Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
ismerõs az embléma a hûtõrácson <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Vmiért van egy olyan érzésem, hogy neked nem is vot apucikád, aki megnevelt volna kiscsikókorodban, és ennek mi látjuka kárát😊

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

kBagyula
Schrank úr!

Itt az új vodnik utód:

Katonai változat még nincs. <#hehe><#hehe>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

HTS s3rg1nh00
hehh,pangás van?most akartam egy jót tolni 64es gulfon,de sehol sincs,32es is csak 2,de azok üresek 😞 mindenhol csak karkand meg jalalabad...ssszz...lehet tényleg inkább el kéne menni tanulni😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

schrank
ezeknek mondhatos mindnek fejes az apja valahol büdös életbe nem kell majd megküzdeni semmiért majd apuci elintézi <#nezze>

Ezért jó a nyárigyakorlat.Ízelítõ mondjuk az építõiparból.Osztálytársam azt mondta inkább jól fog tanulni csak ne ez legyen majd a munkája.

atomboy
Volt mar ennel rosszabb. 4 egymas koveto napon 11 dolgozat vagy temazaro. 😊

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

hejjj, de boldog is lennék ha még az a k suli lenne csak... nade hagyjuk ezt. ugyanígy gondoltam szerintem akkor én is. ezt mindenki maga járja végig.

aut viam inveniam aut faciam

HTS s3rg1nh00
egyiket sem😛 és mostmá nem is fogom^^

Megkaptad már a karókat?😊

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

HTS s3rg1nh00
aha,mi már írunk meg felelünk csütörtökön,errõl ennyit,nameg van még 3 feladatom ezen kívül is hétvégéig,jó mi?kurva suli<<

csóró arab tenoristáknak nemjár sisak de az asszinak van páncélozott inge 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

ERykk
Deszar nektek minden suliban köcsög tanárokról hallani azt nálunk tök jö fejek vannak<#bee1>

HTS s3rg1nh00
mibajod kecseg?ne baxxál fel,mert már sikerült a tanároknak,és még a végén elkövetek egy-két fejest ellened,h.véletlenül se csücsüljél a hámvi/vodnyik/barkasz kombódban nyugton<#mf2><#mf1>

mesor
+ a fickó fején nincs sisak! 😛

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

bicctos saját magadtól vetted el...

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

de wazze nekem nemmegy se explorerben se firefoxban!!? 😞

Annak max te örülsz, én már 10et ölöl meg egy halállal 😊

Jé tényleg, azt nem is figyeltem 😄, De most nem az a lényeg, hanem az autómata g36e, amit egy csítergyanús köcsögtõl vettem el 😊

koschwarz
egymás után két ellent is kinyírtál<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

g36e autómata :S Pedig azzal csak 3as soroatokat lehet lõni max...

joebacsi
fordítva áll a tár az akban 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Mi a furcsa nektek a képen?: kép

koschwarz
merhogy a jobbak csoportjába tartozom<#mf1>

koschwarz
de nekem télleg müxik<#nemtudom>

joebacsi
most nagyonkisegítetted azzal, hogy leírod, nálad se mûködik 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

koschwarz
jobbaknak müxik<#hehe>

schrank
ezt a szzójer szerdzsínyó párosnak küldöm de az M95 láma video se ér többet <#mf2>

a bf2s.com müxxik valakinek??

koschwarz
én ezzel az m95-tel sose találok el semmit. maradok a jó kis m24-nél

hogy beizgult a kórda-klány 😄D

uHs Gerzson
😄DDDDD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Kovács legény
oké 2-11 ig még nincs eldöntve ,osztozzatok😊

www.czekoart.hu

Running
jaj de lol vagy...<#mf2>

joebacsi
nyád!

<#ejnye1><#ejnye1><#gunyos1><#gunyos1><#bdead><#bdead>

Yan
megovjuk ezt a 11. helyet 😊

&#165; xfire: kistekila

neeeeeeem <#sir><#shakehead><#mf2>

Kovács legény
ez már a végeredmény?😄

www.czekoart.hu

Running
Na egész pofás kezd lenni a con16-ra nevezettek listája:
1. JCSR
2. Dr
3. GBC
4. LoB
5. VÉNY
6. Horda
7. Dragon
8. SoG
9. HBA
10. FRX
11. coRDHA

Még mindig van pár csapat akik jöhetnek...gyerünk gyerünk..

TS Zolly
Mé beszélsz igy a Gyorcsányi elvtársról? Ö csak jót akar nekünk. Mi értünk vannak a megszorítások. Hisz dübörög a gazdaság vagy mijafene. Nem? 😄D

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

erdos
<#nyes><#nyes><#nyes>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

Beers
Az MP5-öt és érezhetné már!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Running
Jó Reggelt Fiatalság szerelem!

Az eddigi eredmények alapján nagyon úgy tûnik h a Conquest 16-os kupa fog elindulni. Habár még pár csapat nem jelzett vissza, pl: GS.bf2, 7th, Wing...
Azok a csapatok amelyek jelezték indulási szándékukat, azoknak a következõ feladatokat kell végrehajtaniuk:

1.01 - A csapatok résztvevõi regeljék fel magukat a HUNCUP oldalra (valami klán prefix megjelölés legyen, hogy el tudjalak majd helyezni a megfelelõ csapat alá).
1.02 - Ha valaki több csapatban indul, az külön jelezze nekem valamilyen formában.
1.12 - A csapatoknál legyen megjelölve pár msn elérhetõség, fõleg a leadereké és war szervezõké, valamint ezt külön is jelöljétek a nevetek mellett (ahogyan a hordánál is megtaláljátok).

Amelyik csapat sikeresen végrehajtotta a missziót, azt a táblázatban egy aktív jelzéssel jelölöm. Jelenleg ennyi lenne a feladat, a többit majd akkor ha a többi csapat is visszajelzett.

Köszönöm a figyelmet és Jó Egészséget Mindenkinek!

honlap: huncup.clanwar.hu

ERykk
Egy két részt durván összevágtak, meg direkt arra játszottak, hogy úgy túnjön, õ lõtte le õket, de azért nem futnék össze velük/vele publicon.

<#sir>
mohus
Oh skacok....kint nyóc

nyár's really over, bár nappal a ház még képes némi plusz hõt felvenni az ablakokon keresztül, hogy reggelig kitartson

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

dicehater
Link lemaradt - Beware of M95

dicehater
Hogy valami jót is mondjak van itt egy kis helyes sniper videó, emberünk nagyon bízik az M95-ben, háttérben egy örök klasszikus a Predator fõcímzenéje megy Alan Silverstritõl -

mohus
off

Gyurcsány az Estében, megtudta a kampánykörútján, hogy pár hete van már mp4 is az mp3 után...
LOL

on

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

dicehater
Állítólag 1.4-ben új "falba épülõ" glitch van a tér környékén - yesssssssss, videót megnéztem, csak még nem biztos hogy 1.4-ben vették fel, mindenesetre a metódus ugyanaz 😞