Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
A vizet kiüritik! Méghozzá ugy hogy bizonyos napokon és a versen elött másfél napig nem vesznek magukhoz csak minimális adagot. És rendkivül sokszor vizelnek. Igy a bör kiszárad és összehuzodik, igy az izomzat jobban látszodik.
Igen tudod akkor amikor izmot akarsz fejleszteni az erösités után célszerü bevinni azon táplálékot ami segiti az izomnovekedést. Ezt ök turmix formályában nyomják be amibenpedig semmi természetes sincs. Csakis szintetikus anyagok. Habár ha lenne étrendjük akkor nem kéne csak leülni nyugodtan kajálni és meglenne a hatása. Habár egy idö után mint már emlitettem korábban, választani kell dopping vagy marad az elért "maximális" izomzat.
PT-6|GSJinn
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
A szinkronuszoknak meg elég jo kis táplkozási rendjuk van. Szakorvos foglalkozik velük. Ha szeretnéd elkérhetem az orvosuk telszámát neked.
PT-6|GSJinn
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
PT-6|GSJinn
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
maradj inkább a kutyádnál, nincs nagy minõségbeli különbség, és arra azért nagyobb a realitásod is van...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

szerintem ha ezt egy fittnesses vagy badis hallotta volna röhögõgörcsöt kapott volna rögvest de majd a koswartz és kolléga kiegészíti a mondókámat <#nyes>#nyes>
Schrank: Amugy meg az emberi test egy idö után nem képes fejlödni külsö szerek nélkül. Igy a profi sportolok eljutnak egy ponthoz ahol választhatnak maradnak ugy ahogy vannak vagy fejlöndnek tovább szerekkel. És a bodybuilding vagy fitnessz az olyan sport ahol szer nélkül lehetetlenség elérni jobb eredményt. A sportvilágában nemvéletlenül foglakoznak kiemelten már egy évtizede a dopping legalizálásának lehetöségeivel. Én amugy nem szeretnék ugy kinézni mint azon nök, ha megbocsájtasz, de ettöl még nem vagyok gynege sem. Amugy meg tornász vagyok és minden nap sportolok elég változatosan, ugyhogy az izomzattommal nincs nagy gondom. De ha a hölgyek meghalnak 40 éves korukig akkor ne csodálkozzon senki. Vesztettem már el igy ismeröst másfél év alatt is.
A srác 21 éves volt és bodybuilder élvonalba akart betörni, csak a szerek megölték.
PT-6|GSJinn
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
aut viam inveniam aut faciam
találok magyar ranked 1,4-es szervert? látom 1,3-as EA HU is csak egy van. Hogy kell visszatennem az 1,3-at? csak simán futtassam az 1,4-re? Köszi!
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
A Conquest 16-os Kupára jelentkezõ csapatok figyeljenek jól.
1. Amelyik csapat úgy érzi minden tagja felregelt az oldalra és a csapat alatt is megtalálható, valamint a leaderek és warszervezõk is külön megjelölték magukat,akkor tessék felém jelezni és kiteszem a táblázatba hogy OK. Akiknél ez szerepel azok máris elkezdhetik a meccseket.
2. A meccs minden körérõl kérem majd a 4 screenshotot, ha ez nincs meg, akkor nem fogadom el az eredményeket.
3. Akik bírót igényelnek azok szóljanak idõben és az se baj ha a meccsek idõpontját ki tudom tenni az oldalra.
4. A screenek alapján meg fogom nézni kik játszottak, akiket nem találok meg az oldalon a csapat alatt, azt kizárom a csapat pedig bukta az meccset. A legközelebbinél pedig azonnal kizárom a csapatot is.
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
(sztem már agya sem volt, mert arrébb állt) 😉
¥ xfire: kistekila
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Mind1 ... szeggyétek ki a http://www.sg.hu/www.rdha.hu/holly.wmv -bõl a
http://www.sg.hu/-t <#hehe>#hehe> És menni fog ...
Így kellene 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
amúgy fapakolós reggelt 😞
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

nincs köztük <#hehe>#hehe>
ez a hormonos duma jó látszik az emberek 99%-a a fókusz NDK-s riportjaiból veszi az ilyesfajta sportokról szerzett "ismereteit" <#taps>#taps>
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
aut viam inveniam aut faciam
<#hehe>#hehe>