Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
B+ 12 ropi lesz a 2142 !!!??? <#ticking><#vigyor5><#hehe> ezek hülyék

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

JCSR ODIN
Látom, hogy a csoportban 2-ok lettünk úgy hogy kikaptunk a HBA-tól (akiknek ezúton is respekt, mert kibaszott jók voltak). De hol itt a tét? <#vigyor2>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

Zs0lt1
dehogynem volt tétje!
azon derült ki a double elimination sorsolás rendje.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
bizony jól emléxel:
38 -eAb- JCSR 32 140 79 120 126 41 161 50 398 351

Pharolas
Ha jól emlékszem akkor a 7th-tól is 😄 (igaz, hogy a nap végén kiderült, hogy semmi tétje nem volt a szombati csatáknak, de ezt akkor még egyik fél sem tudta)
<#law>

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Zs0lt1
DE!
kispicilinkecske
esetleg ha az 54. sorra egy pillantást vetnél ;-))

JCSR ODIN
Az nem volt tétmeccs <#vigyor2>

Beers
Én is így emlékszem!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Zs0lt1
Nem akarnám elvenni a kedved, de a leguccsó lanon, mintha egyszer kikaptatok volna a HBA-tól? <#ravasz1>

Fsensei
Szerintem mondogassátok hangosan sokszor egymás után ezeket a szavakat tetszõleges sorrendben: HAVE KRISNA vagy esetleg külön: SZÚÚÚÚÚÚSZÁÁÁÁÁÁ)

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

lekéne vezetni a feszültségemet ugyhogy veled tartok😉

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

mNzJean
<#taps>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

JCSR ODIN
1 kört nyomtam új mapon, mert kiváncsi voltam rá. Nem voltam húúúde marha jó, sokat hibáztam, de csak elsõ lettem vhogy. Gondolom többiek teljesítménye sem változott számottevõen. Ha jól emléxem már squadhopping-ot megszûntetõ peccsnél is akadt egy két ilyen hozzászólás, de lám lám JCSR-t még mindig nem verte el magyar csapat tétmeccsen, szóval elcsoboghatsz.

Mindettõl függetlenül pikk-pakk elbunnyhoppolgathatok Üllõre, hogy bemutassam az 1.3 rejtelmeit rajtad talppal <#vigyor2>

Fsensei
Szerinted ki lehet ez a csókaq.Õ az aki jobb minden BF2-es magyarnál, minden spawnpontot ismer, jah és nem utolsó sorban 5+ tantárgyból bukott meg...Remélem ennyi segítség elég lesz😄DD

fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP

Szerintem fél tõled, azért nem játszik! <#zavart1>

JCSR ODIN
Nem tom ki ez a kiscsóka, lehet jó játékos, de akkor is ilyet írni <#banplz><#lama><#kocsog>

Lehet hogy van valami köze annak, hogy nem mész játszani, a patchez? Félsz hogy leégeted magad, mert ugribugri nélkül már nem is vagytok olyan jók 😊

JCSR ODIN
Azért mert mostanában nem megyek fel szerverre szétlõni a segged, sg-n még résen vagyok teeeeeeeeeeeee áruló <#violent><#ravasz1>

<#vigyor2>

koschwarz
<#wow3>mébüntecc?<#zavart2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
mijezaszar?<#duhos2>

Crem
nab@ssz...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

KáTéCé
Kösz de kihagyom!

Dejó 😊

Mert a ranked szervereken olyanok játszanak akik squadba lépnek és bármilyen utasítást is követnek.<#integet2>

http://www.galaxisnet.hu/elorendel1.php?id=100161 😊

Norton Internet Security 3PC; Malwarebytes\' Anti-Malware (Lifetime) & Norton Antivirus 2012; Microsoft Security Essentilas 2.1 + Agnitum Outpost Firewall PRO 7.5

Zs0lt1
akkor ne legyél kommander, inkább add át annak aki talán még a szakaszokat irányítani is tudja 😛

Nekem 1.4 óta többször megállt a kép és a hang is elment,várt néhány másodpercet és elsötétedett a kép de a hang visszajött.Alt Esc-el kilépek a programból aztán vissza és akkor helyreáll.

