Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyik srácot sikerült rábeszélni, hogy csatlakozzon a BF2 nagy és nemes táborához, meg vette a játékot, de amint csatlakozna online játékhoz kiakad neki a játék annyira, hogy kifagy a gép a FAQ-ot átnéztem, de nem találtam rá megoldást a játék addig jut el, hogy betölti a pályát és amikor kasztot akar választani, akkor kimerevedik a kép és sehova tovább.
A konfigja:
Chaintech nForce 4-es alaplap
1 GB Kingmax ram Dual
Shappire x700pro PCIexp
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Vigyázat mert a Horda elit kommandóval fogok megjelenni, chuck-al az élen, szóval nem lesz egyszerû dolgotok.
vagy eltéved és lesétál a térképrül :)) .. sf-ben a könygáz a legjobb dolog, még minimap senincs ha beszoptad :DD
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
jahh füstgránáttal dobáld agyon! :DDD
(tényleg, van benne gránát? :P )
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Azok a csapatok amelyek jelezték indulási szándékukat a Conquest 16-os kupán, a következõ feladatokat kell végrehajtaniuk:
1.01 - A csapatok résztvevõi regeljék fel magukat a HUNCUP oldalra (valami klán prefix megjelölés legyen, hogy el tudjalak majd helyezni a megfelelõ csapat alá). Ha nem tudom hova sorolni a public emberek alá helyezem el.
1.02 - Ha valaki több csapatban indul, az külön jelezze nekem valamilyen formában.
1.12 - A csapatoknál legyen megjelölve pár msn elérhetõség, fõleg a leadereké és war szervezõké, valamint ezt külön is jelöljétek a nevetek mellett (ahogyan a hordánál is megtaláljátok). (HELP: Nevetek mellett van egy edit jel, arra katt majd kitöltöd az "About me:" mezõt, és máris kiteszi mi vagy.)
Amelyik csapat sikeresen végrehajtotta a missziót, azt a táblázatban egy aktív jelzéssel jelölöm. Jelenleg ennyi lenne a feladat, a többit majd akkor ha a többi csapat is visszajelzett.
A Kupa szeptember 25-tõl indul.
Köszönöm a figyelmet és Jó Egészséget Mindenkinek!
Team GIGABYTE
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
válogass vazz, közte van amit keresel...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
SACD minõséget már senki nem kergeti:)
Egyébként el tudom képzelni miért, biztos durván le lett kempelve vmi heli által aztán azért ugat :D
Bár csak én lehettem volna ott akkor :DDDD
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Elküldve: 2006. 08. 28. 20:37
Tárgy: Nincs tárgy
Na én is bocsánatot kérek mindenkitõl akit csesztettem, és megigérem hogy nem fogok többet írni többet az sgre. Talán majd ha már flnövök.
és voálá!
kemény 1nap alatt felnõtt...de hova?
www.czekoart.hu
www.czekoart.hu
aut viam inveniam aut faciam
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
a jécséer meg PaNgAzÜrEsSéGtÕl <#whatever>#whatever>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
1600x1200 - karkand
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Bár lehet, hogy mondtátok akkor is, de az EAB több tagja (én is :P) Jéger+sör kombó hatása alatt volt, ezért nem eshetett le <#eplus2>#eplus2>
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_