kéne rakni a szkájpot:D

Yan
nekem is, eccer csak megjavult.
#97554-et végig csináltam, semmi.
:(

Yan
talán még Peti van aki régi, és nyomja vhol a bf2-öt. :)

Attól függetlenül, hogy látom mit csinálsz, még markolászhatod<#mf1>

Fsensei
Jah.De azért tegyük hozzá hogy az 1.3-ban olyan szar volt az F35-B hogy a felszálló J-10-nek mellélõtte a rakétákat...Ez halál komoly.Egyszer Wake-n én értem be legelõször és gondoltam ellopom a J-10-et. De láttam hogy hárman futnak felé ezért megsoroztam gépfegyverrel.Nem tudtam elég ideig sorozni ezért visszafordultam és megpróbáltam a kifutópályán még éppen gyorsuló J-10et lelõni...Hát hogy is mondjam az anyahajóról jövõ helikopterünket több rakéta találta el mint a J-10-et pedig a J-10 még fel sem szállt, semmi flare, semmi trükk a levegõben....

Felszallt mar? <#hehe>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

schrank
pedig hiába írtam neki hogy : "ich ungarn wagen konig " <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

HTS s3rg1nh00
csíter!!!<#nevetes1>

schrank
valaki csináljon má magyar szervert mert külföldön mindíg kibasznak "cheat" miatt <#vigyor5>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Fsensei
Kétszer is:D Tegnap Dalianon:D

HTS s3rg1nh00
thx az infót,én is utánanéztem,de csak az 1.pontig jutottam:) mindjárt megnézem a többit is,úgyis most írtom a naplófájlokat:)

SigS
Te lelottel egy J10-est F35-el??? <#ijedt>

<#worship>

<#hehe>

SigS
Errorcode 81000314

Cause of Code 81000314

1) Wait for the MSN Server to return! Meanwhile check the status of the Messenger service, at: http://messenger.msn.com/Status.aspx

2) Delete ListCache.dat

3) Register softpub.dll.

Click Start (Button), and then click Run, type regsvr32 softpub.dll. Restart MSN Messenger.

4) Another problem could be firewall related, thus try temporarily disabling the firewall. If this cures the problem, make sure that MSN Messenger is allowed full access through the firewall.

<#wave>

ERykk
Elloptad a hsz-em :D

Fsensei
Én is pont ezt akartam kérdezni:D

Fsensei
Hát azért az f35b rakétájin sztem javítottak mert tegnap még kidobott flare mellett is sikerült lelõnöm a J-10-et :DDDD

HTS s3rg1nh00
juteszembe,nektek megy az msn?nekem 81000314es hibát ír ki<#wilting> x(

lol <#mf2> én a sapimban a kilátást nézem

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

te melyik vagy a 2 markolászós közül?:)