Infantry mapokon kár volt elvenni a tüzérséget.Semmi öröm nincs a commanderségben.

uHs Gerzson
De BF2 lanparty-n 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

erdos
Hát mert még élõbe nem találkozott vele <#vigyor>
"Tiesto for president" <#hehe>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

uHs Gerzson
Vagy valaki épp õ akar lenni? <#idiota>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

erdos
Biztos odin hülyéskedik... <#idiota>

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

uHs Gerzson
BF2 Community topic:

"Baumgartner Zsolt topik #24 hsz. LOOOOOOOOL

Van a Battlefield játék, abban nagyon tehetséges vagyok, sokkal jobban játszok mint a magyarok, jobban célzok, fürgébben mozgok mint bárki más a magyarok közül."

No comment.

Running
Jó Reggelt Fiatalság szerelem!

Azok a csapatok amelyek jelezték indulási szándékukat a Conquest 16-os kupán, a következõ feladatokat kell végrehajtaniuk:

1.01 - A csapatok résztvevõi regeljék fel magukat a HUNCUP oldalra (valami klán prefix megjelölés legyen, hogy el tudjalak majd helyezni a megfelelõ csapat alá). Ha nem tudom hova sorolni a public emberek alá helyezem el.
1.02 - Ha valaki több csapatban indul, az külön jelezze nekem valamilyen formában.
1.12 - A csapatoknál legyen megjelölve pár msn elérhetõség, fõleg a leadereké és war szervezõké, valamint ezt külön is jelöljétek a nevetek mellett (ahogyan a hordánál is megtaláljátok). (HELP: Nevetek mellett van egy edit jel, arra katt majd kitöltöd az "About me:" mezõt, és máris kiteszi mi vagy.)
Amelyik csapat sikeresen végrehajtotta a missziót, azt a táblázatban egy aktív jelzéssel jelölöm. Jelenleg ennyi lenne a feladat, a többit majd akkor ha a többi csapat is visszajelzett.

A Kupa szeptember 25-tõl indul.

Köszönöm a figyelmet és Jó Egészséget Mindenkinek!

koschwarz
tegnap is toltam, de nem volt semmi negatív tapasztalatom, kivéve egyszer volt egy iszonyat lagg, de volt egy pause és fél perc múlva megint nyomattuk (valami godsfist vagy milyen szerveren).

és egyébként meg mennyei érzés, hogy egy tankos-apc-s kecseg sem tud lelõni, mer nincs<#vigyor2>

Kovács legény
fagyosreggelt

.

www.czekoart.hu

Kicsit ovatosabban tessek mozogni a kozeljovoben. Ezek a hidak nem ilyen hirtelen mozdulatokra lettek tervezve. <#nevetes2>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Boroskólás jóreggelt (TM)!<#integet2>

.

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Ahhoj
.

joebacsi
ja, mermég lusta voltam leszedni az uj bfcc-t 1.4hez, a többiek meg b@sznak visszatenni poéra 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
õsbfes kötsögök vs furiju?
szarul járnál 😊
(mostanában, mióta nemtudod kiugrálni magad milyen megmondóember lettél 😄)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

atomboy
Uj szemuveget kene venned, nem vetted eszre a lyukat... 😉

Viccet felreteve, kiprobalom, ha egyaltalan bejon valahol az a map.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Ahhoj
aham, nyomkodd a power gombot a gépeden, és igyál inkább sört 😉

vgez
<#eljen>

EA downloaderböl letod tölteni.

PT-6|GSJinn

googliba beirod hogy bf2 music és rákeresel.... De amugy file planetrol letölthetö vagy a nyaobb nemzetközi bf2 hhonlapokrol (nem EA oldalrol).

PT-6|GSJinn

Tegnap megvolt az elsö 1.4 kidobás desktopra hát szép mondthatom...

PT-6|GSJinn

Urr isten.....<#banplz><#falbav><#wow1><#lama>

PT-6|GSJinn

Landren
ott nem kell, ha már egyszer megvetted

sose nyomd fullba a kretént

KoJin Mekre
Hi

Megvettem vala a Euro F-t, és Armored F-t, ok, megvan a kód 😛

Most akkor letölteni csak EA-tól lehet, de ott is kén kipengetni a lóvét...jól látom? 😄